НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ * ADINI SEN KOY * С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ ПО TRT1 - ТЕМА 1

• 171 301
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Здравейте!  Hug

И днес след работа сме пак при любимото занимание  Wink

Имаме и нови снимки на Хазал  Simple Smile

И както сме свикнали  Wink след пуснати от нея снимки, да последва нещо и от Еркан, та... не закъсня и той с неговата  Joy Joy Joy

Гале  Hug  благодаря за превода на зодиите на Хазал и Еркан и ме извини, че чак сега го правя, ама... прочетох ги снощи, а сутринта съм пропуснала в бързината  Embarassed

Вили  Hug каква промяна се случи с Омер от началото до края на сезона... видяхме на какво е способна любовта...  Peace

# 151
Привет АСК-и! Не мога да не надникна в темата! Grinning Grinning Grinning
Днес пак някакви предположения, брожения има във форумите...Кой къде се намира?
Най-сигурно е, че Неслихан е пристигнала в Измир! Май групата започва да се събира...бавно и постепенно!
Доказателствен материал директно от Неслихан:

Еркан май е заминал за Мерсин! А Хазал...за Измир!

Виолета, благодаря за снимките...да си ги припомним в началото! bouquet
Аз ще продължа с началото!
Първи погледи...забелязаха се!

И като се започна после....нямаше спиране! Shocked Shocked Shocked

# 152
  • Русе
Гале, не знаем точно къде са и какви са плановете на нашите хора, но ще чакаме да ни информират  Wink

А сега една нова/стара снимка и с кого...  Wink

И понеже някой не иска Хазал и Еркан да са на отделни снимки ги е събрал вече на едно място  Wink

И още нещо старо зад кадър от сета, което не бях виждала досега.

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 20:58 от Cveti67

# 153
 Здравейте Hug
Мили дами  HugБлагодаря за всичко споделено,снимки,новини.

Малко неудобни им са леглата,но на тях им харесваше.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 154
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug АСК е сериал за рекорд - с най-много креватни сцени, но не в смисъла, който зрителите са свикнали да влагат в израза, а... при нас мястото за спане на ГГ си беше като още един главен герой... то не бяха канапенца и фотьойли, легло с преграда или сън с редуване, а и с местенето на двете легла от съпружеската спалня...  Wink
Е, няма друг такъв сериал - въпреки липсата на някои неща в него, да се усеща и  трептене на въздуха около влюбените ни, но... бавно осъзнаващи това Омер и Зехра.  Heart Eyes
Ама пък си е такова удоволствие да гледаш всичко това, действа като наркотик - имаш нужда от още и  трудно се отказва.  Simple Smile

Хубав и щастлив ден да е днешният!  Peace

# 155
  • Русе
Привет!  Hug

Днес явно сме заети, та... малко е тихо насам, но пък има нова снимка на Еркан и не мога да пропусна това  Wink

И малко хубава музика с... хубави кадри  Wink

# 156
Здравейте Hug

Привет!  Hug

Днес явно сме заети, та... малко е тихо насам, но пък има нова снимка на Еркан и не мога да пропусна това  Wink

И малко хубава музика с... хубави кадри  Wink

# 157
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН ,МОМИЧЕТА...НЯМА НОВИНИ ОТ ЕРКАН И ХАЗАЛ,НО ЗАТОВА ПЪК ИМАМЕ МОМЕНТИ,ПОГЛЕДИ ДОКОСВАНИЯ ОТ ФИЛМА,ЧАТОВЕТЕ,СЕТА..

И НЕКА СИ ПРИПОМНИМ ФИНАЛНИТЕ ПОГЛЕДИ НА 1 СЕЗОН..

И ЕДНИ ПРЕКРАСНИ..ЕРКАН И ХАЗАЛ...
 И ЗА ЛЕКА НОЩ

# 158
  • Бургас
Здравейте, момичета! Следя темата,откакто я пуснахте,защото загледах и сериала. Стигнала
съм до 77 епизод.Видях,че не коментирате епизодите,а само ГГ.Аз ще споделя за видяното до
тук. Първо да кажа,че от 20 до 70 епизод нищо не се случва.
Зехра-отваря и затваря устата като риба и само-трябва да отида у нас......
Юмер-никъде няма да ходиш....но тя отива
Салим-охлюв
Севим-прекрасно играе,особено като рани оня...перфектна игра....иначе мръсница
Йенер-е няма такова просто и самовлюбено същество
Алев-то бива лошотия,ама това е прекалено
Айше-неориентирана
Нихат-недооценен
Майката-не ми е ясно каква се явява,бавачка ли е била...уж майката на
Юмер е изчезнала след смъртта на баща му,тогава тая каква се явява,че взела и племенницата си?
За сега стига..

# 159
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено.

Джеврие,винаги искаше да ги вижда да се прегръщат и да бъдат един до друг.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 160
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Хапчо  Hug добре дошла при нас! Да, права си, че не коментираме в момента серии, но... тези, които започнахме тази тема имахме шанса да го правим още преди време, когато вървеше онлайн сериала по един или друг начин, а сега всяка от нас се забавлява с различни неща. Някои повтаряме сериите подред, други разбъркано, гледаме клипове и търсим новини за актьорите - лято е, те почиват и са ни любопитни тези неща, но... това не означава и че не бихме сме включили и с коментари някой път, вярвам, че може да се случи, нужен е повод и нужда да се изкажеш.  Peace А можем и да се възползваме от това, че ТРТ1 стартира повторение не сериите от понеделник, та... покрай тяхното можем да започнем и наше общо повторение и който желае да се включи... ще е интересно може би.  Peace

Аз лично, обаче не съм съгласна, че в сериите от 20 до 70 нищо не се случва, защото... ако беше така, то кой щеше да продължи да гледа?  Wink

Вярно е, че в АСК нещата се развиват бавно, но така са изиграни и заснети, че не само ме караха да следя с интерес всяка серия, но и автоматично минавах на следващата, когато имаше събрани серии, а после...  ooooh! от около 80-та минах вече на режим онлайн - първо на турски и после чакайки руски превод, така че... това е любимият ми сериал в този момент. И то толкова любим, че нямам търпение да дойде септември с новите серии, затова и до тогава си запълвам нуждите от дневна доза АСК с повторения и събиране на новости ( каквито ми попаднат и когато мога...)  Peace

Та... ето сега - част от актьорите в АСК с малката ни красавица на сета  Simple Smile

И... пак тези актьори ( не съвсем същите, ама... ) сега, тези дни, почиващи - кадри, пуснати от тях самите вчера

Хубав ден на всички!  Peace

# 161
МАЛКО КОЛАЖЧЕТА ОТ МЕН   Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 12:33 от Виолета Цветанова_563417

# 162
  • Бургас
Здравейте!
Много хубави колажи,момичета!Аз не мога да правя и се радвам на вашите.
Продължавам да си гледам сериалчето и ще споделям,ако нещо ме впечатли.

# 163
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=vCj_wj3vTX8
ОТ НАЛИЧНИТЕ СНИМКИ И ФОТОШОПОВЕ СЕ ОПИТАХ ДА НАПРАВЯ ЕДИН КЛИП...МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕНА ,АКО ИМАМ НЯКАКВИ ПРОПУСКИ..ВСЕ ПАК Е НАЧАЛОТО
НОВА СНИМКА НА ЕРКАНТЪЖНО НИ Е НЕЩО МОМЧЕТО...
ЛЮБИМИТЕ ЖЕСТОВЕ НА ЗЕХРА

# 164

Тази сутрин Еркан ни пусна тази снимка и направо му завиждам.
При нас се пръскат термометрите от жега, сякаш с термофори си ги загрявал, а той милия ще замръзне.
Обул си е терлички.
Ама затова пък си се забавлява...играе с каките на прегърни с дясна ръчичка. hahaha hahaha
Като верига са се навързали. Joy Joy

Ама по обед отпраши в неизвестна посока.
Да се е обадил на някой случайно? newsm78 newsm78

Затова пък Айкут си е признал без бой, че си пие питието и сваля мацките в Чешме.

Айде после може пак да драсна два реда, ама...не обещавам

Общи условия

Активация на акаунт