НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 115

• 82 040
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
И с течна става божествена  Heart Eyes Окигавих се..

# 196
Веднъж бях правила Гръцка мусака. Стана много тежка за моя вкус. Но пък е добър вариант за този режим на хранене.

# 197
Аз често си правя мусака с тиквички и заливка от яйца и сметана.  Опитах и с патладжан но не ми хареса, него си го правя пълнен с телешко или друго месо

# 198
Здравейте  bouquet !
Благодаря ви за прекрасната темичка. От месец април ви следя постоянно, като до сега не съм писала  Laughing , но днес реших да драсна няколко реда.
Та да кажа и за себе си - това е моят начин на хранене  Wink , не диета. Имам излишни 10 кг, които натрупах в последните 2 години. При мен си оказа голямо влияние спирането на спорта.
В началото ми трябваше време да се напасна към по-мазничкото. С ограничаването на въглехидратите нямах проблем, единствено в началото ми липсваха плодовете (позволявах си от време на време някоя ябълка).... Първите два месеца имах покачване на теглото въпреки стриктността ми и се бях отчаяла, но си дадох още месец време (реших, че на организма ми му трябва време да се пренастрои)....и включих спорт  Laughing. Да, и още нещо - ограничих млечните (един път седмично похапвам от тях).
И така нещата най-накрая се раздвижиха. Вече втора седмица, кантарчето е много добричко  Laughing и 2 кг си заминаха.
Понякога наистина трябва малко повечко търпение, защото все пак променяме изцяло начина си на хранене.
Пожелавам на всички да постигнат това, към което се стремят - а именно здравето  bouquet

# 199
  • София
За малко да изпусна цяла тема.

Аз съм с няколко килограма нагоре. Причината е в стреса, който ми докарва проклетия домашен пубер, както и в прогестерона, който трябваше да пия заради голяма киста. Другата седмица съм на преглед, надявам се кистата да е започнала да се свива и скоро да се отърва от нея.
От друга страна учебната година свърши, младежът започна работа и се надявам да е достатъчно уморен, за да няма сили за вечните скандали.

Продължавам с режима и се надявам скоро да се върна към нормалното си състояние.

# 200
  • София
Добре дошли  Hug

Аз продължавам да задържам, което е супер. Доста дълго време не мърдам... стана си месец и половина. Ама май и порциите ми се големички  Embarassed Ама много глад тия дни Simple Smile

Надявам се скоро да се раздвижи смъкването, че още 20 кила трябва да си ходят Simple Smile

# 201
Ще потръгнат и килограмите надолу, само не трябва да сме нетърпеливи. Аз повече се радвах на намаляването на размерите.  За съжаление и аз съм качила доста, но съм на хормони от 8 месеца и знам че няма начин да сваля за сега. Продължавам да се храня така и си повтарям че дори и сега да не отслабна, това хранене ми помага да оправи щетите от всичките хормони които съм поела  Peace

# 202
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз за две седмици съм 4кг. надолу и съм доволна.

# 203
  • София
Ехааа, браво!

Аз много време съм с това хранене и по-бавно се случват нещата. Особено като не съм в калориен дефицит  Laughing

# 204
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Храня се два пъти дневно,иначе не се получава дори и да си спазвам калориите за деня.

# 205
Добро утро момичета! Очаква ме изкачване на връх Вихрен и незнам какво е удачно да си нося за хапване. Чудя се ако си направя кюфтенца с повече сол дали няма да са по-трайни, имате ли някакви предложения?

# 206
не, ще са по-солени
ако ги осолиш толкова, че да са трайни, няма да можеш да ги ядеш

варени яйца? издържат един-два дни и без хладилник

# 207
...опалянки?

# 208
Здравейте  Hug
Искам да попитам има ли някой да спазва този начин на хранене и това да е помогнало за намаляване  размерите на миома на матката?

# 209
Змия, какво стана с крака, мина ли операцията?

Общи условия

Активация на акаунт