Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 534
  • 672
  •   1
Отговори
# 375
Даун, ако го игнорираш ще спре. Поне аз бих направила така, и съм го правила и смятам, че е печеливша стратегия.

# 376
  • Варна
Ще трябва да го докладвам, а и да му се обадя в присъствие на някой и да обясня, че не е приемливо.

Това не би ли било твърде унизително за него  newsm78

Каквото повикало, такова се обадило. Той като сам не се усеща кога трябва да спре...

# 377
Ще трябва да го докладвам, а и да му се обадя в присъствие на някой и да обясня, че не е приемливо.

Това не би ли било твърде унизително за него  newsm78

Каквото повикало, такова се обадило. Той като сам не се усеща кога трябва да спре...

То това ясно, ама все пак имат някакви бизнес отношения. Може да не е разбрал човечеца, че не е желан  Wink

# 378
Титина, от повече от месец го игнорирам, явно не помага. Рай, той няма да разбере, че съм го докладвала, но аз съм длъжна, защото той и имейли ми е пращал, които могат да се третират като конфликт на интерес.

Унизително е само за мен, защото ми се хилят колегите Simple Smile.

Рая, аз разбирам, че повечето връзки стават на работното място, но е редно да не се случва в служебна ореспонденция, която аз съм длъжна да архивирам, т.е. неговият коментар ще се пази в архива за поне 7 години и ще е достъпен от кой ли не.

# 379
Титина, от повече от месец го игнорирам, явно не помага. Рай, той няма да разбере, че съм го докладвала, но аз съм длъжна, защото той и имейли ми е пращал, които могат да се третират като конфликт на интерес.

Унизително е само за мен, защото ми се хилят колегите Simple Smile.

Рая, аз разбирам, че повечето връзки стават на работното място, но е редно да не се случва в служебна ореспонденция, която аз съм длъжна да архивирам, т.е. неговият коментар ще се пази в архива за поне 7 години и ще е достъпен от кой ли не.

Ох, навсякъде има такива шемети, наистина е весело, за тия, които не са засегнати  Laughing
Успех, ужасно е неприятно, особено ако не ти е приятен човека, знам  Peace

# 380
човекът е мил и симпатичен, просто не е мой тип, а и имам бизнес отношения за едни 55 милиона и периодично сме в преговори и спорове и никак не е добре да се появяват такива неща, които са наистина конфликт на интереси.
За това и трябва да го докладвам.

# 381
Рая, аз за да не спамя постоянно тук отидох да правя сладко. Поправих се. Седнах, прилегнах и пак си взех Компи. Heart Eyes
Даун, погледни на ситуацията от положителната страна- все още ставаш, сестро, и не си за изпускане.  Hug
ДжеНо, как така хем си на гости, хем чистиш?  ShockedТи да не си слънчасала? У дома не го правиш, а сега там си се разшетала. Или така си си заслужила палачинките, а? Никога не съм яла такова сладко, обаче черниците по тротоарите ги уважавам редовно.

# 382
Мари, опитвам се, но понеже ми утежнява живота, някак не мога и да се зарадвам  Mr. Green.
Мани я Гена, тя си чисти лежерно, просто не е обстоятелствена и няма компулсив дисордер, както и свръх майчини амбиции. Кефи ме лежерния и стил.

# 383
  • Germany
Заради вас ми се приядоха черници Crossing Arms Днес е много горещо и нищо не ми се подхваща.. Ще заредя един гювеч по късно и това ще е. В неделя чакам мила дружка на гости и вече нямам търпение  Party За съжаление го дават дъждливо другата седмица и не знам как ще ни се получи обикалянето, но ще се набъбрим със сигурност Simple Smile

# 384
човекът е мил и симпатичен, просто не е мой тип, а и имам бизнес отношения за едни 55 милиона и периодично сме в преговори и спорове и никак не е добре да се появяват такива неща, които са наистина конфликт на интереси.
За това и трябва да го докладвам.
Тогава пишеш официален мейл на шефа. Обясняваш всичко и искаш да преместят този от твоя акаунт.

И аз имах един такъв, в чудо се бях видяла....докато не схванах, че той всъщност така си говори с всички. То не бяха покани за ресторанти, барове.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 16:25 от Titina

# 385
Даун, щом няма положителни емоции- не се зори. 

# 386
Утре ще говоря с шефовете и после с него, но ми е супер неприятно. Първо всички ще се майтапят, а второ той наистина е добър човек. Не знам защо изперка така. Никога не си позволявам да се държа предизвикателно в служебна стеда, в която работя предимно с мъже.

# 387
  • София
Хахаха, никой около мен, включително и аз, не използваме думата "черница" за плодовете на черницата. Казваме дуди.  Laughing

# 388
Аз сладко от дуди няма да ям. Crossing Arms

# 389
И аз съм чувала да казват "дуди" на черници, но ми е странно. Като лЮбеница и каун ми е.

Общи условия

Активация на акаунт