Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 381
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 085
Малко изпуснах темата. Този коментар е преди 3 страници. Там се говори колко е бездушно донорството и при критика от потребител, че донорството е нужно поне при репродуктивни проблеми, Черния Сапфир дава този отговор:

А това за двойките с репродуктивни проблеми, моля, моля! Населението на Земята не се е свършило, та да се налага да се прибягва до разни фокуси за размножаване. Има достатъчно изоставени деца по домовете, за да компенсират тези нужди. Защото заченатото с донорски материал дете всъщност не се различава от осиновеното, поне по отношение на човека с проблемите.

Е, от това по-бездушно, здраве му кажи!

Въпреки че съм чела какво ли не във форума, все още ми е трудно да побера в ума си разни такива мнения, не ми се иска да вярвам, че има такива хора, честно.

# 2 086
Не става въпрос за бездушие, става въпрос за това, че реално няма гаранция за безразборно донорство и за опасност от последващи генетични проблеми.
С ръка на сърцето, вие можете ли да гарантирате 100 % контрол на донорството?!
Човечеството продължава да се заиграва със не съвсем безобидни неща.

# 2 087
Е хайде сега, вероятността някой роден с донорски материал да се ожени за непознатата си полусестра без да си направи изследвания за родство едва ли ще нарастне толкова, че да излезе от  злощастните куриози, които и сега четем понякога. И едва ли ще се отрази на генетичното здраве на човечеството като цяло. Като имаш предвид, че до по-миналия век в най-цивилизованите страни спокойно са се женили първи братовчеди.

# 2 088
Скрит текст:
Малко изпуснах темата. Този коментар е преди 3 страници. Там се говори колко е бездушно донорството и при критика от потребител, че донорството е нужно поне при репродуктивни проблеми, Черния Сапфир дава този отговор:

А това за двойките с репродуктивни проблеми, моля, моля! Населението на Земята не се е свършило, та да се налага да се прибягва до разни фокуси за размножаване. Има достатъчно изоставени деца по домовете, за да компенсират тези нужди. Защото заченатото с донорски материал дете всъщност не се различава от осиновеното, поне по отношение на човека с проблемите.

Вижда ти се бездушно съчувствието ми към изоставените деца? newsm78

# 2 089
Скрит текст:
Аз пак да попитам хардлайнерките - от къде са се пръкнали тези хомосексуални хора, след като всички са отглеждани в традиционни семейства мъж - жена.

ей сега ще ти обесня,
мъжете могат да получат оргазъм основно по два начина
1. чрез фрикция на половия член, която се получава при пенетрация във вагина или анус, или стимулация с ръка или уста.
2. чрез специфична стимулация на простатата, която стимулация е възможна единствено чрез директна пенетрация и масаж чрез ануса. Тази пенетрация може да бъде извършена по различен начин и от различни партньори. Може жена да го направи с пръст или дилдо, а може мъж да го направи с пръст, дилдо или члена си.
Простатата е място за удоволствие не само при гейовете, тя е и при хетеромъжете чувствителна, стига те да не са психически прекалено сковани от факта, че им бъркат там дето слънце не грее и където се счита традиционно за проява на гейство.

Повечето мъже познават само първия вид оргазъм, така да се каже базисния вариант, той им е напълно достатъчен и си карат така без да им хрумне, че има и други още по-интензивни опции. Каквато опция е вторият вариант.
Или първи и втори, проведени наведнъж. Естествено има и много други начини, но те май са под раздел -сексуалани девиации.
Предимствата на втория вариант са следните - мъжът се кефи и няма нужда се напряга дали ще му стане и колко дълго ще издържи и т.н. Викс беше писал в една друга тема нещо по въпроса.
Проблем при тази сексуална практика е, че обикновено тя не е приемана от жените, понеже жените страдат от комлекса °да не ме помисли за к>рва°, а и за тях няма кой знае какъв кеф в цялата ситуация.
Затова бих казала, че един мъж може да получи оргазъм по втория начин най-често от друг мъж.

Дотук беше с физиологичната страна на въпроса. Чисто технически значи всеки мъж би могъл да изпита сексуално удовлетворение чрез стимулация в аналната област. И това не го прави в никакъв случай гей.
Гей е тогава, когато се възбужда от мъже - от мъжката миризма, от мъжкото тяло, от чувството да бъде обладан или той да обладае един мъж...Когато изпитва сексуално удоволствие от друг мъж.

В ранния пубертет момчетата СА в състояние и искат да правят секс.
Момичетата СА в състояние, но все още не искат да правят секс. Или не бива да правят секс поради морални съображения, а и да не забременеят
Вероятността две момчета, които искат да правят секс да се намерят за общи забавления е много по- голяма , отколкото момче и момиче. В тази възраст 12-16 години се случват едни от най-честите обръщания на резбата.
На младежа му се ще, не намира женска, която да му откликне, но някой по-отворен батко с радост ще му направи едно фелацио, което тук мили дами трябва да признаем, че направено от мъж на мъж е квалитативно много по-добро, отколкото от жена на мъж. С фелациото се почва. Младежът е спокоен, че не е гей, всичко е наред, но рано или късно се стига и до останалите сексуални практики, които описах по-горе, и които са доста сериозна зарибявка.
Така става, че в крайна сметка дори и да е започнал хомовръзка само заради секса, той започва вече да свързва сексуалното удоволствие с интимно занимание с мъж.
И сега ми кажете- вие ако сте млад мъж с типичната за възрастта ежедневна нужда от секс, ще ходите ли да сваляте звезди на Пенка, като знаете , че най-вероятно няма да ви огрее поне първите 3 седмици, а и нямате пари да я извеждате непрекъснато, като знаете, че батко ви Иван винаги е готов за действие, а може и като по-голям да черпи той?
Един голям процент ще се навие да ходи с Иван и нали знаете приказката - от един път  педерас не се става, ама рядко остава само един път. Ако не е батко Иван, а чичо Пешо, който здраво печели, то заниманието със секс придобива и един много привлекателен аспект и по-точно финансова облага. Може и да е чичко Гошо от телевизията, който да осигури мечтаната роля за участие във филм и т.н. и т.н.

Една част от пуберите имат хомосексуален опит, като някои от тях по-нататък си намират жена, а останалите, увлечени от леснодостъпния секс и<или от интерес, си остават така.

Ние всички не сме генетично 100% хетеро.
Наистина много малка част са 100% хетеро или хомо.
У всеки хетеро има една част хомо. Процентуално различно.
Когато хомото преобладва, имаме случай на гей или лесбийка. Нормата обаче е, че хетерото в нас доминира.
Понякога това какъв ще бъдеш не ти е в гените, то се случва при определени обстоятелства.
Може да се каже, че у всеки хетеро дреме един хомо.
Защо обаче не у всеки хомо дреме един хетеро???

Информацията ми е най-вече от едно другарче гей.
Едно от най-хубавите неща да си имаш гей за другарче е, че можеш да говориш свободно за секс с него, а не както най-често между жени става ° Ау, ама аз такива работи не правя°

И така драга ми зелено мохито, логично е да мислим, че колкото по-малко задръжки, колкото повече приемане на хомосексуалността, толкова повече от латентните хомонагласи ще вземат превес и ще доминират.
Като резултат, вместо Йовчо, синът на Пенка да си остане с 2-3 фелацио на разменни начала със съседа Койчо, и да си хване по-късно жена за семейство, то той може да си остане с Койчо и да си се вземат с всички права и задължения, но най-вече права, понеже като признато малцинство получават много повече облаги.
Коя от софтлайнерките тук иска синът и изобщо да си разменя ласки с друго момче, понеже нуждата от секс и падането на табуто по отношение на хомолюбовта, а и ужасното сексуализиране на обществото,  водят точно до това?

поради това, че ме набедиха в антигейство и хейтване
Скрит текст:
"ОбЯсня" се пише - идва от "ясно", а не от "обесвам".

Смея се с глас на глупостите, които си написала. Как така тези бъдещи хомосексуални хора не са се повлияли от двуполовия модел, но горките деца на еднополовитв родители непременно ще са хомосексуални? По-полека с хейтването, че ще трябва да си забърсвам монитора от отровните ти пръски.

цитирам най-горе точните си думи.
В оригиналната им рамка =- т.е. като отговор на един определен въпрос.
А той гласи
°от къде са се пръкнали тези хомосексуални хора, след като всички са отглеждани в традиционни семейства мъж - жена?°.
От там са се пръкнали Nerd от нормалните семейства, плюс за една част от тях - въздействието на социалната среда върху тях.
Тоест
Определен брой са 100% хомо - за тях е ясно
Определен брой са в ранна възраст неориентирани, колебаещи се и в по-късна възраст приемат хомонагласата си за доминантна.
Определен брой са в ранна възраст неориентирани, колебаещи се и в по-късна възраст остават по средата, това са бисексуалните.
Определен брой са в ранна възраст неориентирани, колебаещи се и в по-късна възраст приемат хетеронагласата си за доминантна.
Определен брой са 100% хетеро- за тях също е ясно.

За тези, които съм подчертала е борбата в последно време.
Тази група бива манипулирана да се обърне в посока хомодоминантност.
С една много користна цел - финансова изгода за много мултинационални фирми-гиганти.
Например производители на козметика, електроника, облекло, шоубизнес.
Консуматорският профил на гей-хората е доста различен от този на хетеросексуалните.
И много благодатен за повишаване на оборота и печалбата в определени сектори.
 !!!Това МИЛИ МАМИ е причината да се насърчава тенденцията към по-голям процент хомосексуални.!!!
А не загрижеността за правата им.
!!! Щях да забравя - и политиката откри хомотемата като начин за печелене на гласове от конкуренцията!!!
И повечето мнения тук показват, колко напреднал е процесът на промиване на мозъци по тази тема и колко успешно се реализира това създаване на изкуствено търсене и потребление на определени стоки, съответно печелене на изборни гласове.

Не знам дали съзнателно желаете да сте послушни пионки в ръцете на глобална маркетинг стратегия, или политическа върхушка, но всъщност потърпевшите сте вие - майките на тези изкуствено хомосексуализирани деца.
Самите хомо-деца няма да страдат от дискриминация, социална изолация и липса на права.
Но родителите им, ако са традиционно хетеросемейство - в огромната си част.
Познавам доста такива - не им е леко.
Ако са хомосемейство предполагам, че не би било драма.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 18:50 от Mirella_

# 2 090
Скрит текст:
Малко изпуснах темакта. Този коментар е преди 3 страници. Там се говори колко е бездушно донорството и при критика от потребител, че донорството е нужно поне при репродуктивни проблеми, Черния Сапфир дава този отговор:

Аааа, ама то така малко лицемерно идва да се съчувства на изоставените деца, като решаваш, че други хора би трябвало да ги осиновят.
Освен това, в случая с донорски материал единия от двойката може да има и дори да роди лично биологично свое дете, а пък за другия то е  биологично на любимия и общо де факто. Това е доста по-различно и нека хората сами си решат такова важно нещо.

Мирела, какво потребяват толкова различно хомосексуалните хора, та чрез маркетингова стратегия ще се насърчава увеличаването на броя на хомосексуалните?
Съзнавам, че се отдалечихме от темата и ти благодаря за предишния отговор.

# 2 091
Скрит текст:

Много си лицемерна, Сапфир! Прави се, че не разбираш, но явно само ти си мислиш, че не се разбира отстрани.

# 2 092

Аааа, ама то така малко лицемерно идва да се съчувства на изоставените деца, като решаваш, че други хора би трябвало да ги осиновят.

Не какви да е други, а хора, които и без това не могат да имат собствено биологично дете.

# 2 093

Мирела, !!!какво потребяват толкова различно хомосексуалните хора!!!, та чрез маркетингова стратегия ще се насърчава увеличаването на броя на хомосексуалните?
Съзнавам, че се отдалечихме от темата и ти благодаря за предишния отговор.

Ирис,
не мисля, че сме се отдалечили толкова от темата, защото Прайдът също е една машина за пари.
Къде мислиш, че ядат, спят и пазаруват тези хиляди гости?
Познавам някои гейове от доста време и мога да кажа какво на мен ми прави впечатление при тях на тема Геят като консуматор. Говорим за гейове, не лесбийки, там нямам никакви наблюдения в тази насока.

Маркетинговата стратегия служи на определени фирми да се наложат на пазара там, където вече някой преди тях се е наложил. Чрез гей-тактиката една по-нова фирма с глобални стремежи има възможност да измести конкуренцията и да стане водеща.
!!!Затова обикновено не става толкова дума да се налага някакъв нов или специален продукт!!!, а да се създаде стремеж, копнеж към вече познат продукт, но на друга фирма.
Елементарен пример - боксерките на Калвин Клайн, дънките на Jооp, ...
 Нека да видим
за какво един гей мъж дава повече пари, отколкото един хетеро мъж ?

1. За посещение на заведения, хотели, мъжки сауни и т.н.
(специалните заведения, особено хотели и сауни за гейове са доста над средното ниво като цена.)
и те са така да се каже много необходими, за да се завърже контакт със себеподобни.
2. Козметика - маркова, скъпа
3. Мода - скъпи маркови дрехи
4. Фитнес студио
5.а  Хранителни добавки за повече мускули.
5.б  Био храна, изобщо имат по-скъпи хранителни навици
6.  Фризьорски салони
7.  Козметичен хирург
8.  Кино, театър, балетни посещения, книги, dvd, cd, музика - изобщо геят е средно по-културен от хетерото и дава повече пари за културни мероприятия. ( който не вярва да отиде на опера, балет или изложба)
9. Дизайнерски мебели
10.Пътувания и ваканция в гейски дестинации, а те струват повече отколкото тези за нормало.
11. Развлекателна техника -Смартфони, таблети, блу-рей, телевизори
12. АВТОМОБИЛ - не че хетеро мъжете тук спестяват, обаче гейовете дават повече пари за екстри като кожени седалки, лъскавини и други хващащи погледа благинки.
13. Специализирана Гей литература -също скъпичка, секс-шоп продукти.
14. Жилища под наем - обикновено жилище на село е по-евтино, но не е за препоръчване на гей-сингъл, понеже социалната изолация му е в кърпа вързана, затова геят предпочита да живее в представителен район на голям град, а това е скъпо.

....
сигурно има какво да се допълни или коригира, но на прима виста мога само това да напиша.
темата не ме касае лично, нямам близък роднина гей, 
затова  впечатленията са ми от малкия кръг гей хора, които лично познавам и от обща култура, понеже обичам да чета икономическа преса
постарах се безпристрастно и обективно да изложа някои факти,
ще се радвам ако не се изопачават думите ми

ето една студия на немски от 2001 година - тоест ПРЕДИ 15 години
http://www.benjamin-krueger.net/wp-content/schwule_konsument.pdf

Скрит текст:
Neue gesetzliche Rahmenbedingungen für eine selbstbewusste Nischengruppe.
„ Schwule haben insgesamt ein höheres Schulbildungsniveau und - ohne Berücksichtigung des
Familienstandes und somit unterschiedlicher Steuerklassen - ein leicht höheres Einkommen als Heteros.
Und: Unter den Schwulen sind deutlich mehr Singles zu finden als unter den Heteros.
„ Wer viel konsumiert, braucht Geld: Die schnelle Verfügbarkeit des Kapitals steht bei Schwulen im
Vordergrund und ihr Geld legen sie im Unterschied zu Heteros überdurchschnittlich häufig in Aktien
und Fonds an. Jeder zweite Schwule vermisst spezifische Versicherungsangebote für schwule Partnerschaften.
„ Der überwiegende Teil der Schwulen scheint sein Schwulsein und seine Sexualität offen auszuleben.
Dieses Selbstbewusstsein tragen sie nach aussen: Schwule sind der Meinung, daß sie auf andere
sympathisch, offen, kommunikativ und selbstsicher wirken.
Wenn am 01. August 2001 das neue Gesetz zur gesetzlichen Gleichstellung homosexueller
Lebensgemeinschaften in Kraft tritt, sind Rahmenbedingungen geschaffen,
die das bisherige gesetzliche Nischendasein der Schwulen in einen neuen gesellschaftspolitischen und somit auch
marketingstrategischen Bezugsrahmen setzt.

Болднах това, което смятам за особено важно

в груб превод означава

Когато на 1 август 2001 влезе в сила новият
Гей-Закон за равенство на хетеро и хомо партньорствата пред закона, се създават условия,
които трансформират предишното съществуване на гейовете в нишата(в периферията),
в нова социално-политическа и следователно стратегическа маркетингова рамка.

ето в тази книга на 58 страница
https://books.google.de/books?id=OcpqAQAAQBAJ&pg=PA58&lp … ung).&f=false

пише, че младите жени симпатизират на гейовете, затова могат да спомогнат за утвърждаването на един тренд или продукт и при хетрео-групата. Изобщо цялата книга е много интересна и се занимава с темата
Sexuelle Orientierung als Marktsegmentierungskriterium:
Сексуалната ориентация като критерий за сегментиране на пазара.

# 2 094
Не всички гейове са такива да искат да са лъскави,аз си скачам в дънките и фанелката и съм готов.Е и те са маркови,както и бельото и цайсите ,ама не е нещо лъскаво.Мразя балет и театър,кефи ме повече бокс и футбол хах и за яденето нямам много претенции,смартфони и таблети да тука съм пристастен ,обаче и много точки не важат.Значи пак при всеки е различно?

# 2 095
Тази тема става все по-забавна, а аз осъзнавам, че явно не познавам достатъчно богати гейове.
Маркови дрехи, козметика, фитнес, био храна, това са неща, които си позволяват и много хетеро мъже в западна Европа.

А при лесбийките какъв е случая, за тях няма ли маркетингова стратегия ?

# 2 096
Виксе, ти знаеш ли какво означава никнейма ти на немски?Yum

Това което си написал не кореспондира с написаното от мен, понеже съм дала списък на
самоцитирам се

а не на

за какво един гей мъж дава пари?

Тъй че няма как в този списък да са билетите за бокс и футбол, там хетеро дават традиционно много пари, надали гей дават повече.

стана ми интересно
Ти ходил ли си изобщо на балет или театър, та да казваш, че не ги обичаш?

Тази тема става все по-забавна, а аз осъзнавам, че явно не познавам достатъчно богати гейове.
Маркови дрехи, козметика, фитнес, био храна, това са неща, които си позволяват и много хетеро мъже в западна Европа.

А при лесбийките какъв е случая, за тях няма ли маркетингова стратегия ?

СлънцеЛуна,
ти поне не си пубертет с неясен образователен статус, учудва ме че не си прочела за какво точно съм дала списъка.
лично аз не съм писала никъде, че гейовете са богати, но в единия линк , този от 2001 в скрития текст, на немски година пише, че те разполагат с повече пари от хетеро.
Цитат
Schwule haben insgesamt ein höheres Schulbildungsniveau und - ohne Berücksichtigung des
Familienstandes und somit unterschiedlicher Steuerklassen - ein leicht höheres Einkommen als Heteros.
Und: Unter den Schwulen sind deutlich mehr Singles zu finden als unter den Heteros.
в превод

Гейовете имат изобщо по-високо ниво на  образование и  без да се взема в предвид
Семейното им положение и следователно различни данъчни ставки- гейовете имат малко по-висок доход, отколкото хетеросексуалните.
И сред гейовете са открити значително повече сингли, отколкото сред хетеросексуалните.

Това, което пишеш
Цитат
е вярно, но аз не съм твърдяла никога обратното, така че и твоят пост не кореспондира с написаното от мен.

Вероятно има и за лесбийките маркетингова стратегия, но повече се говори за гейовете като таргет.
ако ми попадне бих споделила.

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 23:24 от Mirella_

# 2 097
Много интересно.Simple Smile
Щом е установен факт, че за тези продукти гей купувачите дават повече пари, може би е нормално да има и рекламна стратегия, насочена конкретно към тях, примерно красива гей двойка на рекламата на продукта, вместо красива хетеро такава. Въпреки че, стоки, които човек би свързал повече с хетеро мъж, безспорно се потребяват и от гейове - екипировка за екстремни спортове, ножове на Беър Грилс,разни джаджи и инструменти за какво ли не, и прочие.

Компаниите не могат да увеличат числото на гейовете,  (нетрадиционната сексуална ориентация е сериозно нещо с отражение върху психиката на човека, а не само върху покупателните му навици),  за да си увеличат купувачите, могат само да насочват  кампаниите на продуктите си към определена.аудитория, затова не мисля, че от печалбарство сме заплашени от лавинообразно производство, така да се каже на гейове. Все пак едва ли маркетинга би могъл да тласне колебаещия се към другия бряг, само защото е готино да си скубе веждите, да  носи тениски с принт и да отиде на опера.

Факт е, обаче, че както в рекламите, ака и в изкуството последните години има подчертано благосклонно представяне на хомосексуалните хора, проблемите и начина им на живот и най вече на отношенията и привличането помежду им .
Аз това го одобрявам,  но не съм особено наивна, затова не го отдавам само на градиращата цивилизованост на обществото, а и на определена тенденциозност. Разбира се, не става въпрос за световна конспирация да се погейчи света и да се превземат бастионите на хетеросексуалността от педераси и лесбийки, които да им покварят децата, но вероятно гей общността -даже не знам има ли такава - може би хвърля яки кинти и за да се промотира в изкуството.

Или пък такава е модерната вълна в момента.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 01:08 от Iris04

# 2 098
Интересното е, че дори и когато имат повече пари и харчат повече за определени стоки,
фактът, че гейовете процентуално са малцинство релативира печалбата.
Елементарна математика!
Това означава, че директно не влизат повече пари в касата.
На пръв поглед не е чак толкова брилянтна бизнесидея.
Все пак да не забравяме следното

Има много фирми, които се борят изобщо да ги допуснат в големия бизнес и им е най- важно да влязат в играта.
Ето тук описан случай с такава фирма .
Хетеробизнесмен предлага козметика ексклузив за гейове.

Факт е, че младите жени изпитват симпатия към гейовете, тази тема, а и повечето с гейтематика в бг мама са нагледен пример за това.
Ако таргетът ти е млади хетеро жени, то можеш да ги достигнеш с продукт, рекламиран подходящо, т.е. не агресивно, с намек, че гейовете много го ценят. Поради това, че гейовете са признати като ценители на изтънченото, луксозното и качественото, то продуктът добива в очите на тези млади жени по-висока стойност.
В зависимост от продукта, те го купуват за себе си или го купуват за хетерогаджето си.
Така вече от споменатия на пръв поглед не толкова изгоден бизнес модел, се получава в крайна сметка рафинирана добре печеливша стратегия.

За който се интересува по темата ето един блог, където се дискутира точно това.

И все пак мисля дори, че не е на първо място печалбата на фирмите е важна в тази така дългосрочна обработка на обществената нагласа.
Според мен става дума на първо място за ВЛИЯНИЕ.
А който има най-голямо влияние, той печели чрез него и пари, и власт, и социален престиж.
Много интересна тема се получи, признавам че попаднах тук от любопитство и съвсем в началото писах най-вече от обща култура. Това, че живея от много години в Германия, където социалният статус на гейовете е по-висок, а и самите гейове са по-утвърдени отколкото в БГ, може би ми дава възможност да имам повече и по-разнообразна информация. Редовното четене на немската преса дава по-друг поглед, отколкото българската.
Оставам с впечатлението, че в БГ темата Хомосексуализъм е силно клиширана - от една страна върли противници, от друга страна върли защитници и помежду тях нищо. А всеки знае, че да възприемаш само в черно-бяло не е печеливша стратегия в никоя област.

Горните и долните линкове са доста информативни,
и хубавото е, че най-долу под статиите има и интересни коментари.

Как мога да разбера дали съм гей?
https://justdavesblog.wordpress.com/2014/04/29/wie-merke-ich-das … hwul-bin/?wref=tp

Виксе, нали се чудеше дали твоя сервитьор е гей, или не. Ето тук малко съвети по темата Wink
Как да разбера дали един мъж е гей?
https://justdavesblog.wordpress.com/2015/10/10/wie-erkennt-man-o … -mann-schwul-ist/

Това, което ме интересува всъщност е едно по-обобщено явление
и по-точно социалното инженерство.
Интересно ми е не само от любителска гледна точка, как се получава манипулирането на масите.
Пряко ме засяга, наблюдавайки как за 2 години една икономика, преди стабилна като скала, в резултат на гигантска манипулация в момента рухва.
Disappointed Relieved Малко като болен съм от рак и знам, че не съм могъл да го избегна, ама искам да знам защо.Disappointed Relieved
Не сравнявам гейството с рак, примерът е заради бежанската криза.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 03:14 от Mirella_

# 2 099

"Виксе, ти знаеш ли какво означава никнейма ти на немски?Yum

Това което си написал не кореспондира с написаното от мен, понеже съм дала списък на
самоцитирам се

а не на

за какво един гей мъж дава пари?

Тъй че няма как в този списък да са билетите за бокс и футбол, там хетеро дават традиционно много пари, надали гей дават повече.

стана ми интересно
Ти ходил ли си изобщо на балет или театър, та да казваш, че не ги обичаш?"

Хах да знам кво значи на немски обаче не съм ТАКЪВ!А и тва не ми е никнейм,а името ми, на съкратено.
На театър съм ходил и почти щях да заспя ако не кряскаха толкова много,не ме изкефи,все едно гледам цирк от Карлуково.А балет по тв съм хващал и не можах да го изтъря цяла минута!Значи че не ги обичам.Ся се точа за мача AJ vs Пулев хах що ли се сещам на кой ше заложа!

Общи условия

Активация на акаунт