Дете на 1,9м се буди всяка нощ от раждането си с рев

• 7 271
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Първия зъб на моето дете излезе на година и месец.Дефицит на витамин Д не е имал.Моите също късно са избили.Чак на година и три месеца.

# 31
  • София - Варна
И моят е избил на 13 месеца. Ти ме подсети.

# 32
Извинявам се ,но колко от вас са правили изследване за вит Д ? В България това не е включено в рутинните изследвания .Само видим дефицит с малформации на крачетата  им пускат такова изследване .

# 33
  • София - Варна
Аз съм правила на себе си. На долна граница ми беше, но аз имам Хашимото.
А Захарчето май е правила на детето си. Аз така ѝ разбирам поста.
права си за дефицита. Масов е.

# 34
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На малкия сме правили поради други причини.На мен не знам.....Едва ли навремето са ми правили.Мисълта ми беше,че късното никнене на зъби не е задължително да е поради липса на витамин Д.Не е задължително на определена възраст детето да има точен брой зъби.Всичко е много индивидуално.

# 35
То винаги има един дядо дето е доживял на 95 години и е пушил като смок и от кръчмата не е излизал ,но това не означава ,че това не е вредно .Както казах изключения винаги има ...

# 36
То винаги има един дядо дето е доживял на 95 години и е пушил като смок и от кръчмата не е излизал ,но това не означава ,че това не е вредно .Както казах изключения винаги има ...

Много неуместен пример  Tired

# 37
Примера е уместен, за да се докаже че винаги има изключения както съм го написала в поне 3 поста .
 30 процента от децата в България са с недостиг на вит Д .Обръща се внимание само на тежките случаи .
Имате два варянта да го чакате да го израсте или да пуснете изследването .Аз приключвам с тази тема .....

# 38
Моето дете проблеми с това няма,за да чакам да го израсте.А примера е за вредни навици нещо което е много далеч от тази тема.

# 39
И все по голям ще става дефицита на витамини още от самата бременост и още от малко дете с тези моди на соровоятци ,вегани и вегетарианци и всякакви такива няма да става по добре .Дори съм чувала дете да страда от сърдечни проблеми и анемия ,заради подобни глупости ,ако детето страда от дефицит на витамин д трябва да наблегне на риба и рибни продукти и продукти който съдържат витамин д .   https://farmhopping.com/b/blog/2015/10/22/6-храни-богати-на-витамин-d/

# 40
Sisi, напълно е възможно смущенията в съня да са на база недостиг на витамин Д, но все пак, докато направите изследването пробвай варианти.

Аз на 90% си мисля, че е от зъбоникнене този рев, който описваш. Моето беше кротко, спящо бебе. Ревеше само от колики първите месеци. На 4 месеца му поникна първия зъб, до годинката имаше 10 зъба - никнеха му по 2 едновременно и точно в тези периоди подобен рев с писъци в просъница и при нас е имало, най-вече преди да се появят кучешките и първите кътници. И аз първоначално асоциирах писъците с кошмари. Но се оказа период, който приключи след като му поникнаха първите четири кътника. При вас, ако има забавяне на зъбоникненето дискомфорта и болката напълно може да е причината за буденето и плача. Пробвай някакво гелче да му мажеш на венците или да му дадеш да си чеше зъбките с гумени играчки тип гел, които се изстудяват.

Температурата мерила ли си му? Добре е да засечеш, ако има покачвания.
Също, на светло или на тъмно спите?

Ел. люлка се ползва до към 6-месец пак не е гарант, че щеше да спи в нея. Ние имахме такава и се ползва точно 2 месеца. Рядко заспиваше в нея. По-скоро му беше забавление.

# 41
  • София
На нас много помагаше белия шум - сешоар, от телефона, от компютъра, от специално устройство. Успокояват се, дори да са по-големшки. То и аз спя много добре на пуснат абсорбатор всъщност.  bouquet

# 42
Моето дете от бебе спеше зле, а ние ходехме като зомбита с таткото. Като бебе задължително се будеше на 45-тата минута, малко рев и наново се приспивахме. Зъбоникненето влоши ситуацията, затова прибягнах към кърмене и спане в общо легло. Въобще голям киселяк си беше ако не се наспи, реве за щяло и нещяло. След като отбих и спрях нощните айряни, чайове и води, вече може да спим всички по цяла нощ. Така, че надежда за спокоен сън има, при нас към втората година и половина се случиха нещата, дори в яслата спи следобеден сън без проблем. Пробвала съм да давам хомеопатия за зъбките и за спокоен сън. Имаше ефект, особено в критични моменти.

# 43
При нас нито хомеопатия помага, нито лекарства, гелчета, бял шум, нищичкоо.
Вади зъби мн трудно, мн е крив и ревлив.
И при нас да спи, пак същото.
Скоро ще пробваме да е сам в стая, дано има ефект. На няколко пъти като не сме там, буди се, взима си водата сам и пак заспива с малко рев. Махнахме и решетката на кошарата. Дано има ефект, че не се издържа.
Благодаря ви за съветите. bouquet

ПП спим на мн лека светлина от нощна лампа.
Температура понякога има 37 и малко, от зъбаците.

# 44
Е как ще го оставите сам и без решетка?

Общи условия

Активация на акаунт