Пълен глад

• 23 594
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Ама моля ви, уточнявайте какъв глад практикувате - пълен ли, на краставици ли... Че пак ще има изгубени в превода. Simple Smile
Клекове с краставици е новата мода.  Laughing

# 76
  • ❌❌❌
crossfade, не си ме разбрала, няма да се обяснявам. Написаното беше отговор към писанията на Краси. Много хубаво, че си пълнееш, като си бременна - няма нищо по-естествено. Wink Но от какво пълнееш? От ма'ане на баници и кюфтета или заради самата бременност? Laughing Звучи смехотворно да се правят заключения, че диетстващите жени по време на бременност късат синджира и ма'ат на воля. Laughing Не че няма и такива, ама чак пък... Stop

# 77
  • Стара Загора
crossfade, не си ме разбрала, няма да се обяснявам. Написаното беше отговор към писанията на Краси. Много хубаво, че си пълнееш, като си бременна - няма нищо по-естествено. Wink Но от какво пълнееш? От ма'ане на баници и кюфтета или заради самата бременност? Laughing Звучи смехотворно да се правят заключения, че диетстващите жени по време на бременност късат синджира и ма'ат на воля. Laughing Не че няма и такива, ама чак пък... Stop
Храня си се съвсвем нормално и разнообразно. Така наречените вредни храни са ограничени до минимум за  моментите когато ти "замирише" нещо.  Peace
Въпроса е, че организма ти помни глада, помни го много добре. И като си бременна, той се страхува да не вземеш да го подложиш пак на това, за това от каквото може- прави запаси. Все пак ние реално сме за това на тази земя- за да раждаме. Организма прави всичко за бебето, не го интересуват стрии, мазнини, целулит и т.н.

# 78
  • София
Привет, би ли споделила с какъв интензитет правиш гладуванията и по колко продължават? Благодаря!

Моят опит е, че преди 2 г. в продължение на година и половина гладувах веднъж седмично (на практика 36 часа - от вечеря до закуска на по-следващия ден, през който пък се захранвах), и през останалото време хапвах без да се лишавам от нищо, действително не качих за този период нито едно кило.

# 79
Аз вече съм 57 кг ... минус 3 кг за 3 дни ..
Ям само краставици без сол никакви подправки и никакви други храни САМО КРАСТАВИЦИ
и всяка вечер по 100 клека 100 коремни и леки упражнения за краката

# 80
ще съм  на краставици до септември  Crazy

# 81
2 месеца?     Shocked
Дано оживееш.
А тези, дето също с глад са отслабвали и те окуражават, дано са доволни.    Wink

# 82
  • Стара Загора
Ох не мога с тез краставици и клекове.  Joy

# 83
Може да ти е смешно ама има голям ефект , така че си струва

# 84
Изхвърлила си само вода, не се радвай толкова..))

Роналд, и аз си правя по 36 часови, че повече - от неделя вечер до вторник на обяд нищо. После 1 ден само на сурова храна (но не винаги успявам).
Периодично правя опити за по 2-3 дни, но много трудно намирам време за това от активен социален живот..(
Това е в момента.

# 85
Не е само вода .. Нали гледам в огледалото .. талията е намаляла видимо  Peace

# 86
... Клекове с краставици е новата мода.  Laughing
Joy

# 87
Даяна, вода е.
При глад организма първо си изчерпва натрупаните вътрешни запаси и след
 това чак посяга към мазнините.
Което не става за 3 дни при имащите да свалят..)

# 88
хахаха ами значи и см. ми греши  Grinning да не мислиш , че не си меря талията
стига с тези клишета вода било дрън дрън ....

# 89
2 месеца?     Shocked
Дано оживееш.
А тези, дето също с глад са отслабвали и те окуражават, дано са доволни.    Wink
Дано наистина.
Виждала съм на живо такъв опит. Стана скелет, анорексия. После лечение, за щастие успя да се съвземе (не всеки успява), но мина на другата крайност, качи 30+ килограма.
Разби си здравето.

Но всеки си има глава на раменете, каквото човек сам си направи - никой друг не може...

Общи условия

Активация на акаунт