Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 245
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 165
  • на Мелмак
Аз днеска взех доста неща от Лидл и на касата оставих 30 лева.
Интересно ми е -защо споменавате сумата?

# 166
Като споменахте сума да се оплача, че цената на котиджа е скочила, сигурна съм, че беше по-ниска. Crossing Arms

# 167
Аз забелязах ,че и зехтина май е скочил. Този в пластмасовите бутилки имам предвид.  Rolling Eyes

# 168
  • София/Испания
Здравейте. Имам малко странен въпрос. Дали в френския лидл ще  има червен пипер.Ако има някой живеещ там да ме ориентира? Мм не можели да се намерят никъде червен пипер и за това питам тук.

Не знам за Франция,но в Испания има червен пипер и му казват pimenton/paprika/. bouquet

# 169
  • Бургас
Нилче, и аз така... Най ме е страх, когато отивам без списък в магазина уж само за едно-две нещица... тогава винаги е страшно и на касата и по пътя към дома Tired

Онзиден сдобих синковеца с шапка с миньони и както се чудех дали да тичам сутринта или не, добре че отидох сабахлян, защото от всеки модел и размер имаше по една бройчица онли и 2 минути след отварянето от общо 18-те бройки заредени шапки вече имаше 4 липсващи. И чантичка му взех да не мрънка, че само голямата раница мъкнел. Дрешоляци този път - тц Stop

# 170
Аз днеска взех доста неща от Лидл и на касата оставих 30 лева.
Интересно ми е -защо споменавате сумата?

А защо ли същата особа редовно ни информира дали е успяла да стигне до Лидл или утре ще го посети?
БИ могла да сподели какво е купила и дали се е одобрило в къщи, но ....

# 171
  • на Мелмак
Ясно  Grinning

# 172
Здравейте, някой обръщал ли е внимание дали са пуснали вече слънцезащитни продукти?

# 173
Отдавна има слънцезащитни продукти и са коментирани в темата по назад.
Аз напоследък не съм доволна от рибата в магазина - уж в срок пък мирише на развалено. Преди само от там си купувах, но сега се замислям.  Основно купувам пъстърва, лаврак или ципура. Същото се отнася и за пилешкото месо като купя и го отворя от него се разнася миризма на развалено, а и то не е с изтекъл срок. Това го забелязвам от няколко месеца насам. Дано се поправят защото ще спра да купувам от тях месо. 

# 174
Пилешкото винаги си мирише странно. Предполагам е от газовата среда или нещо такова. Като се сготви обаче, нЕма проблем. Не че ям пилета де, много са им тънки вратовете Mr. Green...не са ми по вкуса. Виж прасчо е друга бира  Peace

# 175
cristi, кои са тези наденички и дупчи ли ги или направо така ги сложи, мазнина сложи ли им или те си пуснаха, защото аз на картофките слагам по малко
Не съм ги дупчила, ловджийски наденички са - тънки и дълги, от грил селекцията. Не ги пръсках допълнително с мазнина, те си пуснаха малко и станаха съвсем като печени.
Те тия:
Скрит текст:

# 176
  • софия
Само в Лидъл в Младост 3 така и нямаше този уред.
Пилешкото месо мерише от газът който се пуска при вакумиране ,за да го запази.
Някой има ли отзив за фастъченото масло?
Момичета защо вече няма от италянската зелена салата Джентилина?

# 177
На Москов вчера имаше 2 бр от уреда. Не помня по кое време, но не беше рано сутринта. 

# 178
  • Пловдив
Здравейте, едно въпросче Simple Smile, по принцип в Лидл има ли мюсли или ги пускат в някоя тематична седмица?

# 179
  • Beyond the stars
Здравейте, едно въпросче Simple Smile, по принцип в Лидл има ли мюсли или ги пускат в някоя тематична седмица?

Има си в постоянния асортимент, както и  овесени ядки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт