Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 773
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Прегледа мина, още нищо не се вижда аз така и предполагах че ще е рано но много ме притесняваше болката.Бях при д-р Стратиева, апаратите са им хубави в СВ. Петка но нищо. Утре ме праща на повторно ЧХГ и прогестерон, за седмицата в която съм (5 г.с.)каза че е нормално да има болка и нищо да не пия. Ще се разбере утре но аз силно вярвам че ще е положителен и този тест. Това е от мен за сега момичета.

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 20:37 от cvetkata_86

# 106
Прегледа мина, още нищо не се вижда аз така и предполагах че ще е рано но много ме притесняваше болката.Бях при д-р Стратиева, апаратите са им хубави в СВ. Петка но нищо. Утре ме праща на повторно ЧХГ и прогестерон, за седмицата в която съм каза че е нормално да има болка и нищо да не пия. Ще се разбере утре но аз силно вярвам че ще е положителен и този тест. Това е от мен за сега момичета.
Спокойно Цвети, всичко ще е наред! И при мен не видя нищо миналият четвъртък, и на същия ден като пуснах ЧХГ беше 636, каза че след 10 дни ще може да се види.

# 107
Вчера бях на преглед. Видяхме ембрион и чухме сърдечни пулсации. Много ми олекна, че всичко засега е наред. Сега съм в 7 г. с.

# 108
Здравейте момичета, вчера на прегледа сестрата ми каза нещо много странно и да ви попитам вие чували ли сте нещо такова, каза ми че бременна жена не трябвало да седи с кръстосани крака, а на мен ми е станало като навик и сега щом ги кръстосам веднага се сещам за това, та седя и се чудя аз дали има нещо вярно Worried
Да уточня че бях легнала на кушетката и си бях сложила единия крак върху другия, незнам дали това с кръстосването се отнася и за седнало положение.

# 109
Здравейте и от мен! На 15ти юли видях двете чертички и вчера докторката ми потвърди бременност. В 5та седмица съм, с термин 18ти март. Много съм развълнувана а и малко притеснена, тъй като съм на 25 и това е първата ми бременност. Искам всичко да бъде наред Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Suzana_b, ихаа, вървим заедно значи Simple Smile) супер!
Van4415, честитооо! :*
Cvetkata_86, четох го някъде и аз. Заради кръвообръщението, също така спомага появата на целулит. Обаче и на мен ми е най- удобно с кръстосани крака.
Purple_Dream, честито миличка! Нормално да си притеснена, аз съм малко по- голяма от теб, но също ми е първа бременност и съм доста несигурна.

P.S. Ще пиша после как е минал прегледа. Надявам се всичко да е наред. Хубав ден, момичета! Прегръдки!

# 111
Цветка, за първи път го чувам това за кръстосаните крака. Разрових се малко и наистина някои препоръчват да се избягва. Част от причините за това бяха абсолютни глупости без медицински доказаталества. Другото беше нещо с вените, и че може да се подуят краката. Но в общи линии ако ти е удобно мисля, че не е проблем. Просто ако има някакъв дискомфорт трябва да се смени позата.

Пърпъл, честито и добре дошла Hug Ходила ли си на преглед?

# 112
Благодаря, ходих вчера на доктор, видя сакче и зародиш вътре. Каза че е 99% сигурно че започва сърдечната дейност, но ми каза да отида след 2 седмици пак. Тогава дай Боже ще чуем сърчицето Simple Smile

# 113
Здравейте момичета! Искам и аз да се присъединя към вашата групичка. Терминът ми е 05.03.2018 г. Simple Smile 

# 114
Здравейте момичета! Искам и аз да се присъединя към вашата групичка. Терминът ми е 05.03.2018 г. Simple Smile 
Добре дошла, Мая! Лека бременност Blush

# 115
Здравейте и от мен Simple Smile
Казвам се Мартина и видях положителния тест на 15.07 . На 21 съм на лекар. Дай Боже всичко да е наред и да потвърди бременността , с радост ще се включа и аз в групата Simple Smile Малко е рано още за преглед , но ще видим в Петък как ще мине. Между другото и аз съм на 25 и това ми е първа бременност 😊😊

# 116
  • Sofia
Честито, Мартина,  Лека бременност  желая ,  успех 😀

# 117
Честито на Мая и Мартина  Hug
И аз вече тръпна в очакване за прегледа в събота, да видим какво ще кажат. Симптомите ми все така ги няма, само гърдите ми са малко чувствителни понякога. Коремът съвсем рядко ме наболява и изобщо не ми се повръща вече.

# 118
Здравейте Мартенски мами! Бих желала и аз да се присъединя. Направих тест преди седмица и половина, който много ме зарадва, скед няколко дни повторих и чертичките бяха по-ярко изразрни. Активните опити за бебе бяха мжду 15 и 30 Юни. С поликистоза съм и нередовен цикъл, последна менструация беше края на април и това кара докторите да смятат, че е празно яйце, но аз усещам, че не е така. Първата ми бременност беше по дъщият начин, но там знаех точната дата на която съм.забременяла. В моментя съм в болница на антибиотик, тъй като синът ми, който е на 2 години донесе от яслата херпангина, съответно и аз я хвана и започна високата температура. Значително се подобрявам. ЧХГ е добро за седмицата в която съм 5г.с. все още се вижда само сакче и се надявам след няколко дена да има развитие и всичко да е наред. На 32 години съм от Плевен. Heart Поздрави на всички мами и леко бременеене!!!

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 18:48 от psycho_help

# 119
  • Sofia
Хелп, всичко ще е наред,  другата седмица  ще имаш по голяма яснота! Следи се редовно,  скорошно оздравяване!  Само не ми стана много ясно как последна менструация април,  пък си 5 г.с

Общи условия

Активация на акаунт