Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 749
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета Flowers Hibiscus
Аз съм в 13 г.с. и вече съм с 5-6 килограма отгоре Grinning не ми се мисли до 9-я месец какво ще се случи и как ще се търкалям Laughing .  Почвам да се плаша малко за темпото ,с което качвам , но нека всичко с нашите бебчета да е наред пък килограмите ще ги мислим после  Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 09:29 от PG21

# 586
  • София
Мое лично мнение е, че с килограмите трябва да се внимава точно, за да е добре бебето. Повечето килограми влияят на кръвното на майката, на тонуса на мускулатурата, на самото раждане, на поставянето на упойка. Хапвайте разумно и се движете Hug.

# 587
Мое лично мнение е, че с килограмите трябва да се внимава точно, за да е добре бебето. Повечето килограми влияят на кръвното на майката, на тонуса на мускулатурата, на самото раждане, на поставянето на упойка. Хапвайте разумно и се движете Hug.
Така е, гледайте да се храните добре и умерено, това със сигурност ще е добре за бебето.
На мен засега не ми се получаваше заради гаденето, ядях просто каквото можех, но сега се нормализират нещата и се надявам да намаля боклуците.

# 588
По принцип и аз съм на същото мнение като Вас , че трябва да се внимава с килограмите . Simple Smile
Движа се много , гледам да се храня в рамките на нормалното . Опитвам се да избягвам вредни храни, но не винаги ми се получава .. Надявам се да се стегна и да наблегна повече на здравословния начин на хранене . Blush
 Хубав ден на всички !! Hug

# 589
  • София
Абсолютно вярно в това за кг. С първата бременност качих 17кг., уж ядях много плодове и зеленчуци, от къде ги тупнах не знам. Сега съм в 13+г.с., до момента съм -2кг. (много повръщане и малко ядене), като забелязвам, че ми се ядат основно плодове и салати. Яд ме е, че само като погледна месо и ми се догажда. Като количества са същите каквито ядях и преди бременността и се надявам този път да не надмина +12кг. на кантара.  Tired

# 590
  • София
Аз съм в 15 г.с. и не съм качила още цял колограм. Причината е гаденето и повръщането през първия триместър...В последните седмици на третия месец гаденето започна да отшумява. От няколко дни вече даже липсва и започнах за първи път от както съм бременна да усещам глад Simple Smile И аз мисля, че в по-късните месеци се натдава стремглаво Simple Smile
Иначе, както спомена и Kriss. P и на мен месo изобщо не ми се дояжда.

# 591
И аз съм +3кг.Днес пак ми беше лошо по едно време,но обядвах и след около половин час мина.Иначе месо и аз изобщо не мога да погледна,направо само като го помириша и ми става зле 😣
Наблягам повече на картофени пюрета,зеленчукова супа,леща,ориз,салати и плодове.Също по едно кисело мляко на ден.Общо взето каквото ми се яде ,пък после ще ги свалям кг-те Grinning

# 592
А аз без месо и то яко(свинско,телешко,агнешко) не мога да седна. Плодове не ми се ядат,а кисели салати (домати например) или кисело мляко не мога да хапна защото ще се побъркам от киселини...вече съм 13гс+ ,гаденето мина обаче ме почнаха страшни киселини. Имам чувството, че ще повърна от киселини. Чак ме втриса понякога,а содата я пия като нищо-два пъти един след друг вечер...и киселините ми се появяват по часовник-от 17 до 21:30 или докато не си легна изтощена от гадост. Не знам вече какво да правя. Сутрин съм супер,до следобяд. Свалила съм 1кг и вече съм колкото бях преди бременността. Дано мине тоя период.

# 593
Здравейте, момичета,
Престрашавам се и аз да се включа-с термин 11 март, до момента имам 3 неуспешни бременности, но вярвам, че тази ще е до финал.
На терапия с клексан и аспирин протект съм и засега изглежда това води до успех.
Иначе и при мен гаденето продължава - почти никакви храни не ми се ядат, досега само от пилешка супа и пържени картофи не ми се повръща...
успех на всички!

# 594
Здравейте, момичета,
Престрашавам се и аз да се включа-с термин 11 март, до момента имам 3 неуспешни бременности, но вярвам, че тази ще е до финал.
На терапия с клексан и аспирин протект съм и засега изглежда това води до успех.
Иначе и при мен гаденето продължава - почти никакви храни не ми се ядат, досега само от пилешка супа и пържени картофи не ми се повръща...
успех на всички!
Пробвай и чеснова паста-предната бременност само с чеснова паста можех да ям от всичко без да имам проблем. Иначе и аз бях само на пиле и пържени картофки.

# 595
Аз съм в 14 с. и дотук 1 кило съм качила. А ям страшно много, двойни порции... Приятелят ми се диви, чак ме бъзика като се храним - вика по "новите ти стандарти" да не ти е малко Grinning Иначе гледам да се храня здравословно, но си мушкам по нещо сладичко периодично. 

# 596
Здравейте момичета , Flowers Bouquet
Във вторник направих ФМ и БХС . Видях малкото човече и съм много щастлива , всичко е идеално, по думите на лекарят , както и резултатите от БХС също са много добри . Казаха ми и полът на бебчето , най-вероятно ще си имаме момиченце . Blush Коремчето ми расте , а и досадното гадене и повръщане започнаха да отшумяват .
Вие как се чувствате , минахте ли ФМ и БХС ? Hug

# 597
  • София
Здравейте,
Аз също бях на лекар днес, водя се в 15 г.с., но отказа да даде преположения за пол Grin. Мъжът ми остана много разочарован Joy.
И да ви питам, изписа ми Магнезий без да имам някакви оплаквания или да е засичал контракции. На някого от вас изписвали ли са?

# 598
Здравей happysmile , Flowers Hibiscus
Аз в момента съм в 13 г.с. Единственото нещо, което лекарят ми каза да пия е желязо , защото хемоглобинът ми е малко под нормата . Също така ми каза да си пия фолиевата киселина до края на бременността . Simple Smile

# 599
Магнезий досега никой не ми е казвал да пия. Знам, че за контракции се дава. Ама така профилактично не знам дали има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт