А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 820
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Скрит текст:
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

Хаха...това беше добро! Hug Само тези, дето имат по 100точки на математиката не знаят тези, които имат и много точки по БЕЛ, дали са едни и същи хора в така оповестените "статистики" Laughing
Наистина се подиграват с нас, тез "арни орица" #2gunfire

Аз нямах предвид децата, а ВАС родилите ги. Те могли да изкарат по 100 точки, пък вие не можете да съберете 2+2 От тях трябва да се учите на математика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май не схвана...
Това, че има N брой деца с Х брой точки пред моето дете по единия предмет, не означава, че децата, които са пред моето са едни и същи и по другия предмет.
Пример: Ако моето, да кажем е с 90т. по математика, но има пред него 150 деца, каква е гаранцията, че същите тези деца имат такива високи резултати и по БЕЛ?
Може по БЕЛ по "статистика" децата с по-висок бал пред моето да са 180, без да е гаранрирано, че са същите 150 деца от математиката, които са с по-висок бал.
Така че тази статистика могат да си я изполват вместо тоалетна хартия! За това поне ще им е полезна.
Ужас! Изглежда ти не схвана и направо уби вица...

# 511
  • Пловдив
Може ли един въпрос към по-знаещите: В план-приема в табл. е отбелязано " Балообразуващи предмети от свидетелството за основно образование...", това означава ли, че свидетелството е от 5-6-7 клас и ще се вземе сборната оценка от годините по съответния предмет, а не само от 7-ми клас?
Ако сте отговорили вече, не го намерих, извинявам се!

Тази година не.
Влиза в сила евентуално за сегашните петокласници.  Peace

Д, само че заповедта е от тази година за Варна:   http://ruo-varna.bg/images/files/2017/dpp-mon-31032017782.pdf

Варна не е държава в държавата. Та правилата са едни и същи за всички поне що се отнася до оценките в дипломата за основно образование през 2017 г.  Peace

# 512
Може ли един въпрос към по-знаещите: В план-приема в табл. е отбелязано " Балообразуващи предмети от свидетелството за основно образование...", това означава ли, че свидетелството е от 5-6-7 клас и ще се вземе сборната оценка от годините по съответния предмет, а не само от 7-ми клас?
Да, но това влиза в сила от следващата година. При нас си е оценката само от 7. клас. Simple Smile
Не. И не влиза от следващата година.

# 513
Скрит текст:
Вие пък сега... децата ви по 100 точки на математиката изкарали, не можете да съберете БЕЛ и МАТ...  Joy Joy Joy

Хаха...това беше добро! Hug Само тези, дето имат по 100точки на математиката не знаят тези, които имат и много точки по БЕЛ, дали са едни и същи хора в така оповестените "статистики" Laughing
Наистина се подиграват с нас, тез "арни орица" #2gunfire

Аз нямах предвид децата, а ВАС родилите ги. Те могли да изкарат по 100 точки, пък вие не можете да съберете 2+2 От тях трябва да се учите на математика Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май не схвана...
Това, че има N брой деца с Х брой точки пред моето дете по единия предмет, не означава, че децата, които са пред моето са едни и същи и по другия предмет.
Пример: Ако моето, да кажем е с 90т. по математика, но има пред него 150 деца, каква е гаранцията, че същите тези деца имат такива високи резултати и по БЕЛ?
Може по БЕЛ по "статистика" децата с по-висок бал пред моето да са 180, без да е гаранрирано, че са същите 150 деца от математиката, които са с по-висок бал.
Така че тази статистика могат да си я изполват вместо тоалетна хартия! За това поне ще им е полезна.
Ужас! Изглежда ти не схвана и направо уби вица...

Възможно е, но в момента ми иде да убия едни други създания Божии!
Кой разбрал - разбрал. В момента единственото, което интересува родителите за София е, да дадат ПОДРОБНА статистика с МАТ+БЕЛ. Всичко друго е компромис и почти безполезно.

# 514
  • зад парка
Производителността на труда в Републиката отбелязва рязък спад.
Нервни, притеснени, с изцъклени очи родители на 7-класници трескаво атакуват страницата на РУО- София и тръпнат в очакване.

# 515
  • София
Точно така пише на План-приема не само във Варна, а и в София. Вероятно в цялата страна.
Според мен това е още един пример за некомпетентност в МОН.
Ако тукашната министър Дидева още не е реален министър в МОН - крайно време е! Вижда ми се точна.
Всички знаем, че и тази година в цялата страна се взимат оценки само от 7 клас.
Надявам се София да дадат добър пример как трябва да се поднесе статистиката след НВО.

# 516
Да, но това влиза в сила от следващата година. При нас си е оценката само от 7. клас. Simple Smile
Влиза в сила точно догодина с петокласниците.

# 517
Благодаря и на другите момичета.
Чета през таблета и няма да изреждам имена наред, че  може някого да пропусна.

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 12:04 от Чиби

# 518
Sause baus
Червено какво означава, че не са ти дали точки ли?

Няма ли накрая лист, който да показва как е оценено детето и как са сумирани точките, нещо като рецензия в точки. Това родителя не го ли вижда?

# 519
  • В морето

Т.е. грешно е описано в таблицата ли? Какво точно означава "Свидетелство за основно образование" и какви оценки ще включва? Благодаря!

# 520
Производителността на труда в Републиката отбелязва рязък спад.
Нервни, притеснени, с изцъклени очи родители на 7-класници трескаво атакуват страницата на РУО- София и тръпнат в очакване.

Joy Joy Joy по-добре не можеше да го кажеш...хах!
Вече втори ден отлагам часовете с всичките си пациенти. Не моЕм да работИм и те тава си е Mr. Green

# 521
След малко тръгвам към 22-ро, пожелайте ни успех! Доколкото разбрах, протоколите няма да ги има на показ, така че явно дори и да има грешка в сумирането, няма да можем да я открием...

# 522
Sause baus
Червено какво означава, че не са ти дали точки ли?

Няма ли накрая лист, който да показва как е оценено детето и как са сумирани точките, нещо като рецензия в точки. Това родителя не го ли вижда?

С червно и зелено са отметките на двамата проверители.
Накрая си е края на работата на детето.Рецензии точки-няма.

# 523
  • София
Нямаш право на телефон,  ...  нямаш право на лист с отговори, ... а дали ще те допуснат ако на ръката си имаш написани отговорите на ключа от МОН? newsm78

# 524
  • София
Публикуваха училищата-гнезда в София.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2017_docs/GNEZDA.pdf

Общи условия

Активация на акаунт