Искам да кажа ... (128)_26.06-02.07

• 59 125
  • 576
  •   1
Отговори
# 435
Чек, що така тия куриери?

Оптимизация на работния процес.  Mr. Green Звънят и бягат по моторите и колите и после хората трябва да ходят да си получават пратките от офисите им.

# 436
Аз се насилих и направих бутерки с черен шоколад и малини. Има и диня и това ще е за днес. Най-много довечера да отворя някой буркан с мръвка (да е жива и здрава свекърва ми, добре ни гледа!).

След обяд май ми предстои голяма тегавина. Приятелка има сериозен проблем. Всички сме говорили с нея - без резултат. Ще направим интервенция и ще опитаме да я притиснем да потърси решение и професионална помощ.  Не мисля, че ще има ефект, но друго не ни остава. Лично на мен вероятно това ще ми е последния напън по темата, ако видя, че няма ефект. На човек можеш на сила да вземеш, но не можеш на сила да дадеш...

# 437
Добро утро! Вие сте станали, а аз не съм лягала, но искам да изчезна от Пловдив преди жегата. 43 градуса го дават  Shocked

# 438
Много съм тъпа, забравила съм си 3-4 чифта бански в хотела, май са били в нощното шкафче и аз само там не проверих, защото си мислех, че не съм слагала нищо там #Cussing out Не че са кой знае какво, но доста трудно си намирам бански с малко по-дълбоки долнища. Добре, че поне тоя от сушилника прибрах, че имам 1 комплект сега. Ще видя в Ню Йоркъра, там се продават по отделно долнища и горнища /че така по-добре си комбинирам/, че и са на  символични цени.

# 439
Айала, благодаря. Значи няма да стане и трябва да турся подложки, а не ми е голям перваза.

чек,  Hug.
И още един въпрос имам. За издаване на лична карта на 16 годишен, трябва ли да присъстват и двамата родители? Забравихме да проверим и съответно не съм направила пълномощно.

# 440
  • Mediterraneo
И още един въпрос имам. За издаване на лична карта на 16 годишен, трябва ли да присъстват и двамата родители? Забравихме да проверим и съответно не съм направила пълномощно.

Мисля, че да. Не знам при разведени родители обаче как стои въпросът.

# 441
Ая, обади се в хотела, би трябвало да ти ги изпратят на твои разноски.

# 442
Тарти, ние в БГ сме все още женени  Mr. Green. казах му да завери решението от съда тук, че не искам да ме наследява  Joy.

# 443
Да, трябва и двамата родители.

# 444
Пу, да му се невиди. Пак си остана без лична карта детето. Поне БГ паспорт още има.

# 445
Прати им пълномощно по куриер.

# 446
Добър ден и от мен.

И аз се събудих в 7.30ч, до 8.30ч се мъчих да дремя и станах.
Поне събота и неделя ми се иска да поспя като нормален човек, ама няма...Simple Smile

Разчиствах, прибирах пране натрупано от 4перални, изхвърлих малко дрехи от гардероба които така и не обличам.

Трябва да изляза да купя подарък за едно дете и само се ослушвам.

Утре се прибират децата и ще са тук няколко дни, което означава че пряко сили ще трябва нещо да се готви. А печката ми е на терасата и там е ад. Дано наистина паднат температурите както го дават по прогноза.

# 447
Привет! Събудих се в 8,  закуска, после яравихме компот, а аз сега - конфитюр от кайсии. Малките припкат из двора, идилия.

# 448
Ая, обади се в хотела, би трябвало да ти ги изпратят на твои разноски.
Ще ми излезе по-скъпо от самите бански /в Италия бях/, а аз не купувам скъпи модели по принцип. Ако беше някой модел на  ВС може ми щеше да си струва Mr. Green

# 449
Да, трябва и двамата родители.

Сигурно ли е, че трябва и двамата родители да са там? За лична карта, не за паспорт.

Общи условия

Активация на акаунт