Спирала за мигли – тема 15

• 95 314
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Заради опаковката не. Обикновено ги заглеждам и като им видя цените и се отказвам. Намерила съм най- доброто за себе си и се придържам към тях.

# 556
  • SF
Аз вчера сложих спирала на долния клепач и какво постигнах - 1. уморено, тъжно око като на пандичка. 2. Сложих си няколко годинки отгоре. и 3. Кръгло око.

А харесвам да са по-изтеглени очите.

Случвало ли ви се е, да си купите спирала за мигли само заради опаковката и обратно?

Е как не!!!
Толкова много неща купувам заради опаковката.... Не можете да си представите!
Също не си падам по тумбести пластмасови шарени опаковки. Приличат ми на подаръци от панаир, от стрелбище.
Освен това са ми малко по-подходящи за тийнейджърите.

# 557
Орхидея,много хубав резултат  Peace
Валия,много нежни и хубави изглеждат мигличките  Flutter

Аз не харесвам спирала на долните мигли и не слагам когато правя ежедневен грим ( в превод последните дни само спирала  Laughing Laughing Laughing LaughingLaughing)
Виж,ако е за вечерен грим със сенки,очна линия и т.н,слагам.

Заради опаковката не съм купувала спирала  Naughty

# 558
Благодаря, момичета.Спиралата е тази:

# 559
Купувала съм заради опаковка - HR на някакво летище, първата ми. След това продължих да ги купувам заради качеството им!
(в сми нейната опаковка беше по-околовеща от тези до нея, а аз си бях забравила моята вкъщи)

# 560
  • Street of Dreams
Заради опаковката не. Обикновено ги заглеждам и като им видя цените и се отказвам. Намерила съм най- доброто за себе си и се придържам към тях.

Обратно на теб, лакомията ми да пробвам нови спирали е безкрайна. bowuu
В момента дори съм малко принудена, защото две от най-хубавите ги развалиха. Подсетихте ме, че спирала на YSL още съм нямала, не съм чела хубави отзиви за тях. Ще се радвам Орхидея да докладва.

Да, падам си по сладурски опаковки и ужасно се дразня на спирали с формата на торпедо, които се чудиш къде да сложиш. Жалко, че LS е от тях.

# 561
  • Австрия
и ужасно се дразня на спирали с формата на торпедо, които се чудиш къде да сложиш

Laughing точно. Там, където си държа спиралите и моливите за очи.. не знам дали ще се съберат 3 броя 'торпедо'  Crazy И аз не съм имала спирала на YSL. На HR всички спирали са с хубави опаковки.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 21:23 от DimS.

# 562
  • Варна
От мен Maybelline the Colossal Big Shot.
Спиралата не е никак лоша, което не може да се каже и за снимките, съжалявам.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 22:00 от Тайга

# 563
Уау!!! Ето такива снимки ме карат да си купувам неща, които на мен не ми пасват и го знам... а си ги купувам Smile

# 564
  • Австрия
Хубави мигли  Heart Eyes, Тайга, въпреки лошите снимки.

пп. О, пак дебела опаковка на спиралата.. Confused

# 565
  • Street of Dreams
Tайга Crazy Crazy CrazyПрочетох, че пише Big Shit и тъкмо щях да те питам какво не й харесваш... Joy hahaha Сттрахотна, перфектна, харесва ми! Peace

# 566
Тайга, идеална е, обаче къде ти е спиралата от долу? Миглите ти са дълги  и спиралата е добре наслоена и като няма спирала от долу седи леко недовършено.

# 567
Тайга,красота! 😍

# 568
  • Варна
Тайга, идеална е, обаче къде ти е спиралата от долу? Миглите ти са дълги  и спиралата е добре наслоена и като няма спирала от долу седи леко недовършено.

Замислих се.
Гримирах се в 11, направих снимката в 19 часа. По принцип отдолу слагам малко спирала, но и тя е изчезнала. Може да не харесва околоочния ми крем, може и да съм потърквала очи навън, може и да е заради очилата (чета само с диоптър, извън дома съм винаги със слънчеви). Ще обърна внимание следващият път, когато я сложа.

# 569
Спирала на YSL е чудесна и второ четене. Днес си сложих два пласта, но нямах време да снимам. Ще видим как се изтрае до края на деня. А снощи като я махах видях,  че се чисти лесно и не ми падат миглите с нея.

Общи условия

Активация на акаунт