Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 738
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 240
Изобщо не е ниско в Шварцвалд, истинска планина си е. И ни е буквално под носа.
Ползвала ли си Mutter-Kind-Kur? Сега е идеалният момент за това, за да се закрепят децата.

# 241
2 кила е водата, която е загубил, а Саностол е просто витамини със соли. Като прояде нормално му прави супи и давай зеленчуци и за нула време ще е ОК.

# 242
Изобщо не е ниско в Шварцвалд, истинска планина си е. И ни е буквално под носа.

Ходила съм в едно градче Байерсбрьон и спахме там няколко дни. С кола обикаляхме от Щутгарт през Шварцвалд и стигнахме до Страсбург. Планината беше красива като приказка и завиждам, че ти е под носа. Grinning

# 243
Ха-ха. Аз съм родопско чадо и никоя планина не ми се струва по-хубава от моята. Почти 6 години живяхме в сърцето на френските Алпи, гледките по-долу бяха всекидневие... Ама не беше моето си.
Скрит текст:

# 244
  • sofia
Искам да кажа, че четейки седмокласната тема, човек ще си помисли, че няма живот след седми клас, ако детето няма максимален (или близък до него) резултат. Нещо "страшно и опасно" е и просто край.

# 245
Джена, одобрявам избора ти. Нищо, че не разбирам особено от коли. Искам да ме повозиш. Grinning

Обожавам аромата на липите. Heart Eyes

# 246
  • някъде ... тук ...
Всяка година е така, Веси Crazy
С големия писах и участвах като гледах да не се впрягам много, че скъпоценното не е равно на децата на пишешите. С дреб май ще гледам да я пропусна. Има време, де. Може и да изтрещя и аз Crazy

МониHug

Харесва ми колата, Джена Simple Smile

# 247
  • Sofia
Джена, одобрявам избора ти. Нищо, че не разбирам особено от коли. Искам да ме повозиш. Grinning
Дадено  Blush! Че то и аз не разбирам-гледам им фейса,цвета и копчетата  по таблото Mr. Green.
Купих ципурка, пресни картофки ще пекна.... chef,сега придумвам ММ да вади градинската мебел и да се ситуираме на теферич.Явно няма да вали  Hug.Започвам активният пуш-сезон  Mr. Green.
Тонка,сетила съм се за майка ти  Crazy.Спогажда ли се с бабата-мадама?

# 248
Искам да кажа, че четейки седмокласната тема, човек ще си помисли, че няма живот след седми клас, ако детето няма максимален (или близък до него) резултат. Нещо "страшно и опасно" е и просто край.

А каква е реалността?
По мое време в най-добрите паралелки се влизаше с бал близък до максималния. После дойде едно време, в което тройка на изпитите беше достатъчна. После не съм се интересувала.

# 249
Джен, Grinning Hug общо-взето и аз така бих избирала кола, ако шофирах.
Донякъде ме е яд, че нямам никакъв стимул да изкарам едни курсове. Не ме влече все още, страхлива съм и то доста.. Confused по-добре ми е да ме возят, не отричам.

И аз пека картофки и бутчета. И таратор направих.

# 250
Аз пък ще бъда нахална и искам да видя хамериканските гащи на ДжеНа!  Whistling
И да кажа, че от скука вече вечерям.

# 251
Искам да кажа, че попрегледах темата за Брак с чужденец, там има една звезда Голди...мадре мия! За главата се хванах . Темата ми е болна, мой много близъл човек се разнася сума ти време с афганистанец. Ама ...прости жени. Гъз глава затрива...

Ще правя рецептата с тиквичките със заквасена сметана и искам да попитам, сметанката заедно с тиквичките още отначало ли я слагам? Или първо ги запичам тях малко?

Да се поФаля ..мойто мами взе листовките пред ДАИ вече. Егати ..супер бързо действа. Не се мота като мен!

# 252
  • sofia
Скрит текст:

А каква е реалността?
По мое време в най-добрите паралелки се влизаше с бал близък до максималния. После дойде едно време, в което тройка на изпитите беше достатъчна. После не съм се интересувала.
Не знам. Не мога да преценя. Моето ще кандидатства с рисуване. Не е академичен тип, ако мога така да се изразя. Laughing Точките му на въпросните изпити са позорно ниски, особено по математика.
Все си мисля, че има живот и развитие, ако да не са те приели в някое бест ъф дъ бест училище.

# 253
  • Sofia
Аз пък ще бъда нахална и искам да видя хамериканските гащи на ДжеНаWhistling
И да кажа, че от скука вече вечерям.
щИ  приседне вечерята, МарИ  hahaha.Гащи-Тръмпки са  Joy, ММ е купил и на мен,и на него,да се барнем комплект  bowuu.Шегобиец.
Захир,не се помайвай, настигай майка си! Моята съжалява,че не се е наканила да шофира,сега й е тегаво да е на 5 км от морето и да чака баща ми да я закара  Crossing Arms и да не може да развозва внука.

# 254
  • на Мелмак
Честито за майка ти  Grinning
Поръчах си сандали и чехли , чаках ги с нетърпение, сандалите се оказаха малки и сега трябва да ги връщам , но първо свеки ще ги мери , после евентуално.
а чехлите , за които бях скептична , се оказаха правени ама точно за мен  Grinning
И даже са ми удобни на изкривения свод, обаче днес събух едната , че ми беше неудобно да карам Laughing
Не ми се вадят грозните , ортопедични , удобни сандали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт