Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 556
  • 672
  •   1
Отговори
# 330
Аз ще съм на Елените, все там. Бе стига с тия срещи, тук да не е клуб запознанства  newsm78

# 331
  • Бургас
Честит рожден на децата! Да бъдат здрави и да имат весело детство!
Чета ви,но нямам време да пиша. Край мен е лудница- на работа кошмар,у дома,разчиствам тераси и ни санират. Обмислям как ще приключа с терасите. Май аз ще боядисвам и каквото там още трябва. Не ми стига ума.
За капак,кракът пак ме заболя. И на танци неможах да отида. И всичко това от преумора....

# 332
  • Ямбол
Добро утро.

Искам да кажа ОТ-ПУС-КАААААААА.
Най-после. Утре да мине изпита на детето и в събота изчезваме. Ако стягате среща в Бургас, обадете се с време и през деня ще мога да дойда.

...
Лили, кога ще излезе резултатът. Сигурна съм, че ще се справи  Peace
Изобщо не знам кога ще ги пуснат. Някъде до 20-ти трябва вече да има яснота. А аз дотогава ще трябва да проверявам постоянно, сигурно час по час ще отварям сайтовете им.

# 333
Добро утро!
Лиляна, забравих да пожелая успех на сина ти. Да му върви по вода.

# 334
Добро утро!
Вани, Селесте, ако Елена ви отеснее и решите да скокнете до Търново, обадете се Wink

# 335
Добро утро, момичета!
Аз събирам багажи, всичко което имаме трябва да се събере в 1 стая.Не знам какви акробатики ще правим.Та след седмица започваме-къртене, замазки, настилки.Голям кеф Mr. Green
Аз ще съм в движение Бургас-Черноморец, за среща, пишете на лични, ако имам възможност ще се включа с удоволствие.

Ооо, в Елена сега е прекрасно, ухае на борова гора и е хлад.
Нещо щях да пиша и забравих Rolling Eyes

# 336
Като пълна патка, не прочетох отзиви за мястото, където ще бъдем. Е, сега ги видях- няма един доволен. Това стаи, храна, обслужване... Било отврат.

# 337
  • Бургас
Ванини, аз много нямам вяра на тия коментари, че конкуренцията в този бранш яко се коментират. Ние ще сме в "Панорама". Според коментарите всичко трябва да е ок, ама знае ли се.

Алечка, ако тръгнем към В.Търново, ще пиша с време.

# 338
Като пълна патка, не прочетох отзиви за мястото, където ще бъдем. Е, сега ги видях- няма един доволен. Това стаи, храна, обслужване... Било отврат.

Къде ще сте, Ванини?

# 339
Добро утро!
Лиляна, честита отпуска. Доживя я!
Завиждам за ремонта на Катето. Искам и аз.

# 340
И аз нямам вяра на оценките и коментарите за хотелите, мястото, където бяхме преди 2 седмици беше с оценка 8,9!!!!! а по-мизерен хотел не бях виждала.

# 341
Добро утро!
Вчера нямах възможност да сседна и да пиша, но ви четох. И в тази връзка, да честитя на патерици рождените дни на форумните дечица. Да са здрави и успешни!
Таткото си е тук и използваме всяка минута да сме заедно. Вчера излизахме на разходка и ресторант, днес пак сме по задачи. Утре планираме след работа, моит хора да минат да ме вземат и да ходим на плаж. То и това ще ни е плажа до гръцкото море, ако изобщо стигнем до него това лято...

# 342
  • на Мелмак
Добро утро,
Днес мисля малко шопинг за мен.
Първо палачинки, че имам заявка от малчо  Grinning

# 343
Маре, и аз си завиждам Mr. Green дочаках го този дом и този ремонт.Има няма 15-20 години.

# 344
Юхуу, наслаждавай му се тогава Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт