Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 020
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Уреда за пържене с горещ въздух е страхотен. Отккто го имам почти не ползвам фурната. Можете да разгледате в нета варианти за различни рецепти. Прави страхотни пилешки крилца и бутчета, мъфини, мини омлетчета във форми за мъфини. Запечатва бързо месо преди да го метна в кукъра за бавно готвене. Всякакви месца стават бързо и вкусни. Отделно моркови, тиквички, гъби....Запичам бързо филийки с масло. Безброй много приложения има. Скоро се каня да го пробвам и за риба.

# 46
  • shumen
За мен е излишна покупка този уред.
Аз утре няма да се добера до Лидл,че до обяд съм детегледачка,а след обяд съм на работа.Във вторник обаче ако мога ще отида.

# 47
  • Враца
Парочистачката, която пускаха беше бяла, но иначе изглежда същата. Доволна съм-става бързо и лесно, но първо трябва да е минато с прахосмукачка. Маневрена е и не мокри много пода.

Сега има ли парочистачка?
Аз не я видях в брошурата.  newsm78

# 48
  • Асеновград
Парочистачката, която пускаха беше бяла, но иначе изглежда същата. Доволна съм-става бързо и лесно, но първо трябва да е минато с прахосмукачка. Маневрена е и не мокри много пода.

Сега има ли парочистачка?
Аз не я видях в брошурата.  newsm78
Тази седмица ще я пускат в Гърция.

# 49
Аз утре отивам за американския сладолед с бисквитите. Е това е абсолютното савършенство за мен. Като го пуснат, винаги купувам по 4-5 кутии.
  smile3520

# 50
Вече минах през магазина към 7,40 ч. Нямаше хора в магазина освен персонала.Явно времето ви е улашило.  Joy Взех от тениските, пижамите, чорапите и чаршафи с миньоните. Малката много им се радва Flutter. Довечера може ако е по хубаво времето да мина за долен чаршаф и още едни чорапки.

# 51
  • shumen
Аз ще ходя утре.Днеска нямам време.

# 52
Някой да има гофретника и дали може да даде отзиви. Благодаря.

# 53
Здравейте, момичета!  Имате ли представа дали течният препарат за пране "Формил" с марсилски сапун е спрян? Беше голяма прозрачна туба с бял препарат вътре. Вчера в магазина имаше само малки шишета, на които пишеше "концентрат", но няма такъв със сапун.

# 54
Здравейте! Да се отчета и аз - купих желаната пижама с Миньоните. Несесер не взех - исках го за детето да си има отделен за козметиката при пътуване, но няма да хване всичко.
Взех и Duff бира за довечера - пише, че е произведена в Германия, дано е хубава.
Другата седмица ще има Дамски и Мъжки пижами - летни, Ретро седмица, Пароструйка и инструменти.
Дъждът е уплашил всички - нямаше повече от 5 човека в магазина.

Допълвам се: детето тества водните очила в басейна на терасата, идеални са му - тези отпреди 2 седмици.

# 55
  • shumen
Ние от известно време се къпем с очилата за плуване и не реве като мием главата Май ще се окажат вълшебни.

# 56
Здравейте, момичета!  Имате ли представа дали течният препарат за пране "Формил" с марсилски сапун е спрян? Беше голяма прозрачна туба с бял препарат вътре. Вчера в магазина имаше само малки шишета, на които пишеше "концентрат", но няма такъв със сапун.

Сигурно просто няма доставка за момента.
В Лозенец - София го гледах оня ден.
А концентрирания Формил ми харесва, пере добре.
И не мъкна тежка опаковка.

# 57
Аз ще ходя утре.Днеска нямам време.

Не разбирам, защо час по час ни информираш дали си ходила или не в Лидл?
Дали си купила някой продукт и отзиви от него да споделиш - разбирам, но само така - отидох, не отидох.. мен лично не ме интересува, та ми стана любопитно пред кого се отчиташ и защо.

Американската горчица е страхотна, от кога я чакам.. преди време взех една с билки, не знам към коя седмица беше, не ми хареса, но с тази ще се запасим. Сос ремулада (майонезен някакъв) на Каниа също се одобри вкъщи, от постоянния асортимент е.

# 58
  • Варна
Аз утре отивам за американския сладолед с бисквитите. Е това е абсолютното савършенство за мен. Като го пуснат, винаги купувам по 4-5 кутии.
  smile3520
Може ли снимка на този сладолед? Praynig
Умирам за сладоледи Heart Eyes Heart Eyes

# 59
Здравейте! Да се отчета и аз - купих желаната пижама с Миньоните. Несесер не взех - исках го за детето да си има отделен за козметиката при пътуване, но няма да хване всичко.
Взех и Duff бира за довечера - пише, че е произведена в Германия, дано е хубава.
Другата седмица ще има Дамски и Мъжки пижами - летни, Ретро седмица, Пароструйка и инструменти.
Дъждът е уплашил всички - нямаше повече от 5 човека в магазина.

Допълвам се: детето тества водните очила в басейна на терасата, идеални са му - тези отпреди 2 седмици.
Абсолютно подкрепям! Най-добрите пижами, които съм купувала са от ЛИДЛ, тествани и в сушилня!
Имам пароструйка - и тя е добра.

Общи условия

Активация на акаунт