Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 325
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Това с половете, че  били отживелица ми напомня на Алф как хипнотизираше котката.

# 646
Стига да прегледаш докладите и сама ще се убедиш че сериозен напредък няма.

Не намирам тези доклади. Ще помогнеш много на разговора, ако конкретно посочиш данни за отношението към хомосексуалните по години в България.

Щом си ги прочела, явно съществуват?

Ще е чудесно да не се окажат само на хартия в тайна италианска библиотека.

# 647

Уплашен човек съм, действително, от бъдещето, дето хора като тебе го творят в Европа. Но ти няма как да го разбереш през океана.

Какъв океан?  Shocked Аз съм убедена, че повечето хора, които протестират срещу Тръмп, ядат месо, между другото. Също и че са абсолютно хетеросексуални.

Andariel, аз не видях някой да те хули. Макар че в действителност спортуването би било само за твое добро. Надявам се, че поне по тая тема няма да избухне спор. Мисля, че развиваш някакви комплекси. Споко, все още не е късно за експерименти.

# 648
  • София
ами, ето, не е хулене, ама обяснения как било за мое добро, което е с посланието - не си наред, сега всички спортуват, трябва и ти, защото е за твое добро. какво добро! Да се потя и да обирам чуждата пот в някоя  зала ли? за да съм в тренда и да не изглеждам аутсайдер? Ми, който иска да си спортува, аз да не би да го карам да спира, за да ме кара някой мен да спортувам? това е само пример, съъщото е за всичко останало.

# 649
Аз нямам нищо против гейовете освен кичозните им безмислени  паради,но след всичката агресия от някои и техните защитници,може да обърна друга страница.Сега пък половете били отживелица?!Вече имам съмнения за психическото им състояние.Няма смисъл от полове,моля?!Като силно свързан със спорта човек ми се иска да ви попитам,как ще омешате състезатели в различни дисциплини?Който е с физика на мъж,но се чувства жена да го пуснем да тича 100м. с жени чувстващи се жени?В плуването и тениса на корт пак така.Кой какъвто се чувства срещу такъв пол да се състезава?Виж във фигурното пързаляне ще приема да излязат двама гейове и единият с костюма да подхвърля,този с рокличката.МАЛОУМЩИНАТА взима връх!Затова не ви харесват хората не,защото им пука кой с кого си ляга,а защото се забравяте  в безпочвени обвинения и претенции.

Ха, че те и сега има спортисти дето не можеш ги разбра от кой пол са, бегачка, или тенисистка, а ми  прилича на добре сложен младеж. Намери и ти за какво да се тревожиш с тия хормони и стероиди дето ги вземат, те вече ся се омешали.

# 650
ами, ето, не е хулене, ама обяснения как било за мое добро, което е с посланието - не си наред, сега всички спортуват, трябва и ти, защото е за твое добро. какво добро!

Леле, как преиграваш! Simple Smile

Никакво послание няма - просто е добре за всички нас да спортуваме от време на време. Предполагам, че го разбираш, защото не си глупав човек. Пък от там нататък - то си е твой избор.

# 651
  • Тра-ла-ла
Баси, вече аз се чувствам дискриминирана
- ям месо и веганите ме хулят, че ям трупове
- хетеросексуална съм и ме хулят, че съм тестогръда и тъй като не съм се целувала с момиче, не съм изследвала сексуалността си
- не спортувам активно и ме хулят, че съм мързелива.
Ако се понапъна, и за други неща ще се сетя.
Скрит текст:
Жокер:
- Мразиш расизма и ромите  
- Не изповядваш исляма и не подкрепяш клетите мигранти - дърти пръчове, представящи се за малолетни и заеб@ли майките, жените и дъщерите си на бойния фронт.
Ето, слагам го в спойлер, защото знам, че ще ми изтрият поста, щото съм назадничава и нетолерантна по западните стандарти Laughing
Накрая точно това ще стане. Нормалните хора ще изтрещят, притискани да толерират всички крящащи, че са дискриминирани. Нетолерираните ще станат толерирани. А нормалните и толериращи ще бъдат изтикани в ъгъла като малцинство на фона на всички, искащи да им се признаят правата и различността.

# 652
Значи да обобщим - нормалните са хетеросексуалните бели с нормален режим ня хранене, които.не спортуват активно.

Интересно ще бъде как ще станат дискримиирани, това ще е прецедент в човешката история.

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 01:28 от Iris04

# 653
Ами то вече е факт.
Скрит текст:
Достатъчно е да се погледне наказуемостта за тежки престъпления, извършени от разни "уязвими" - "бежанци", фрустрирани от живота мюсюлмани, та включително и нашенските цигани. На тях е позволено да бият полицаи, да малтретират непринадежащи към групите им деца, да рушат имущество, да нарушават граничните закони, да извършват измами, сексуални насилия, кражби, наркотрафик и какво ли не. Което се приема от вездесъщите SJW като най-нормалното нещо на света и се брани със зъби и нокти. В същото време на Ханс никой не прощава и най-малка стъпка встрани, та дори и някоя неправилна забележка из социалните мрежи. Езикът на омразата с неприкрити призиви за насилие се лее неограничено от устите на разни имами, но това е позволено. Но щом някоя кротка пенсионерка каже, че "бежанците" уринират по улиците (което си е чиста истина), законът се стоварва с цялата си сила.

Аз така и не успях да разбера кои точно права на хомосексуалистите са нарушени, та се налагат тия ежегодни паради?

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 01:37 от Анонимен

# 654
  • Тра-ла-ла
Значи да обобщим - нормалните са хетеросексуалните бели с нормален режим ня хранене, които.не спортуват активно.

Интересно ще бъде как ще станат дискримиирани, това ще е прецедент в човешката история.
Как ли?! В  този форум, в държава на бели и хетеросексуални хора с официална вяра - християнство....ми изтриха обикновен виц за араби и 100 девственици Whistling Едва ли реципрочно някой е изтрил виц за християни в някой арабски форум.....

# 655
  • София
ами, ето, не е хулене, ама обяснения как било за мое добро, което е с посланието - не си наред, сега всички спортуват, трябва и ти, защото е за твое добро. какво добро!

Леле, как преиграваш! Simple Smile

Никакво послание няма - просто е добре за всички нас да спортуваме от време на време. Предполагам, че го разбираш, защото не си глупав човек. Пък от там нататък - то си е твой избор.

Описах го като сценарий за по-голяма илюстративност. то като започне някой да открива хранене, спорт, религия, започва да се държи като мисионер. А аз може да не искам да съм по позитивното мислене, здравословното хранене, спортуването, широкоскроеността откъм чуждите сексуални предпочитания, чуждите габарити (защото преди два дни в градския транспорт имаше любопитна случка с един господин, който заяви правото си да седне, защото бил с особени права заради теглото си), еднорозите и т.н. Може да искам да си остана проста, мързелива, тесногръда, месоядна, чревоугодна и не искам никой да ме вкарва в $правата вяра на толерантността$.

# 656

Как ли?! В  този форум, в държава на бели и хетеросексуални хора с официална вяра - християнство....ми изтриха обикновен виц за араби и 100 девственици Whistling Едва ли реципрочно някой е изтрил виц за християни в някой арабски форум.....

Каква общо има  арабски форум? В света не всички държави спазват човешките права.
 Пробвай в същия форум дали ще изтрит обиден виц за християнин и така ще разбереш. Би трябвало да трият всичко което нарушава правилата наред.

Хората странно възприемат дискриминацията, като отнемане на изконното право да обиждат и подтискат някого...
Значи белите хетеросексуални хора ще бъдат дискриминирани с това, че няма да им се признава рожденото право да превъзхождат тези, които не са такива Simple Smile

# 657
  • София

Е, не така- това обобщение е от ерата на Маккартизма.
Не е нужно да се разпиляваме във всички посоки.

Нормални са хетеросексуалните животни, създадени от Природата с цел продължение на видовете.
Човекът също е животно, но надарено с разум, който би трябвало да използва правилно, за да не позволи да се затрие човешкия род.
За съжаление, с безпросветната поддръжка на мерака за осиновяване от еднополовите, се изкривяват нормалните възприятия на децата за модела " мъж+ жена= поколение".

И тъй като питаш, как ще стане така, че белите хетеросексуални ще са дискриминирани, те всъщност са и то не от днес.
Квотите в университетите за афроамериканци, квотите в офисите, където трябва да има задължително и обратен, и черен.
Филмовите фестивали дори, на които също трябва да има задължително филми с черни, че и с обратни в последните години.
Да не говорим за забраната да кажеш " негър" и преработката на Чичо Томовата колиба, за да бъдело " афроамериканец"....................
Това ако не е обратна дискриминация, какво е?

# 658
Ти остави Чичо-Томовата колиба!

Пипи Дългото чорапче също вече е модерно редактирана. И Капитан Дългия чорап не е негърски крал, ами крал на южните морета hahaha

На такъв подход майка ми, Бог да я прости, казваше: Щипете ме да скачам.

Пак не разбрах как точно хетеросексуалните потискат хомосексуалните и за какви точно нарушени права се бори Прайдът?

# 659
Това са огромни и ненужни щуротии, наистина, но не е дискриминация над белите.

Дискриминацията е липса на равни права, а не когато и други имат същите.

Общи условия

Активация на акаунт