Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 464
  • 672
  •   1
Отговори
# 90
На Камчия има много бунгала и много от тях са съвсем до брега или на минута вървене разстояние.

# 91
  • Mediterraneo
На Камчия има и много комари  Mr. Green Ама наистина много! Дано са пръскали, Тони!

# 92
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! bouquet

На море не съм ходила от поне 7-8 години, но и да отида, едва ли ще събирам миди и камъчета. Виж, рапаните са друго нещо, много ги обичам. Heart Eyes Като дете имах колекция от десетина рапана, някои ми бяха подарени, а други сама намирах или купувах от сергиите в Обзор (само там съм ходила на море). И морски кончета имах, две или три (не си спомням вече, преди десетина години ги намерих изхвърлени на брега), даже и сега май са някъде по секциите при нашите.

За съседите - преди с ММ бяхме на квартира и блокът беше съвсем нов, имаше не повече от три семейства, освен нас, но с никого не се сближихме. Сега живеем в малка кооперация и пак сме четири семейства, разбираме се с всички. Heart Eyes

# 93
Всяко място е добро или лошо, в зависимост от навиците на човек и представата му за приятно изкарване. Мен не можеш ме върза в голям хотел с AI, така както други хора не могат да си представят почивка на палатки или простички бунгала без екстри. Това не прави едното добро, а другото - лошо, просто наистина за всеки влак си има пътници, и за всяко място - почиващи.

В крайна сметка след като уговорките и организацията са направени, на Тонка не ѝ остава нищо друго, освен да се отпусне и да се наслади на почивката Hug
Тони, в крайна сметка не е лошо понякога човек да разчупва рутината и да опитва нови неща. Настрой се положително, и се забавлявай максимално Hands V

# 94
Въобще не ми е познат района около Камчия, нищо че ни е близо Embarassed Ние все на юг ходим, сега на Шабла много тихо, чак скучно ми се стори

# 95
Лаленце, не обичаш морето или просто не сте имали време?
Питам, защото за майка ми най-голямият ужас беше почивката на море. От всичко я беше гнус. Това пясък, вода, цаца в капанчето, направо се изприщваше. Аз и баща ми бяхме друга бира  Laughing. Помня как с ужас ни гледаше как ядем миди от тенекия и как аз си махам небрежно водораслите от косата.

# 96
Аз Камчия никога не съм я харесвала като място за почивка. Там всичко освен руското училище е заспало в средата на соца най-късно. Бунгалата са ужасни, освен ако няма някакви нови.

# 97
  • София
Тони, в крайна сметка не е лошо понякога човек да разчупва рутината и да опитва нови неща. Настрой се положително, и се забавлявай максимално Hands V
Бърдс, точно рутината реших да разчупвам. Ако не ми хареса, няма да повторя. Няма да дудна и нервнича там, защото в крайна сметка аз се съгласих на офертата. На мъжа ми, както винаги, му е все тая, защото той море не обича.  Mr. Green

Захирче, нямам абсолютно никакво намерение да готвя. Аз съм почитателка на AI и затова ще ми е кофти. Миналата година в Албена ми бешеперфектната почивка. Хотелът - на пясъка, ресторантът от едната страна, басейнът до него. Всичко на ръка разстояние. Като разгледах бунгалата, наистина плажът е на около 2 км. До там се стига по сенчеста алея. Мисля обаче да правя революция и да се обявя срещу карането на колело до там и обратно. С колата е най-добре, още повече, че трябва да се мъкнат една камара плажни джаджи и не виждам как ще стане. Абе като дойде време, ще направя репортаж от мястото на събитието.  Mr. Green

# 98
  • София
Ходила съм на Камчия на бунгала като ученичка и си спомням, че имаше едни едри черни бръмбари рогачи. Бяха защитен вид и издаваха много гаден звук като летяха, не зная дали ги има все още.

# 99
Като разгледах бунгалата, наистина плажът е на около 2 км. До там се стига по сенчеста алея. Мисля обаче да правя революция и да се обявя срещу карането на колело до там и обратно. С колата е най-добре, още повече, че трябва да се мъкнат една камара плажни джаджи и не виждам как ще стане. Абе като дойде време, ще направя репортаж от мястото на събитието.  Mr. Green

Точно това щях да те питам, то карането лесно, ако няма баири де  Mr. Green, ама багажа  newsm78
Уффф, ще стискам палци за теб Heart Eyes    Wink

# 100
  • Телиш/Плевен
Лаленце, не обичаш морето или просто не сте имали време?
Питам, защото за майка ми най-голямият ужас беше почивката на море. От всичко я беше гнус. Това пясък, вода, цаца в капанчето, направо се изприщваше. Аз и баща ми бяхме друга бира  Laughing. Помня как с ужас ни гледаше как ядем миди от тенекия и как аз си махам небрежно водораслите от косата.
Ами не мога да кажа, че го обичам чак, по-скоро ми е приятно да отида да го видя за ден-два, но всъщност реално нямам какво толкова да правя на море. Laughing Нито се пека, нито умея да плувам (а и имам известен страх, че ще се удавя Blush). Допреди десетина години майка ми всяка година ни мъкнеше на морето (тя го обожава) за по седмица и на мен толкова ми беше писнало, че не си и представях някога да изпитам желание да отида. Но ако трябва да бъда честна, в последните две години ми се иска, най-вече заради ММ и детето (ММ също не е ходил отдавна, а на дъщеря ми със сигурност ще ѝ хареса много, тя обича всякакви водни басейни). Допреди седмица родителите ми бяха в Обзор и майка ми ми пращаше снимки, много неща са се променили и просто ми е интересно ей така да отида и да видя как е сега. Иначе нито време, нито финанси имаме в последните години и затова все не стигаме дотам. Догодина, живот и здраве, се каним да отидем, да видим дали ще стане. Всъщност щерката със сигурност ще иде - майка ми отсега ми каза, че ако догодина не можем ние, те с татко ще я заведат. Heart Eyes

# 101
Морето наистина е уморителна почивка, повече от 5 дни не мога да изкарам  Naughty Плажуване, простиране на кърпи, пране на бански, къпане,  сушене на дълги до дупето коси, мазане  Crazy  Най- готино ни е на къща с басейн някъде на балкан. Чист въздух, прохлада, само нашите деца в  басейна, ние размазани по шезлонгите с питиета, малко разходка, вечеря и айде пак  Laughing

# 102
  • Germany
Записвам се набързо, че имам да помагам с един проект на големият...
Много обичаме да събираме мидички и камъчета с децата и винаги се връщаме с големи количества от море. Проблема е, че няма къде да ги слагам и в крайна сметка отлежават в едни торби в мазето...

# 103
Ходим на море предимно заради мъжката част от семейството,мен не ме влече много.И аз като Рая предпочитам къща на хлад с басейн.Стараем се освен на море,да отделим и няколко дни на Велинград.Харесали сме си едно малко хотелче ,в което се чувстваме много добре.За съжаление тази година няма да ми стигне отпуската за да го посетим.
Реших да сме на бунгало тази година  Flutter .Имам хубави спомени от такава почивка,както сами,така и с компания.Имаме включено изхранване,наблизо има и магазини,та съм доволна.Само дано няма много комари,че хич не се разбираме с тях  Crossing Arms .

# 104
  • София
Ние след морето сме на планина, а началото на септември - във Велинград. Дано след морето да имам сили за другите две почивки, че от толкова колоездене може да си остана схваната до живот.  Laughing

От 1 седмица ме боли гърлото. Пръскам спрей и смуча разни дето са за смучене, но не вървя на оправяне. Давам си още 2 дни и след това ще си поискам антибиотик от личната лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт