На море в Гърция 2017 - II

• 136 066
  • 834
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички!
Вече 10 година почивката ни ще е в Гърция!  Heart Eyes
Но първа година на Кефалония. И от 3-4 дни се сблъсквам със следния проблем - не мога да се свържа с фериботната компания, за да запазя (купя) билети предварително! Понеже ще почиваме началото на август - за мой ужас..., искам да съм подсигурила транспорта, още повече, че сме с 2 деца!
Някой има ли същия проблем - телефон, имейл, фейсбук - всичко опитах - глас в пустиня. Искам да запазя от Астакос към Сами...

# 481
Колко дена продължава този круиз? Звучи много интересно. Коя е напалната точка? Ние за трети път си променяме резервацията, но ако круизът си струва, може да отменим и тази резервация  Mr. Green
Круизът е за денят, тръгва се в 9.00 и се прибирате около 18.00
[/quote

В момента круизите тръгват от пристанището в Нидри, ние бяхме юни месец и кораба тръгна в 10 часа и наистина в 18ч. пристигнахме обратно.

# 482
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате някакъв сайт с изгодни оферти за почивки? Нещо по-различно от booking, където съм чувала, че доста надуват цените..Sad Преди години от там резервирахме почивката си и в хотела се започнахме с едни македонци, които се оказа, чe са резeрвирали през техен сайт на много по-ниска цена... Ние сме и без транспорт, така че....става по-сложно. Tired

# 483
И от 3-4 дни се сблъсквам със следния проблем - не мога да се свържа с фериботната компания, за да запазя (купя) билети предварително! Понеже ще почиваме началото на август - за мой ужас..., искам да съм подсигурила транспорта, още повече, че сме с 2 деца!
Някой има ли същия проблем - телефон, имейл, фейсбук - всичко опитах - глас в пустиня. Искам да запазя от Астакос към Сами...
Ionion Pelagos ли? Те са малко шматки в тая компания. Звъни наред, доста офиси са: http://ionionpelagos.com/en/node/37

Ако не успееш пък хич да се свържеш, имаш вариант през Лефкада (Нидри-Фискардо) с Westferry. Звъни се на ето този телефон в Диони травъл, а не на другия в Пиреус 30 26450 93182
Те вече имат и форма за резервации онлайн, някой тук спомена, че я е ползвал успешно; но моята заявка не я бяха получили изобщо, така че за пореден път си резервирах по познатия начин за малките компании с 1-2 кораба, които нямат онлайн продажби - по тел.

# 484
  • София (Възраждане)
Онлайн формата на Уестфери работи, получих потвърждение почти веднага, нямаше проблем с резервацията.

# 485
Да на Никити в петък е пазара

# 486
Онлайн формата на Уестфери работи, получих потвърждение почти веднага, нямаше проблем с резервацията.
E, при нас не работеше Simple Smile Казвам да знаят хората, да не решат, че като попълнят формата, имат резервация 100%.

# 487
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате някакъв сайт с изгодни оферти за почивки? Нещо по-различно от booking, където съм чувала, че доста надуват цените..Sad Преди години от там резервирахме почивката си и в хотела се започнахме с едни македонци, които се оказа, чe са резeрвирали през техен сайт на много по-ниска цена... Ние сме и без транспорт, така че....става по-сложно. Tired

И на мен би ми бала много полезна подобна информация, ако може да споделите Embarassed

# 488

И на мен би ми бала много полезна подобна информация, ако може да споделите Embarassed
https://www.greecehotel.com

# 489
  • София
В събота вечер се върнахме от района на Парга, Йонийското крайбрежие и още ми е лазурно синьо пред очите.  Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Почивахме в къща на залива Лихнос, отбихме се до Амудя, посетихме с корабче Пакси и Антипакси. Разкош! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Къде да се ориентирам за догодина за подобни красоти - зелени планински заливи и невъзможно сини води, може и диви плажове, но живописни...? И ако бюджетно, ще е чудесно - около 50 евро нощувка се въртим... Досега сме ходили само на Ситония, но Парга я отвя.  Laughing

Има ли пясъчни плажове в района?

# 490
  • Пловдив
Моля за предложение за хубав плаж около Неа Перамос, от 7 години посещаваме Блу бийч, но сега моя приятелка ми каза, че след 10ч не може да се намерят места за паркиране и било адски пълно с хора, а точно това искаме да избегнем.

# 491
Моя приятелка вчера ми праща снимки от празен плаж на бийч бар Амос, малко преди Блу е. Много хубаво ми се видя. Зависи, обаче кога ще ходите, скоро ще стане пълно навсякъде в района.

# 492
Похвалиха ми плаж Амолофи до Неа Перамос (ако имаш предвид това, което е до Кавала, а не в Атика). Ние ще се местим там след три дни, но нещо не намирам никакви читави свободни места. В момента сме в Керамоти. Времето е супер. Не е много горещо. Комарите са като врабчета Crazy

# 493
  • Пловдив
E, при нас не работеше Simple Smile Казвам да знаят хората, да не решат, че като попълнят формата, имат резервация 100%.
Може да се разчита на резервация, само ако има потвърждение, не само с попълване на формата. При нас също дойде почти веднага.
morky, намирам телефон и мейл на тур.агент по същата линия в Сами (през тях резервирахме Сами -Астакос). Ако не успееш, пиши да ти пратя и тях за проба.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 21:09 от jul

# 494
Моля за предложение за хубав плаж около Неа Перамос, от 7 години посещаваме Блу бийч, но сега моя приятелка ми каза, че след 10ч не може да се намерят места за паркиране и било адски пълно с хора, а точно това искаме да избегнем.
Уикенда беше пренаселено.Сега е по-спокойно. Следващият плаж също е хубав.Сравнявам с миналата година края на юни, чадърите сега са повече на всички плажове,вероятно заради силния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт