Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Тифани,моля да споделиш доволна ли си от очната линия. Днес случайно открих,че всичките ми три очни линии са свършили,как не съм забелязала незнам😳 За сефте ми се случва да остана без. Тези дни ще си взема нова,иска ми се да пробвам тази или тази на Мейбълин.

# 481
  • Вестерос
2 дни съм я ползвала, слагам сутрин в 8 и докато не я изтрия стои. Какво друго те интересува? Лесно си я слагам. Но аз не съм спец на очните линии, до сега съм ползвала една тип маркер и навремето от най-старите.

# 482
Здравейте Simple Smile
Може ли мнение за околоочния крем на Балеа с 5% уреа? Simple Smile

# 483
Здравейте Simple Smile

Страхотен е!

# 484
2 дни съм я ползвала, слагам сутрин в 8 и докато не я изтрия стои. Какво друго те интересува? Лесно си я слагам. Но аз не съм спец на очните линии, до сега съм ползвала една тип маркер и навремето от най-старите.
Благодаря ти Hug За мен е достатъчно,това че се е показала като трайна. А и още нещо,матова ли е като изсъхне?

# 485
В Лили шок тази седмица са лосионите за тяло, та някой ползвал ли е на Ол Нейчъръл, харесах си този с медец😋 но дали са подходящи за жегите?

# 486
  • Вестерос
Не мога да преценя, май е матова, не ми стои мокро на очите, не знам и аз. Утре може да снимам на ръката си

# 487
Здравейте Simple Smile

Страхотен е!

+1:blush:

# 488
Към горните мнения за околоочния крем на Балеа с 5% уреа: мн хубаво хидратира, плътна текстура, жени със сух контур ще го оценят. Прекрасен за смешните пари, които струва и мн по-хубав от плеада далеч, далеч по-скъпи околоочни.
Все пак да не се очакват чудеса (п/в бръчки и т.н.), това си е хидратиращ крем.

# 489
Утре си го купувам, заедно с 3-4-5 лака от новите на Катрис, чета страхотни отзиви и имат много интересни за мен цветове.

# 490
Новите лакове на Катрис са железни. Похвалих ги и в другата тема - моят издържа 5 дни без топ, само със забелени ръбчета и поизгубил блясъка си, на пътуване в чужбина, където се налагаше да си мия ръцете през един час. Ако нямах подобни на другите им цветове, щях да се сдобия с още. Вчера забърсах светлосин матов от лимитката на Есенс в Елитис и палитра руж-бронзант-хайлайтър от същата серия - палитрата е много хубава и издържа много часове. Лака го тествам в момента.

# 491
  • София
В Лили шок тази седмица са лосионите за тяло, та някой ползвал ли е на Ол Нейчъръл, харесах си този с медец😋 но дали са подходящи за жегите?
Те този месец са намалени, аз си го ползвам този с мед, много го харесвам.

# 492
Новите лакове на Катрис са железни. Похвалих ги и в другата тема - моят издържа 5 дни без топ, само със забелени ръбчета и поизгубил блясъка си, на пътуване в чужбина, където се налагаше да си мия ръцете през един час. Ако нямах подобни на другите им цветове, щях да се сдобия с още. Вчера забърсах светлосин матов от лимитката на Есенс в Елитис и палитра руж-бронзант-хайлайтър от същата серия - палитрата е много хубава и издържа много часове. Лака го тествам в момента.
Може ли линк  или снимка на тези лакове Praynig

# 493
  • София
Момичета, препоръчайте ми кремообразни руж и хайлайтър. От доста време се каня да си купя някакви, но изобщо не знам какво да избера.
Другото, което търся, защото ми предстои пътуване с максимално малко багаж, е малка палитра със сенки (може би четворка) с по-скоро неутрални тонове, за ежедневен грим. Всичките ми палитри са по-големи, а и, честно казано, малко са ми поомръзнали, затова реших да си направя подарък Grinning Видях, че сте споменали Флормар - доволни ли сте от сенките? Аз освен лакове и червила, друг техен продукт не съм ползвала. Гедах някакви палитри на Есенс, но не ми се сториха ОК като пигментация. Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile

# 494

Общи условия

Активация на акаунт