Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 767
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Добре дошли на Цветката и Белинда  и честито Simple Smile

Цветката, според мен болките са сравнително нормални. И мен ме боля, но като цяло по-слабо отколкото при цикъл. Аз обаче съм с много болезнен цикъл и ако ме болеше чак така сигурно и аз щях да си помисля, че нещо не е наред. Може би ако цикълът ти не е толкова болезнен болката е съизмерима.

Белинда, както казах и мен ме боля и точно едни такива остри болки имах на моменти. Но зацапване нямам. Стискаме палци да е наред всичко, вземай лекарствата и почивай.

# 91
Здравейте Бухтичка и Цвети Simple Smile
Благодаря за куража , дано всичко е ок.Всех си болничен аз до края на седмицата.
За следенето ,Цвети не знам какво да ти кажа.Толкова положителни и отрицателни неща съм чувала от приятелки за едни и същи лекари, че съм доста обременена. Аз си ходя при моята гинеколожка за сега ,тя е в Софиямед, но е бременна и тя и не знам какво ще е развитието. Успех ,момичета!Вярвам в доброто и в положителната нагласа Simple Smile

# 92
Здравейте момичета, аз чак другата седмица съм на преглед с направлението за ЖК.Но да ви кажа побърквам се с това гадене,почти постоянно ми се гади и е ужасно.Надявам се след 3 месец да мине...

# 93
И аз вярвам че този път всичко ще е наред, просто искам да се подсигуря но уви все нещо се появява, като изненадващия болничен на д-ра. Иначе болката не е непоносима просто самия факт че я има ме плаши и незнам какво може да се случва.

# 94
Разбирам те и аз се чувствам така Wink Всичко ще е наред Simple Smile

# 95
  • Sofia
Белинда,  болките  когато са поносими и непостоянни са в повечето случаи  нормални, док добре ти е изписали но шпа и утрогестан, всичко ще е наред!               Цветка,  при загуба е хубаво да се следиш при Добър гинеколог  в репродуктивна или специализирана  клиника ,за да знаят какво евентуално  да назначат и на какво да обърнат  внимание☺Мегс,  аз съм в 6 седмица  и съм с постоянно  гадене ( без повръщане ) ужасно  е , но е нормално! Успех  на  всички 😀

# 96
Белинда,  болките  когато са поносими и непостоянни са в повечето случаи  нормални, док добре ти е изписали но шпа и утрогестан, всичко ще е наред!        
       Цветка,  при загуба е хубаво да се следиш при Добър гинеколог  в репродуктивна или специализирана  клиника ,за да знаят какво евентуално  да назначат и на какво да обърнат  внимание☺Мегс,  аз съм в 6 седмица  и съм с постоянно  гадене ( без повръщане ) ужасно  е , но е нормално! Успех  на  всички 😀
И аз се опитвам да си намеря наистина добър доктор тъй като установих че в репродуктивните клиники разбират само и единствено до момента на настъпване на бременност, след това нито могат да те следят нито разбират какво правят, поне предишния ми опит с две такива го показа- загуба първо в 7 гс и после 22 гс. По въпроса с боклите които и аз имам при мен но шпато се оказа кофти решение- не спирам да повръщам, папаверина също, единствено бусколизинът ми понася но някъде съм чела че скъсявал шийката и не било хубаво да се пие.
Какво да ви кажа проблеми много, решения малко а доктори още по малко

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 18:20 от cvetkata_86

# 97
Аз не съм съгласна, че няма лекари за следене, а само за бременност. Пробвай в Надежда  (ако не си). Гаденето и повръщането са нормални и аз бях така преди, докато не отмине не знам с какво могат да помогнат при положение, че не могат да се пият много лекарства. На мен ми облекчаваше лъжичка разтворена сода във вода. Докато не отмине нищо не помага. Това, че имаш прекъснали бременности единствено специалист може да помогне да не се повтаря. Разбирам те и аз съм с една неуспешна и знам какво е! Мисля, че и спазмалгон може да се пие за болката. Ношпа е най-често предписвано. Късмет!

# 98
  • Пловдив
Здравейте и от мен, момичета.
Честито на всички за двете чертички. Аз също ги видях на 05.07. Предполагаем термин 13.03., ама по мои си изчисления. Не съм ходила на преглед все още, имам записан час тази седмица. Дано всичко да е наред. Не сме казали на никого все още, таткото разбра ден след рождения си ден, казах му, че съм му поръчала нещо онлайн и не е пристигнало на време, плака от щастие.
Вие как се чувствате? Имате ли някакви неразположения?
Аз освен болезнени, чувствителни гърди и леки пробождания в корема от време на време, нямам. Не ми се гади. Първо бебче ще ни е.
Поздрави на всички, дано се съберем повечко Simple Smile)

# 99
  • Sofia
Monroe, честито 😀Щом си правила тест на 5 .07 тази седмица  може и сърце да видиш  ( аз затова  отивам в четвъртък 🙏)зависи кога си заченала де! Ще пишеш след прегледа,  успех!  Относно симптомите,  може и да ги има , и да ги няма  хич, при теб са си доста  нормални  , всичко ще е наред!☺

# 100
Аз също съм на моменти с леки болки наподобяващи менструални, но моят доктор каза, че са нормални, защото се разтягали връзките на матката. До 3 месец трябва да отшумят. И аз доста се притеснявам, даже нощно време се будя като усетя, че ме наболява

# 101
Аз днес съм на преглед и ще разпитам за тези болки и ще ви кажа.При мен нощем ги няма, само през деня и то имам чувството че са постоянни почти без да спират, неприятно е но се търпи. Дано наистина са нормални и да отшумят скоро.

# 102
Cvetkata, пиши за тези болки и как е минал прегледа.Аз съм по същия начин като теб ,нощем не ме боли .Успехче!

# 103
  • Пловдив
Suzana_b, мерси! Утре влизам 6г.с.+1. Благодаря ти, стискай ми палци за утре всичко да е наред (hug)
Evelyne9, и аз се разсънвам нощно време като ме заболи.
Cvetkata_86, дано всичко е минало добре, чакаме да пишеш Simple Smile

# 104
  • Sofia
Монрое ,Стискам, стискам😀и аз утре съм 6+ 1 и съм на преглед  в четвъртък за❤пожелавам ти още утре да го видиш,  ако УЗ е добър! 😀

Общи условия

Активация на акаунт