Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 283
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
с изчерпан яйчников резерв съм, не добри показатели на хормоните -ФСХ и ЛХ, но док ги игнорира тъй като при такава диагноза завишените стойности били очаквани. Последно ми предписа витамини FH PRO for woman . Някой приемал ли ги е? Имате ли впечатления за тях?
Преди тях съм пила ДНЕА .

# 436
Хриси , как ти се отрази ДХЕА ?
АМХ колко ти е ?

# 437
  • София
Здравей Denis, мога ли да пия сутрин след храна Вечерна Иглика и Вигантол заедно или е по-добре с няколко часа разлика? По-добра ли е ВИ ако е студено пресована? И какво точно означава от М до М?

# 438
  • София
Здравей Denis, мога ли да пия сутрин след храна Вечерна Иглика и Вигантол заедно или е по-добре с няколко часа разлика? По-добра ли е ВИ ако е студено пресована? И какво точно означава от М до М?
Да, може да ги приемаш на един прием сутрин  - ако не приемаш Еутирокс / трябва да има разлика 8 часа между него и вит. Д и 4 часа между други добавки/
Студено пресована е много добро кач-во / при него се запазват всички ценни елементи на маслото/.
М до М - означава през целия МЦикъл или постоянно.

# 439
Хриси , как ти се отрази ДХЕА ?
АМХ колко ти е ?

При мен само веднъж преди 2 години изследваха АМХ и беше 0,03 , тогава ми беше спрял цикъла поради силен стрес и започнаха проблемите ми. Според моя доктор АМХ и ФСХ за моето състояние е нормално да са извън граници ,не ги следи.Аз на своя глава отвреме навреме пускам ФСХ и винаги е високо. ДНЕА пих половин година и не се повлиях от таблетките. Сега ми е интересно тези добавки(ФН Про) дали ще имат някакъв ефект.

# 440
Денис, витамин Е и Бета Каротена могат ли да се пият цял месец, без почивка, при условие, че се прави почивка 2 месеца след това?

# 441
  • София
Денис, витамин Е и Бета Каротена могат ли да се пият цял месец, без почивка, при условие, че се прави почивка 2 месеца след това?
Да.
Бета-каротин може да се пие и 2-3 месеца, той не се натрупва. Тялото усвоява каквото му е нужно / като го конвертира в ретинол - активната форма/, другото се изхвърля.

# 442
  • София
Да, може да ги приемаш на един прием сутрин  - ако не приемаш Еутирокс / трябва да има разлика 8 часа между него и вит. Д и 4 часа между други добавки/
Студено пресована е много добро кач-во / при него се запазват всички ценни елементи на маслото/.

Благодаря Denis, а кога мога да вмъкна B12 methylcobalamin 1000mcg на Natural Factors? Не пише дали се приема преди или след храна? На обяд след храна пия Оксибор форте.

# 443
  • София
Скрит текст:

Благодаря Denis, а кога мога да вмъкна B12 methylcobalamin 1000mcg на Natural Factors? Не пише дали се приема преди или след храна? На обяд след храна пия Оксибор форте.
След хранене.

# 444
Здравейте, в дните на стимулация ( с Клостилбегит) спират ли се всички добавки? Аз пия Инофолик 2х1, Аргинин, NAC, Zn, Mg, vit C и CoQ10. Някъде четох, че всичко се спира освен фолиевата ? С поликистоза съм.

# 445
  • София
Здравейте, в дните на стимулация ( с Клостилбегит) спират ли се всички добавки? Аз пия Инофолик 2х1, Аргинин, NAC, Zn, Mg, vit C и CoQ10. Някъде четох, че всичко се спира освен фолиевата ? С поликистоза съм.
Здравей!
Не, но е редно да го обсъдиш с лекаря си -по-принцип, нямат нищо против приемът им, а последните 1-2 год., повечето, дори са доволни, виждайки добрите резултати и увеличавайки шанса /като си спомня само каква мъка беше преди 10-на год. - а сега, дори самите те ги назначават Wink/.
Спираш ги, когато видиш двете чертички.
При инвитро - след трансфера.
Успех!  Peace
Ще чакаме хубави новини.

# 446
Много благодаря ! Ще послушам съвета Simple Smile  Hug Отдавна чета темата, отделно и търся доста информация за ПКЯ. Аз самата виждам ефект при себе си, въпреки , че не съм била много редовна във всичко, което изброих през времето. Микроелементите и коензима ги добавих съвсем скоро, но за 6 месеца нерегулярен прием на другите съотношението на ЛХ:ФСХ се намали, кистите ми се поизчистиха и имам спонтанна О от време на време. Отделно и спрях месото и спазвам диета с нисък гликемичен индекс, макар, че нямам ИР или наднормено. Успех и мотивация желая на всички, които се борят !

# 447
  • In transit
Днес точно питах мойто доки за добавките и ми каза същото като Денис, да продължавам да си ги пия до бременност. Не пречели на стимулацията.

# 448
Много благодаря ! Ще послушам съвета Simple Smile  Hug Отдавна чета темата, отделно и търся доста информация за ПКЯ. Аз самата виждам ефект при себе си, въпреки , че не съм била много редовна във всичко, което изброих през времето. Микроелементите и коензима ги добавих съвсем скоро, но за 6 месеца нерегулярен прием на другите съотношението на ЛХ:ФСХ се намали, кистите ми се поизчистиха и имам спонтанна О от време на време. Отделно и спрях месото и спазвам диета с нисък гликемичен индекс, макар, че нямам ИР или наднормено. Успех и мотивация желая на всички, които се борят !

Аз също съм с ПКЯ. От 23 ноември пия само Иногинол. Преди това Ц ми беше на около 40 дни (само 2 месеца, което ме наведе на мисълта, че нещо не е наред). Първите 20 дена го пих по 2 на ден и точно на 20ден дойде, беше 12 декември. И сега на 15 януари имам положителен тест за Б. А също и свалих около 5кг.

# 449
  • София
Здравей, Денис,
Трябва ли да се прави почивка от прием на NAC, Arginin и Inositol?

Общи условия

Активация на акаунт