Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 668
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Захир-че, окапах се  chef.Много готско ми се види това местенце.Аз,която не си падам по дивни места... Да се напочивате и нагушкате ! Hug
Мойте писюри ми омърляли стелките на новата кола с тенис-шамот  Close.Ама,на,като им я отстъпвам така щедро. Crossing Arms
Али,много сладка чаша, много вино да изпиеш в нея  Peace!

# 1 156
Ето тази снимка ме впечатли мен от друга тема. Пускам я, защото се хващам, че няколко пъти се сещам за нея. А и Несебър ми е любим, макар и дъждовен и мрачен.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861892.msg35038872#msg35038872

Нали няма проблем, че се слага линк или не е редно, ако не трябва - ще махна линка  newsm78

# 1 157
Джена, ще ще! На тенесистите повече да не им даваш колицата, като не могат да пазят Wink

И новия ни петел не ще да е по-добре от стария...

Тиквичките станах майко мила. Аз, нали съм калпазанка, при застъпването сложих и беконче  Mr. Green

Отивам да припадам, крехкото ми тяло не издържа на пет часа сън. Легнах в пет и булката ме събуди в 10 с истеричен писък по телефона "Идвай да пиеш кафееее". От къде я намери тази енергия, малко вино съм и наливала снощи  Mr. Green

# 1 158
Това за мен ли??? newsm78 Пич, глей ся..ако те тресе комплексарщината, не е мой проблем. Аз живея в София. Море нямам. Скара правя пет пъти годишно и за мен е готино и го споделям с готините хора, с които си имаме приказка от доста време. Все ми е тая ти къде ходиш на плаж. Аз се лишавам от вещи и простотии, за да пътувам. Това ми е приоритет, това правя. Пък ти, че звънкаш без някой да те натиска... Сигурно има причина ама все тая.
Не се коси толкоз, сега вече те съжалявам . На мен плажа ми е на 5 мин с кола и на 15 пеша .По хубавите са ми на 15 мин с кола . 3 месеца в годината съм на море, не се лишавам от нищо . Благодаря Wink

# 1 159
 Пишем денят за чудесен. Новина за донор. Новина за дългочакана бременност. Багаж - събран. Дечурлига на кеф. Прогноза за времето - обещаваща. До след седмица, банда. Здрави да сте!

# 1 160
  • София
Мари, добре са, благодаря че попита.  Grinning Бабата се оказа прекрасен и фин човек, с много хубаво чувство за хумор. Мъчно ми е за нея, защото доста често си поплаква за нейния дядо Ханс, както тя нарича покойния си мъж. Дори съжалява, че се е върнала в България, а не е останала в хоспис в Германия, където да я посещават приятелките й.

Кати понеже е болна и се е развихрила да ме поболее и мен. За утре сутрин е запланувала да правим някакви американски палачинки. Ужас и половина. Тя гледа разни канали в ютуб на пикли на нейната възраст и постоянно ми сервира разни идиотщини. Последната беше правене на желе. Обаче на петия опит и след три съсипани чисто нови покривки за маса успя да сътвори така мечтаното желе. Дори предложи да ми възстанови щетите като ме компенсира с 10 лв за покривките.  Mr. Green Не ги приех, понеже ми дожаля.

# 1 161
Е как кои , снимки от Халкидики ала бала ... Скариди ,лавраци ... Аз съм си от Варна, ходя на плаж на Паша дере и скаридите и мидите си ги вадя сам от морето . Не завиждам, просто мисля че е показност .

И аз съм от Варна и мечтая за момента, в който кракът ми ще стъпи на Паша Дере. По принуда ходя на други плажове, които просто нямат нищо общо с онзи плаж и те умолявам да не даваш координатите му с лека ръка. Laughing
Скаридите от снимката между другото са същите като онези в Пикадили, така че не може да става дума за показност, а за компромис.
В горното съм напълно убедена. Wink

Захирче,  предвид месторождението и местоживеенето на теб и този, с когото спориш, все си мисля че имаш някаква грешка относно комплексите. Не защитавам или нападам никого, но някои неща ми бодат очите без да го искам.

# 1 162
  • София
Сбъдваща, и аз се присъединявам към пожеланията за оздравяване на детенцето.

Тонка, това е отмъщението на поколението - на неготвеща майка да се падне готвещо дете Crazy Но пък след време ще има кой да те поглезва, затова сега трай Wink

# 1 163
  • Euskal Herria
Плажовете около нас са красиви, има къде да се ходи на разходки. Но водата е по-студена.
Вчера се сдобих с нови обувки, надявам се да са ми удобни.

# 1 164
Чек, самият факт че от няколко снимки се хвана да обсъжда какво има в чинията ми, че чак и рибите позна, ми е достатъчен. Комплексарщината, както и простащината не са пряко свързани с месторождението, мисля че трябва добре да го знаеш.
Другото няма даже да го коментирам!  ooooh!

# 1 165
  • Бургас
Като заговорихте за морски снимки,ето една от днес. Красота! Разкошно море!

# 1 166
Тонка, купихте ли боракс, пяна за бръснене, крем, лепило.....
Моята щерка прави всеки ден такова чудо- едното е със стиропорови топчета, друго е с добавени нарязани на много ситно цветни силиконови ластичета, има и оцветени. Само ги пляска и разнася в метални кутийки.

# 1 167
Е как кои , снимки от Халкидики ала бала ... Скариди ,лавраци ... Аз съм си от Варна, ходя на плаж на Паша дере и скаридите и мидите си ги вадя сам от морето . Не завиждам, просто мисля че е показност .

И аз съм от Варна и мечтая за момента, в който кракът ми ще стъпи на Паша Дере. По принуда ходя на други плажове, които просто нямат нищо общо с онзи плаж и те умолявам да не даваш координатите му с лека ръка. Laughing
Скаридите от снимката между другото са същите като онези в Пикадили, така че не може да става дума за показност, а за компромис.
В горното съм напълно убедена. Wink

Захирче,  предвид месторождението и местоживеенето на теб и този, с когото спориш, все си мисля че имаш някаква грешка относно комплексите. Не защитавам или нападам никого, но някои неща ми бодат очите без да го искам.
Чек , нямам намерение да давам никакви координати ,нека си ходят по Градини , Смокини и т.н. Grinning Надявам се плажът да си остане така труднодостъпен и малко известен . Прексрано е когато отидеш сутрин в 7, морето е спокойно , както казват като тепсия и се чува само тихия звук на мъничките вълни ,а наоколо само още 3-ма -4-ма човека в радиус от 100 метра .

http://www.img-share.eu/main/image_view/13603265_101327973537506 … _oLw8NoJo.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/13517557_101327990537504 … _oJjFwoyS.jpg.htm
http://www.img-share.eu/main/image_view/10661857_721070954595942 … _oJGrGMrP.jpg.htm

# 1 168
Бяхме на село, разкошно време, наспах се.
Разчиствахме един куп чанти с дрехи, дадох 1чанта момичешки и 1чанта момчешки на моя колежка. Simple Smile Сега ще се отърва и от още няколко торби с дрехи в къщи.

светалчо, съболезнования.

Не съм чела много, от утре ще се включа.

# 1 169
Чек, самият факт че от няколко снимки се хвана да обсъжда какво има в чинията ми, че чак и рибите позна, ми е достатъчен. Комплексарщината, както и простащината не са пряко свързани с месторождението, мисля че трябва добре да го знаеш.
Другото няма даже да го коментирам!  ooooh!

Не си го разбрала явно. Другото и аз няма да коментирам.

villareal, прободе ме в сърцето. Това е възможно най-моето място от всичките, на които ми е стъпвал кракът. Отделно и родителите ми имат вила там на високото и сещаш се къде бяхме по цяло лято.

Между другото, много е смешно по темите като почнат да си мерят плажовете, от които единият разбира се е гръцки и разбира се е нещо като собственост на човек, който вижда море към десет дни годишно, понякога и толкоз няма.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 22:27 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт