Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Чудесно,значи ще пия и прахче.
Чудех се да не би да "храни" ЕМ то пък действал точно обратно.
Благодаря ти 🤗😇

# 106
Зравейте трябва да пия CoQ10 100mg,намерих на Суонсън в този сайт swansonbg.eu на цена 16 лв за 50 броя ,въпросът ми някой ползвал ли е на тази фирма добавки,добри ли са ,и цената адекватна ли е за качеството мерси

# 107
  • София
Зравейте трябва да пия CoQ10 100mg,намерих на Суонсън в този сайт swansonbg.eu на цена 16 лв за 50 броя ,въпросът ми някой ползвал ли е на тази фирма добавки,добри ли са ,и цената адекватна ли е за качеството мерси
Марката е много добра.
Дай линк, за да видим продукта.

# 108
# 109
  • София
За тази цена - става.
Този CоQ10 е форма, която се усвоява до 50% - или, ако приемаш 100мг, ще се усвоят до 50мг.
Формата, която се усвоява 100% е Ubiquinol.

# 110
За тази цена - става.
Този CоQ10 е форма, която се усвоява до 50% - или, ако приемаш 100мг, ще се усвоят до 50мг.
Формата, която се усвоява 100% е Ubiquinol.

Добре благодаря,ще го взема.

# 111
  • Sofia
Здравейте. Искам да помоля за съвет. Преди месец пуснах ТСХ и беше 3.3, което според докт е високо за забременяване. Тъй като ми предстои стимулация с Мерионал, трябва да пусна ТСХ отново, за да видим дали се е понижил, ако не се е да го сваляме с лекарства. Въпросът ми е дали мога да го смъкна с някакви витамини/ добавки/ храни за да не се налага да пия лекарства и да не ми отменят стимулацията заради високото ТСХ. Благодаря предварително!

# 112
  • София
Здравейте. Искам да помоля за съвет. Преди месец пуснах ТСХ и беше 3.3, което според докт е високо за забременяване. Тъй като ми предстои стимулация с Мерионал, трябва да пусна ТСХ отново, за да видим дали се е понижил, ако не се е да го сваляме с лекарства. Въпросът ми е дали мога да го смъкна с някакви витамини/ добавки/ храни за да не се налага да пия лекарства и да не ми отменят стимулацията заради високото ТСХ. Благодаря предварително!
Не може да го смъкнеш с добавки, а и от стимулацията, още ще се повиши.
ТСХ е висок и с тази стойност, поемаш риск за бременността и бебето, ако успееш.

# 113
  • Sofia
ТСХ е висок и с тази стойност, поемаш риск за бременността и бебето, ако успееш.

Разбирам. Аз ще се посъветвам с ендокринолог задължително! Колко време долу горе се пият тези медикаменти за да се смъкне ТСХ (от личен опит разбира се) ?

# 114
  • София

Разбирам. Аз ще се посъветвам с ендокринолог задължително! Колко време долу горе се пият тези медикаменти за да се смъкне ТСХ (от личен опит разбира се) ?
Зависи. Ако е по-ниска дозата / което е за предпочитане/, може да отнеме и 2-3 месеца.

# 115
  • пазарджик
При мен от 3.83 и л тироксин по 0.25 на ден,след 40 дни вече беше 2.40.  Сега-вече над 35 дни  пия 1 път по 0.25,на другата сутрин цяло хапче от 50.по препоръка на Начев.Тази седмица ще пускам да видим какво става,защото и на мен ми предстой стимулация.

# 116
  • Sofia
При мен от 3.83 и л тироксин по 0.25 на ден,след 40 дни вече беше 2.40.  Сега-вече над 35 дни  пия 1 път по 0.25,на другата сутрин цяло хапче от 50.по препоръка на Начев.Тази седмица ще пускам да видим какво става,защото и на мен ми предстой стимулация.
Здравей и Благодаря Дани. По принцип заради високото ТСХ ли чак сега следва стимулация или присто си по някаква схема, която следвате с твоя док? Идеята ми е - ТСХ то възможна причина ли е за отлагане на стимулация? И последно- ти с каква стимулация ще си?

# 117
  • пазарджик
Да-заради тсх отложихме стимулацията-незнам каква точно ще бъде нещо по-леко се раьбрахме с Персенска,трябваше обаче първо тсх да спадне.Още при предишното изследване имах зелена светлина от Начев,но пък док.бяха в отпуск .Сега обаче ме притеснява друго-пред.изследване го правих в Пролабор срещу Майчин дом ,а сега ще го правя в Бодимед в Пловдив,тъй като съм от Пазарджик и не ми се пътува и за това до София всеки път.Дано няма голяма разлика между двете лаборатории-и двете са препоръчани от Начев като надеждни.

# 118
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, по време на опитите взимах следното:
https://apteka.framar.bg/30018685/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BD … B0%D0%B1%D0%BB-60
ПРЕГНАКЕЪР ЗАЧЕВАНЕ ЗА НЕГО И НЕЯ, с основни съставки:
Фолиева киселина 400 mcg , L-аргинин, Инозитол, N-ацетил цистеин, Витамин В12 , Минералите желязо, цинк и магнезий
Чертичките ги видях миналта седмица и съм на преглед в петък. Продължих да взимам споменатите, не съм купувала фолиева киселина, тъй като се съдържа в тях. В петък, предполагам, лекарката ще ми препоръча такива за по време на бременност, но до тогава няма проблем да ги пия, нали?  newsm78 то малко след дъжд качулка, ама все пак  Simple Smile

# 119
Честито и до термин 🤗
Ние пием същите вече 3 месеца , за сега без успех ...надявам се скоро да мога и аз да се похваля.
Може да си довършиш опаковката без проблем ☺

Общи условия

Активация на акаунт