Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 314
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Така е Денис, няма гаранции за нищо.
Благодаря за линковете! Пие се постоянно или ?
Дано имаме късмет още веднъж.
Може да го пиеш постоянно  Peace

Денис,тия кодове как действат?Копирам го,но ми изписва че е невалиден...
Това е Универсален код на продукта /UPC, бар код/ и чрез него може да се търси в други сайтове или в търговската мрежа.
Всеки продукт си има такъв код.

http://www.nourishingfoods.com/now-lycopene-20mg-50-softgels.html#.WlpR965l_IU
https://www.fruitfulyield.com/lycopene-50-softgels.html#product_ … additional_tabbed

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 20:42 от denis.

# 406
  • In transit
Денис,тия кодове как действат?Копирам го,но ми изписва че е невалиден...
Само цифрите копираш и в айхърб ги слагаш на Search. Излиза ти директно продукта.

# 407
Здравей, Денис! Hug Чудя се дали има нужда да си купя добавка за детоксикация на черния дроб след стимулацията, или ликопен и астаксантин, които сега включих, са достатъчни? Благодаря! Hug

# 408
  • София
Здравей, Денис! Hug Чудя се дали има нужда да си купя добавка за детоксикация на черния дроб след стимулацията, или ликопен и астаксантин, които сега включих, са достатъчни? Благодаря! Hug
Здравей! Hug
Само ликопен и астаксантин са достатъчни.
Хормоните се излъчват от тялото за дни, не се натрупват.

# 409
Много ти благодаря, Денис! Hug

# 410
Денис имам въпрос.
Дъщеря ми стартира процедура в понеделник 22ри. Утре ще пие последното хапче Ясмин..и би трябвало след 2–3 дни да й дойде.Страхувам се че ако й дойде още на втория ден от спирането на ОК...то в понеделник ще е четвърти ден от цикъла и ще закъснеем за старта...т.е.доминантните фоликули ще дръпнат много.
Та въпроса ми е –мислиш ли че може да пие още едно хапче Ясмин от друга опаковка и така да излъжем цикъла с един ден. Май бях чела нещо такова в темите но съм забравила...Иска ми се да знам твоето мнение...
Благодаря предварително!

# 411
  • София
Денис имам въпрос.
Дъщеря ми стартира процедура в понеделник 22ри. Утре ще пие последното хапче Ясмин..и би трябвало след 2–3 дни да й дойде.Страхувам се че ако й дойде още на втория ден от спирането на ОК...то в понеделник ще е четвърти ден от цикъла и ще закъснеем за старта...т.е.доминантните фоликули ще дръпнат много.
Та въпроса ми е –мислиш ли че може да пие още едно хапче Ясмин от друга опаковка и така да излъжем цикъла с един ден. Май бях чела нещо такова в темите но съм забравила...Иска ми се да знам твоето мнение...
Благодаря предварително!
Да, може - докато приема ОК /Ясмин/, М ще се потиска.

# 412
Ооох...много благодаря!Това е решение ..че когато трябва да напаснеш и самолетните билети...факторите наистина стават много.Благодаря...да си жива и здрава!

# 413
  • София
Ооох...много благодаря!Това е решение ..че когато трябва да напаснеш и самолетните билети...факторите наистина стават много.Благодаря...да си жива и здрава!
Hug
Успех!
И да се върнете с хубави новини Peace

# 414
Дано Дениз...Ще се похваля.
Ти си ми Мелатонина тази вечер:kissing:

# 415
Денис АГ ми изписа ДХЕА 50мг на ден и исках да питам има ли някакво значение кога да се пие (на гладно или след хранене).Също и Прим ойл ми назначи 2х2 за два месеца -проблем ли е като го пия сутрин на гладно?

# 416
  • Sofia
Здравей, Денис,
след 2-3 месеца ми предстои да направим инвитро опит и исках да те питам какви добавик може да започне да пие мъжа ми за подобряване на фертилността. По принцип няма проблем в спермограмата, но все пак нещо за подсилване ако може да пие. Предварително ти благодаря

# 417
  • София
Денис АГ ми изписа ДХЕА 50мг на ден и исках да питам има ли някакво значение кога да се пие (на гладно или след хранене).Също и Прим ойл ми назначи 2х2 за два месеца -проблем ли е като го пия сутрин на гладно?
Вземи си 7 Кето DHEA - това е естествен метаболит на DHEA, той е по-безопасен и с него се избягват различни /гадни и опасни/ странични  ефекти.
За разлика от DHEA, 7-кето-DHEA не се преобразува в стероидни хормони/ андрогени и естрогени/. При жените в Тестостерон, а при мъжете в Естрогени.
Добре е да се приема на 2 приема - сутрин и вечер, защото има кратък полуживот, а така се доставя точно определена доза, през точно определен интервал от време.
Задължително пускай контроли / след 1 месец прием/ на Е2 /на 3 ден от МЦ + ЛХ и ФСХ/, Тестостерон, DHEA. Ако се повишават - дозата ти може да е висока. Приема се на гладно или след хранене, няма значение.

Може да приемаш МВИ /Прим ойл/ - различни неща са. Приема се след хранене.

Здравей, Денис,
след 2-3 месеца ми предстои да направим инвитро опит и исках да те питам какви добавик може да започне да пие мъжа ми за подобряване на фертилността. По принцип няма проблем в спермограмата, но все пак нещо за подсилване ако може да пие. Предварително ти благодаря
Най-общо, може да приема:
Л-Карнитин, Аргинин, NAC 
Омега 3 - DHA 
Бета-Каротин, Ви.Е, Вит.С,Вит. В12, ФК
Цинк и Селен
СоQ10, Астаксантин
Протеин 

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 11:53 от denis.

# 418
Аз искам да попитам дали трябва да спра Иногинола при евентуална бременност? С 2 положителни теста съм (и на двата втората черта е бледа) обаче още не съм ходила на доктор, та се чудя дали да го продължавам?

# 419
  • София
Аз искам да попитам дали трябва да спра Иногинола при евентуална бременност? С 2 положителни теста съм (и на двата втората черта е бледа) обаче още не съм ходила на доктор, та се чудя дали да го продължавам?
Честито! Hug
Лека и спокойна бременност.

Да, спираш го и продължаваш само с ФК /метилирана форма/.

Пусни ЧХГ и Прогестерон / и ТСХ ако не си изследвала/

Общи условия

Активация на акаунт