Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 3

• 124 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Шарки, ти нали си с Хашимото?
За него са типични прескачанията. Ти селен пиеш ли?

# 676
  • София
Селен - не. Пулсът ми е 72-79 средно, рядко 86. Не е равномерен, притупва. Хашимотото си го "отглеждам" от 10 години, тези прескачания са от 4-5 месеца насам. В началото си мислех, че са anxiety attacks.

# 677
Много си добре.
Моят нормален пулс е 90. Simple Smile
И имах много прескачания, но със селен ги намалих.
Обаче аз имам аблация.

# 678
  • тук и там
Хапвайте повече бразилски орех,,за да си набавяте селен.Аз всеки ден ям по три броя.Мога и повече,приятни са ми на вкус-ама много калории стават..

# 679
Чела съм, че бразилските орехи, които се внасят в България са Боливийски, и селенът в тях е много малко.
Шарки, екстра ти е пулса иначе. Моят е равномерен, но хвърчи....Преди стоеше на 90, чак сега с лекарствата, спадна на 80 и нещо  Confused

# 680
А моят пулс  хвърчи 100-130.

# 681
  • оттам, откъдето започва България
Месечният ми цикъл липсва почти от 1 година. Пулсът ми не го знам колко е, а и не искам и да знам. Работата ми е такава, че понякога от напрежение и стрес главата ми ще се пръсне от главоболие. От известно време си усещам и сърцето.
Затова реших: На 16.04. съм на кардиолог, тъй като при прегледите от Трудовата медицина кардиологът установи, че има нещо на кардиограмата, което не му харесва. /прегледът беше на 22.06.2017 г./ Май наистина е време да се прегледам. Вярвам, че е било нещо временно.

ПП Забравих да споделя, че ходенето по лекари не ми е сред любимите занимания.

# 682
Момичета, не си правете шега, ходете на лекар.
Преди седмица колежка на 47, в много добро здраве, поне видимо, получи инфаркт и почина преди да дойде линейка, на раб. място... Tired

# 683
Deva, не искам да звуча песимистично,  но покрай родителите ми се напатих от лекари.
Затова не ми се ходи по лекари и, ако имам вариант, си го спестявам.
Даже съм решила да отида другия месец и на гинеколог /личната ми обеща направление/, че 6 години /срамота е/ не съм ходила и там.

Като си чета написаното звуча като аборигенка, но е факт, че предпочитам сама да се справям с това, което се случва с тялото ми /доколкото мога/. Neutral Face

# 684
Аз си правя профилактично прегледи при катдиолог, имах някакво сърцебиене, изписа ми магнезий и изследвания на щитовдината жлеза.

# 685
  • Добрич
И аз не съм привърженик на посещенията при лекарите. Само в краен случай. Предпочитам алтернативни възможности, където е възможно, например хомеопатия, билки, масажи и пр.

Скрит текст:
Майка ми почина в съня си на 56 години и беше здрава. Беше голям шок... Не знаем какво се е случило точно.

# 686
  • При елфите ...
Да попитам... На 48 години съм имам МЦ все още... проблемът ми е ПМС... Ставам непоносима за себе си и за околните... има ли нещо, което може да ми помогне в това отношение... някаква хранителна добавка, билки... да не съм толкова крива и нервьозна?!?

# 687
И мен ме интересува този въпрос, защото  антидепресантите не ми помагат. Какво може да се пие, за да се намалят топлите и студени вълни, тревожността и изпотяването.

# 688
Фортуна, и какво стана после?
Скрит текст:
Извинявай, че отговарям късно, но исках да питам и дъщеря ми, че мислех, че съм забравила някои подробности.
Направиха ѝ пълни изследвания. Освен повишения пролактин, другите хормони бяха в норма. Оказа се с нисък хемоглобин, изписаха ѝ Ферофулгама. Правиха ѝ глюкозно обременяване, нямаше там проблем. Правиха ѝ ЯМР, няма проблеми. Бяха ѝ изписали още Спиронолактон и Глюкофаж. Общо взето ѝ казаха, че Пролактина ѝ се повишава от стрес. В момента нищо не пие, не иска, че приличала на бабичка да пие по много лекарства.

# 689
Момичета, не си правете шега, ходете на лекар.
Преди седмица колежка на 47, в много добро здраве, поне видимо, получи инфаркт и почина преди да дойде линейка, на раб. място... Tired

Днес ходих на преглед при кардиолог - пушка съм, изключая леко повишено кръвно. Засега не се налага да приемам медикаменти. То кой ли не вдига кръвно в днешно време. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт