За леките наркотици и масовата употреба

• 64 798
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 135
Не разбрах според статистиката колко % от пушещите трева минават на твърдо?
Също и не мисля, че си наясно кой какво прави в свободното си време, хората преценяват пред кого да пушат, пред теб не биха Simple Smile

# 136
Една глътка алкохол не те прави алкохолик , и пушенето на една цигара трева не те прави пристрастен или наркоман.   

# 137

Също и не мисля, че си наясно кой какво прави в свободното си време, хората преценяват пред кого да пушат, пред теб не биха Simple Smile

Щом авторката е наясно с всичките си познати, които започват с друсането, след като си приспят децата, и с лекарите наркомани, защо Андариел да не е наясно с нейния кръг от познати. Аз, честно, също не знам да имам такива познати с деца, които се друсат редовно, и не вярвам да имам. Наистина напоследък модата при моите познати е точно с еко-био-мио-вегански уклон. Това трудно се съчетава с взимането на парти-хапчета и пушенето на трева през свободното време.

# 138
  • София
Веганският уклон също не е за подценяване - нашият педиатър смята веганите за новите хипстър наркомани. Като най-ужасното е, че тази мания води често до детски трупове.

Брадли, и аз смятам така, ама..някои хора не проумяват.

# 139
Щом авторката е наясно с всичките си познати, които започват с друсането, след като си приспят децата, и с лекарите наркомани, защо Андариел да не е наясно с нейния кръг от познати...
Казах защо. Защото хората са наясно, че не се приема добре от всеки. Ако се познават отдавна са запознати с мнението й, затова не биха пушили пред нея.

# 140
Т.е. авторката е разяснила на познатите си лекари, родители с деца и сватбари, че си е ок с дррусането, затова ѝ казват и показват, че го правят, а пък тук е пуснала тема да се възмущава от всеобщата деградация?

# 141
  • София - Варна
МайкУУУ, като се захванете да спорите за нещо, сте като булдози. Mr. Green
Чакай и аз тогаз:
Андариел, и моите приятели не пушат трева, нито пък употребяват наркотици. И поне половината не пушат и цигари. И алкохол почти не пият, освен по събирания главно. Но това не значи, че не са опитвали никога трева. Дори знам, че са опитвали.

# 142
Т.е. авторката е разяснила на познатите си лекари, родители с деца и сватбари, че си е ок с дррусането, затова ѝ казват и показват, че го правят, а пък тук е пуснала тема да се възмущава от всеобщата деградация?
Зависи. На някои не им пука.
Но като цяло е наивно да смятаме, че никой от познатите ни никога не е пробвал трева, поне според мен, може и да греша  Simple Smile

# 143
  • София
Сега се сетих, че има 2 познати, които пушат тревка от време на време - пълни "деградета", мениджъри с добра кариера и семейство. Така че тревата не води непременно до лавина от пропадане.

Мъжът ми си пие стабилно 2 литра бира на ден и това е вече не знам колко години.
Един път в годината някой приятел да го излъже за водка.

# 144
  • София - Варна
Зависи. На някои не им пука.
Но като цяло е наивно да смятаме, че никой от познатите ни никога не е пробвал трева, поне според мен, може и да греша  Simple Smile
И според мен е наивно. Simple Smile
И аз мога да кажа, че не съм се докосвала до трева, понеже съм пробвала само 4 пъти. То дори не беше особено пушене това. И ето ти го - не съм пушила трева. Mr. Green

Агент, мъжът ти като пие толкова бира, после колко вода пие? Понеже и аз бях така, бирата доста дехидратира. И само от това цялото изпито количество течност се товари тялото. Същото е и с кафето... Ето, и кафето е вредно. 2-3 кафета само как дехидратират. Повечето хора не го осъзнават, като гледам. Не го усещат май.

# 145
  • София
сега дойде ред на $а дядо ми пуши по две кутии на дена, а умря на сто години, и то защото го блъсна кола$. Давайте разказите са младите, красивите и успешните - с такава реклама потреблението със сигурност ще се увеличи. Вече превръщате тревата в символ на успеха, както през 80-те кокаинът е бил символ на успеха.

# 146
  • София
О, споко де. Нали ти казах, че тревата вече е ретро.
Младите блъскат химия - амфети, мет, дизайнерски и някакви нови изобретения, дето даже не знам как се казват.

Първо почват с наргиле. След това си поръчват по интернет. Това вече е личен опит със съученички на дъщерята.

Последна редакция: сб, 01 юли 2017, 14:53 от Free Agent

# 147
По-скоро не съм казала, че съм против. Пред най-близките ми споделям мнение. А другите сами си решават и няма какво да ги съдя. Просто не ги разбирам. И ми е интересно как е при вашите кръгове от близки и далечни познати.

# 148
  • София - Варна
Агент, и аз съм го чувала това из варненските улици. Някакви нов тип, дизайнерски простотии точно бяха, дори забравих описанието. И хора над 30 ги употребяват.

# 149
сега дойде ред на $а дядо ми пуши по две кутии на дена, а умря на сто години, и то защото го блъсна кола$...
Не виждам връзка с това, което пишеш.
Дядо ти може да е стигнал до 100, но определен %, и то голям, не са.
А при тревата, която е много разпространена, съвсем малък % минават на друго и поне според мен те щяха да си го взимат без значение дали са пушили трева или не.

Общи условия

Активация на акаунт