НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 115

• 82 041
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Змия, какво стана с крака, мина ли операцията?

Нищо не съм правила. Пия си добавките, когато се сетя. В момента е добре коляното, не ми създава проблеми, но и аз много внимавам. Чакам да се подпише новият договор за допълнително здравно осигуряване, за да мина на ЯМР. После ако трябва, ще лягам под ножа.

# 211
  • София
Добро утро момичета! Очаква ме изкачване на връх Вихрен и незнам какво е удачно да си нося за хапване. Чудя се ако си направя кюфтенца с повече сол дали няма да са по-трайни, имате ли някакви предложения?

Предложение май нямам, но пожелавам успех!

Здравейте  Hug
Искам да попитам има ли някой да спазва този начин на хранене и това да е помогнало за намаляване  размерите на миома на матката?

Нямам информация. Дано другите да могат да помогнат!  Hug

Кантарът се размърдаааа - 1 кило надолу  Party Остават още 19  Mr. Green

# 212
  • Бургас
Вчера си изтеглих Фитнес пал и започнах да въвеждам дневното си меню. Оказа се, че след спиране на млякото съм на прав път. Въпреки големия ми скептицизъм, наистина е хубаво новаците като мен да ползват нещо подобно за ориентир. Вече съм доста по-спокойна.
Е, според програмата, ако продължавам с тези калории на ден (около 1800), ще качвам килограми  Mr. Green, ама не им се връзвам. Важно ми беше как се движат като процент мазнините и въглехидратите.

# 213
Добро утро момичета! Очаква ме изкачване на връх Вихрен и незнам какво е удачно да си нося за хапване. Чудя се ако си направя кюфтенца с повече сол дали няма да са по-трайни, имате ли някакви предложения?

Може да си свариш яйца, консерви с риба и доматен сос, опалянки, кашкавал, заквасена сметана, буркан със свинско месо(Лидълски  Mr. Green). Ако държиш на кюфтетата- ок, залей ги с домашен доматен сос в буркан и го извари.

# 214
Много ви благодаря за предложенията, само че в нашия Лидъл няма такова свинско в буркан или аз не съм търсила както трябва

# 215
  • Пловдив
Това свинско е от постоянния им асортимент и би трябвало да го има във всичките им магазини.

# 216
Свинското в буркан го търси над замразените пици и сладоледи. Поне при нас е там-на необичайно малко място. Там има и консерви в метални кутии, които също са много добри-наподобяват русенското варено от едно време. Над фризерите със замразените пици...

# 217
  • Козлодуй
Свинското в буркан в нашия Лидл е при консервите но на мен ми е солено Simple Smile

# 218
  • София
Аз бих си взела сандвич от

ред кашкавал
ред лидълски бекон
ред кашкавал
и пак бекон  Mr. Green

Не обичам да нося сложни за обслужване неща в планината, като варени яйца или консерви например.

# 219
  • Бургас
В нашия лидъл свинското в буркани е при зехтина. Може да се носи ябълки, маслини и чедър.

# 220
И тук да напиша.....че очаквам ритник в задника, ако сглупя  и почна да правя глупости с храненето.Не че след година и половина, почти, очаквам "кулинарни извращения", но кой знае....    Laughing
Направих тотално разчистване на гардероба си и събрах и дарих всичките си "дебели" дрехи, всичките, до една.За допълнителен стимул.
Сега, и 2-3 кг да кача, нямам вече какво да облека.   Laughing   
Стабилни финансови инжекции не се предвиждат засега, предвид отпуски, почивки, та по-добре да си карам ВМ хранене и да слабея.
Ама толкова готино отдавна не ми е било....!     newsm44
Едно Наздраве   Wine Glass   за края на работната седмица и усмихнат уикенд!    Hug

# 221
  • UK
Амур, толкова ти се радвам и благородно завиждам.  Laughing

Аз след месец и половина се прибирам за Бг и реших да си пусна изследвания и аз, така като ви чета и започнах да се съмнявам поктрай поликистозата да нямам и ИР и затова да не смъквам нищо.  Twisted Evil Щитовидна да изследвам ли? Може ли с едно вземане на кръв? И какво друго ще ми препоръчате вие? Аз такива неща досега не съм изследвала никога, искам да знам с какво съм се натоварила през годините. Б12? Друго какво? Моля за съвет. 

# 222
Краси, ха ха, готин подход. Виж аз не се сетих, затова сега, когато съм отново грух, имам всякакви дрехи, от М до ХЛ.  Joy

dejie, всички екстри имам аз и вече и от въздуха пълнея. Качих килцата като ми се разбута стомаха преди повече от година и половина и оправия все още няма, каквото и да пих.
Виж жлезата, ИР, витамините В12 и Д. За друго може би Шоки и Кам ще дадът насоки.
Успех!

# 223
Dejie
Аз също съм с ПКЯ и почти сигурно ИР, но миналата година смъкнах повече от 10кг.  И най-важното за мен беше че имах цикъл всеки месец без да пия нищо за предизвикването му.

# 224
Amоur, тук сме! Ако трябва и ритници ще раздаваме!

Общи условия

Активация на акаунт