Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 473
  • 672
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро!

Съни  Hug Дано да е добре детето!

Снощи ходихме на спортно събитие от фирмата на мъжът ми. Голяма веселба, така съм се смяла. И със стари колеги се видях, приятно беше.
Днес щяхме да градинарстваме, но заваля... Малко ръсна, колкото да ни попречи на работата, ама нищо. Ще мързелуваме качествено  Mr. Green

# 526
Съни, сега прочетох. Дано детето е добре и да му остане лошият спомен. Аз съм падала от кон, от тогава не съм яздила, а обожавах.

# 527
Добро утро!

Съни, дано всичко е наред с момчето ти! Аз много обичам коне и искам да се науча да яздя. Все някога ще стане, така си казвам.. Rolling Eyes

Мрачно е навън, надявам се да не вали. Като си допия кафето ще закача завесата, която скоро си купихме. По-скоро ще накарам ММ, мразя да слагам и свалям пердета и завеси. И прозорци мразя да мия, но все пак трябва да се прави чат-пат. Та, миналата седмица ги измихме. Тъкмо по случай новата завеса. Laughing След това ще пооправя из нас, пералня..обичайните неща. После ще излезем, не ми се седи вкъщи.

# 528
Лошо ли е времето в София,  Цвети?  Не съм се чувала с никой аз.
Много хубаво почернях с това какаово масло, добре че  се престраших да го мажа Heart Eyes

# 529
Добро утро!
Съни, бързо оправяне на дечко! Дано да се размине само с преживяното, а не и с някакви последствия.
Аууу, Цвети, ззавеси, а? Жегна ме. И аз чакам едни- едни надявам се днес, и други през следващата седмицата.
ММ днес ще бачка, а ние ще се крием на сянка.
Да се включа по темата с изпитите- отивах сама на всички изпити, проверявах си сама, сама се и записах. Родителите бяха странични наблюдатели.
Пробвам от вчера новата версия и се чудя защо се самонаказвам.

# 530
Лошо ли е времето в София,  Цвети?  Не съм се чувала с никой аз.
Много хубаво почернях с това какаово масло, добре че  се престраших да го мажа Heart Eyes
Наистина става красив шоколадов тен с какаовото масло, но нали знаеш, че нямаш никаква защита така? Аз го ползвам само за краката и то в ежедневието, не смея да разчитам на него като се пека.
Съни, дано му няма нищо на детето и да му мине бързо уплахата!

# 531
Ша, смрачило се е, но може и да не завали. Но си е топло. Лятно време е все пак. Wink

Завесата е закачена. Чак се учудих колко бързо стана. Не че е и голяма философия, ама аз вероятно щях да се туткам повече. Сега малко почивка  Laughing и после чистка. ooooh!

Докато пиша и се пробва да грейне слънце.

# 532
И при нас напече, та ще ходим да косим все пак.
Но първо ще идем да пием кафе и да хапнем някъде, то не може само работа  hahaha

# 533
Съни, много неприятна случка. Дано бързо се забрави  Hug

При нас сутринта към 6 часа вятър, дъжд, даже в просъница проверявах прогнозата за времето  Shocked
А сега е слънце, топло, дават го 32 градуса. Какво беше това сутринта не разбрах  Simple Smile

# 534
Засега всичко е наред, той е тъжен,  че ще спим още една нощ тук, но това да ни е.

# 535
Аз също се мазах с какаово масло и имам страхотен тен, но първо се намазвах с 30 фактор, и след това 2 пъти през деня с масло.

# 536
Засега всичко е наред, той е тъжен,  че ще спим още една нощ тук, но това да ни е.

Съни, малкият дявол е било. Дори и понитата не са безобидни. Случват се инциденти, но по това, което казваш, сте ок  Hug.

# 537
  • Mediterraneo
Вчера цял ден валя. Кал! Терасата ми е окаляна, колата ми е окаляна, улиците са мръсни  Rolling Eyes Много гадно. Днес пече хубаво, но пък пясъкът ще е мокър, тревата на басейна- също. Какво да ги правя сега тези деца?! Голямата има приятелка с нощуване, мислех да ги водя на плаж до обяд, следобед да си се занимават сами.
ММ прави пържени филии, не сме яли сигурно една година. За обяд ще правя картофи на фурна, а довечера да се спасяват, аз съм на работа.

# 538
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На конната база Славия и ние с ММ водехме всеки ден каката, когато беше малка - от четвъртата и годна нататък. Много й харесваха конете и понитата, не сме били свидетели на инциденти.

Съни, ще се оправи детето, щом лекарите казват, че му няма нищо. Стават такива неща.

Спомням си как въпросната кака, когато беше на 6-7 години, падна от люлката в последния час, преди да я вземат родителите й, след като я бяхме гледали цяло лято в Банкя. Лятото беше свършило, стегнали сме й багажа, аз съм приготвила софрата и ги чакаме да дойдат, да вечеряме и да се прибират в София, че тя на другия ден тръгва на ДГ. Тя се люлее на люлката, изведнъж люлката се откача и тя пада назад на главата си, чак издрънчава главата й. Ние с мъжа ми само дето удар не получихме. Тя писна и се засиня от рева - още един страх. Сложих веднага студено на главата, за секунди се вдигна цицина. Треперехме като листа и двамата, даже на него му дадох лексотан, така се притесни. В този момент дойдоха майка й и баща й, не отдадоха кой знае какво значение на падането, ние настоявахме да се отиде до Бърза помощ, но не, нямало й нищо. И наистина се оказа, че няма нищо, слава богу.
Някой ми беше казал, че цицина се намазва с олио, но не съм пробвала. Моя приятелка имаше винаги подръка кафява амбалажна хартия - откъсва парче, намокря го и го лепва върпу цицината, много бързо минавало.

Да кажа на Мари, че за съжаление само плътни пердета съм запазила, тънки нямам.
Малкият видя басейнчето, Мари, и страшно се зарадва. Бабо, ти си супер!- Не, викам, приятелките са супер. - Охо, и бонбони! - Да, да се почерпим за здравето на нейната дъщеричка.
По-късно, като си тръгваха: А може ли да се дочерпим вкъщи? Може, взимай кутията! Joy

Изгря слънчице и тук.

# 539
Светалчо  Hug. Внуците хем са твои, хем чужди деца и е голяма паника Simple Smile. Моят, като паднеше и майка ми изпадаше в истерия, ама как, ама на лекар, ама то има рана, а аз най-лежерно - е спокойн де, кучето ще го оближе и ще му мине  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт