НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 115

• 81 444
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Въртяла съм няколко месеца подред тренажор по час на ден без никакъв ефект, освен, че с течение на времето се налагаше да вдигам съпротивлението, за да се изморя.

Към днешна дата най-добрия спорт за мен се оказа ежедневната работа в градината - кастриш, режеш, копаеш, почистваш камъни - все има по нещо Grinning

Обядвах руло от сурови мариновани тиквички с крем със сьомга, вечерях агнешко със зелена салата.

# 706
Скрит текст:
доволна съм днес от нисковъглехидратния си пазар  bowuu
благодаря на който спомена бадемовото брашно от ДМ /от 13 на 9 лв./
взех си и бадемов мус /от 17 на 13 лв. 250 гр./ - М 52 гр. - Б 21 гр. - В 6.7 гр. на 100 гр. - невероятно е вкусно!
Ходих днес до 2 ДМ-а и нямаше брашно  Sad Ти от къде го взе? newsm78

взех последното от нашия ДМ - Бизнес Парк /София/

# 707
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
доволна съм днес от нисковъглехидратния си пазар  bowuu
благодаря на който спомена бадемовото брашно от ДМ /от 13 на 9 лв./
взех си и бадемов мус /от 17 на 13 лв. 250 гр./ - М 52 гр. - Б 21 гр. - В 6.7 гр. на 100 гр. - невероятно е вкусно!
Ходих днес до 2 ДМ-а и нямаше брашно  Sad Ти от къде го взе? newsm78

взех последното от нашия ДМ - Бизнес Парк /София/
Ясно защо е нямало, и аз викам "нашия" на този в Бизнес парка  Wink

# 708
Карала съм колело...маунтин байк. Не се отслабва. Основното е храната. Спортът е добавка за тонус...не за отслабване...

# 709
Извинявам се предварително, ако греша. Обръщам се към ainshtain02 по повод споделеното меню - Премери ли въпросните 50 гр. краставица и домат, това половинки ли са, защото при мен най-малката краставичка е 100 гр., малък домат - 200 гр.? И да, зеленчуците не са фатални, но да не правиш грешки в меренето и на други неща. Просто исках да обърна внимание, ти си знаеш най-добре.

# 710
  • София
От зумба не се сваля, от кардио с колело не се сваля....  Rolling Eyes
Разбира се, че храната е важна, но със спорт се топят килограми и още как. Тонусът е добавн ефект Simple Smile

# 711
Карала съм колело...маунтин байк. Не се отслабва. Основното е храната. Спортът е добавка за тонус...не за отслабване...

за повишаване на инсулиновата чувствителност, за забързване на метаболизма също

# 712
За мен си е за стягане и тонус.
Яж една тава на обед, пък чакай да отслабнеш със спорт....
Тоест...добавка е към режима за мен,не основа...Blush

# 713
предполага се, който иска да отслабне, не яде по една тава на ден  Laughing

от днес мисля да подложа /поне за няколко дни/ малката ми девойка на режима - да видим до къде ще я докараме  Whistling

# 714
  • Пловдив
От зумба не се сваля, от кардио с колело не се сваля....  Rolling Eyes
Разбира се, че храната е важна, но със спорт се топят килограми и още как. Тонусът е добавн ефект Simple Smile

Всъщност само със спорт наистина не се сваля.Засичала съм преди години,когато искрено вярвах в кардиото,че за 35-40 мин. горя около 250 кал.,които са едно нищо,една вафла да кажем.Истината е,че повечето хора,които спортуват намаляват храната,съзнателно или не и от там идва отслабването.Спорът моделира тялото-факт,но без промяна в хранителния режим няма дълготраен ефект.

# 715
  • София
Нещата са комбинирани, разбира се! Никой никъде не казва, че буха вафли и тави (вероятно с картофи предвид темата:)) Забравяте, че си говорим в раздел "диети"  Grinning
Бубанка, колко е голяма и с каква цел (килограми или от здравословна гледна точка)?

# 716
  • Варна
Извинявам се предварително, ако греша. Обръщам се към ainshtain02 по повод споделеното меню - Премери ли въпросните 50 гр. краставица и домат, това половинки ли са, защото при мен най-малката краставичка е 100 гр., малък домат - 200 гр.? И да, зеленчуците не са фатални, но да не правиш грешки в меренето и на други неща. Просто исках да обърна внимание, ти си знаеш най-добре.

Ами не знам точно колко са,но бяха половинки и малки,аз гледах колко съм ги купила като грамове и така си правя сметката.

# 717
  • В полите на Пирин планина
Ние с ММ ходим вечер по 7-8 км, но не успяваме всяка вечер.
Преди се бях запалила силно по една програма на Шалийн Джонсън. Трябва пак да започна.

# 718
От зумба не се сваля, от кардио с колело не се сваля....  Rolling Eyes

Всъщност само със спорт наистина не се сваля.Засичала съм преди години,когато искрено вярвах в кардиото,че за 35-40 мин. горя около 250 кал.,които са едно нищо,една вафла да кажем.Истината е,че повечето хора,които спортуват намаляват храната,съзнателно или не и от там идва отслабването.Спорът моделира тялото-факт,но без промяна в хранителния режим няма дълготраен ефект.

Напълно споделям написаното по-горе от Жижи.

# 719
Бубанка, колко е голяма и с каква цел (килограми или от здравословна гледна точка)?

Скрит текст:
двете ми девойки са с тип 1, но малката /12 г./ е увеличила много инсулина, с 1/3 повече от кака си и подозирам, че май прави някаква резистентност
имам приятелка с тип 1 на режима и имам идея как и с какъв тип И да компенсирам
за съжаление не съм убедена, че детето ще ми помогне - пощелива, пълничка и мързелива е

Общи условия

Активация на акаунт