Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 162
  • 576
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, палците помогнаха:).
Извиниха ми се. Не взех никой с мен, но се бях подкрепила солидно.
Това не решава проблема със следенето, но нищо не казах. Ще го запазя за изходното интервю, когато си намеря работа. Ще пиша по подробно утре или късно довечера, защото съм във влака, а ми се обадиха гости, които са пред нас:). Добре, че кучката ги познава та могат да седнат на двора.

# 361
  • sofia
Браво, Даун!
Те знаят, че ти знаеш и ще трябва да са по-изобретателни и внимателни.

# 362
Екстра, Даун! Продължавай в същия дух!

# 363
  • Germany
Браво Даун! Приятна почивка сега Simple Smile

# 364
  • постоянно
Момичета, палците помогнаха:).
Извиниха ми се. Не взех никой с мен, но се бях подкрепила солидно.
Това не решава проблема със следенето, но нищо не казах. Ще го запазя за изходното интервю, когато си намеря работа. Ще пиша по подробно утре или късно довечера, защото съм във влака, а ми се обадиха гости, които са пред нас:). Добре, че кучката ги познава та могат да седнат на двора.

Даун ,
 много ме зарадва.  Hug
Хаиде приятно гости и да пишеш после.

# 365
  • Sofia
Даун,чудесна новина ! Hug
Амаааа с тия гости,неочаквани  Crossing Arms...до кога ще те уча  Mr. Green? Забавлявай се и отпусни душичката  Hug!
Ще плажуваме след 17 ч. днес,като за сефте,а и не само.Жегавиня е.
Довечера сме си поканили гости-приятелка с нейния тийн; сестра ми с племенницата-въобще тежко софраджийство  chef.

# 366
Абе много ме дразнят тия с часовата разлика Confused Алооооу, някои имаме още пет часа до края на работния ден!

Вчера изкарахме много приятно и трите празника, ядох удивителен чийзкейк, пих много приятен кефир - не знаех, че така хубаво разглажда; изобщо - прекрасен ден, но малко ми се спи днес. Лошото е, че трябва задъжително да свърша едни неща, за да нямам ангажимент през уикенда и само да мързелувам на воля под сянка, до рекичка.

# 367
  • София
Абе много ме дразнят тия с часовата разлика Confused Алооооу, някои имаме още пет часа до края на работния ден!

Че и студено им било на 20 градуса Crossing Arms

# 368
  • Sofia
...ядох удивителен чийзкейк, пих много приятен кефир - не знаех, че така хубаво разглажда; изобщо - прекрасен ден, но малко ми се спи днес. Лошото е, че трябва задъжително да свърша едни неща, за да нямам ангажимент през уикенда и само да мързелувам на воля под сянка, до рекичка.
Joy bouquet

# 369
Аз поприключих. Останаха най-пипкавите неща - етикети, опаковане, подреждане, планиране на дреболиите, дето всички са важни. Прогнозата на времето не е с нас, да видим утре как ще е.

# 370
...ядох удивителен чийзкейк, пих много приятен кефир - не знаех, че така хубаво разглажда; изобщо - прекрасен ден, но малко ми се спи днес. Лошото е, че трябва задъжително да свърша едни неща, за да нямам ангажимент през уикенда и само да мързелувам на воля под сянка, до рекичка.
Joy bouquet

Satisfied ми казах аз, че ми се спи...

# 371
  • Sofia
Satisfied ми казах аз, че ми се спи...
да знаеш,че те четем...не за друго  Wink

# 372
  • постоянно
Бирдс ,
 аз имам още 7 часа до приключване.
Утре ще излизаме с родителите от клуба по ръгни на сина - страшна тайфа са , много ми е забавно с тях, но знам , че ще е тежка вечер, а аз вече съм Старааааааа  Sick
Щяло да се започва с коктейли ?!? - Мен това започване , ще ме и довърши  hahaha
Реших да си взема нова рокля за излизането - как стана така , че си вземах 3, 2 чифта обувки, 3 блузи и едни гащи ????  #Crazy  Голям прахосник съм значи  Mr. Green

# 373
Здравейте момичета.
Днес на морето е страшна жега. Прибрахме се набързо да не слънчасаме  Laughing

Прочетох ви отгоре-отгоре. Даун, дано всичко е наред, много е гадно без вина виновен да си. Дано всичко остане само спомен от лош момент  Hug

Ето малко море, ако някой иска да погледа  Hug

Скрит текст:

И "паркинга" пред единия от плажовете  Mr. Green

Скрит текст:

# 374
Ооооо, паркинга е много як.
Много е горещо наистина принудени сме да стоим на климатик а аз не го обичам защото ме боли главата от него. Още 3 дни ще се издържи някак.

Общи условия

Активация на акаунт