Като дете имах колекция от десетина рапана, някои ми бяха подарени, а други сама намирах или купувах от сергиите в Обзор (само там съм ходила на море). И морски кончета имах, две или три (не си спомням вече, преди десетина години ги намерих изхвърлени на брега), даже и сега май са някъде по секциите при нашите.

). Допреди десетина години майка ми всяка година ни мъкнеше на морето (тя го обожава) за по седмица и на мен толкова ми беше писнало, че не си и представях някога да изпитам желание да отида. Но ако трябва да бъда честна, в последните две години ми се иска, най-вече заради ММ и детето (ММ също не е ходил отдавна, а на дъщеря ми със сигурност ще ѝ хареса много, тя обича всякакви водни басейни). Допреди седмица родителите ми бяха в Обзор и майка ми ми пращаше снимки, много неща са се променили и просто ми е интересно ей така да отида и да видя как е сега. Иначе нито време, нито финанси имаме в последните години и затова все не стигаме дотам. Догодина, живот и здраве, се каним да отидем, да видим дали ще стане. Всъщност щерката със сигурност ще иде - майка ми отсега ми каза, че ако догодина не можем ние, те с татко ще я заведат.
Плажуване, простиране на кърпи, пране на бански, къпане, сушене на дълги до дупето коси, мазане
Най- готино ни е на къща с басейн някъде на балкан. Чист въздух, прохлада, само нашите деца в басейна, ние размазани по шезлонгите с питиета, малко разходка, вечеря и айде пак
.Имам хубави спомени от такава почивка,както сами,така и с компания.Имаме включено изхранване,наблизо има и магазини,та съм доволна.Само дано няма много комари,че хич не се разбираме с тях
. Препоръчани теми