Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 407
  • 672
  •   1
Отговори
# 615
Миа има " Бел Ами" ," Червено и Черно", "Граф Монте Кристо" все интересни книги, мисля че ще и харесат.
Отело също и другите не ги помня. Всичко и е качено на Киндъла, само мерак да има, ако не без мерак пак Mr. Green
Даун, в Тайланд редовно предлагат марихуана разни странни типове. Полицията е безкрайно корумпирана и имаш ли пари ще се оправиш, явно затова не ги е страх. Те всъщност не предлагат с думи, а правят жест за пушене, не са местни, а бели, младежи обикновено. Явно и аз им се виждам млада, щот на мъжа ми не предлагат Joy

# 616
  • На брега на реката
Добър ден и от мен!
Съни, горкото малко човече. Дано се смилят о ви пуснат.
Ние вчера се прибрахме от почивката. Много хубави неща видяхме в Италия. Бях ви писала, че ходихме в Соренто, Позитано и Амалфи и беше чудничко, а в четвъртък ходихме до Рим. За съжаление не можахме да видим много неща, но това което видяхме беше страхотно. Особено съм впечатлена от фонтана ди Треви. Бих отишла отново, но за поне за 3-4 дни, за да може да се разгледат повече неща.
Относно чистотата, никаква я няма в Италия /поне местата, които ние посетихме/. Боклука в торбички се оставя, ей така на улицата. Много ми беше чудно. Във Франция ходих миналата година /градчето в което бяхме се казва Анси/ и впечатленията ми са, че наистина е много чисто. За седмицата в която бяхме там, не видях пепел по мебелите и брат ми каза, че пепел чистят на 10-14 дни, прахосмукачка - веднъж седмично, а у нас и всеки ден да го правиш, пак е прашно.

# 617
 Hug
Прекрасен ден беше вчера.Наплувахме се до насита,тъкмо седнахме да хапнем и се изви гръмотевична буря.А какъв дъжд заваля  ooooh!И така до края,дъжд и слънце,задуха и пак дъжд.Ама мноого красиво,ние на сушина,хапване и пийване,и толкова много дъги имаше!И страхотен разговор се получи,много хубави неща се казаха и споделиха. Heart Eyes
И концерта много ни хареса,едно такова романтично и задушевено.Имаше и бяло винце....
Днес пране,гладене и готвене.СПА центъра затвори. Crossing Arms
Искам да кажа,че тук вТирол е много,много чисто!В северна Италия,където често ходим също.
Sunny29,надявам се,че детенцето ти няма да остане травмирано и без страх ще иска пак да язди. Heart Eyes
За мен плуването и ездата са неделима част от живота ми.Не съм спортна натура,ама изобщо.За мен тези две хобита,да ги наречем,са по-скоро философия.Едни от най-добрите си решения съм взимала по време на езда.Много харесвам и често(почти всеки ден) дартс.

Всички в къщи четем много,не съм карала децата да четат задължителната литература дадена за ваканциите.
Бобулина,радвам се,че сте прекарали добре!

А също и боулинг,но през зимата.Много разтоварва.  

# 618
И аз харесвам боулинг, но ми заминава маникЮрът Simple Smile. И дартс харесвам, а и стрелба  Twisted Evil.

# 619
Боулинг и дартс не ме привличат, но определено съм мераклийка да се науча да стрелям. Laughing

# 620
Никога не бих упражнявала натиск върху свободния избор на децата ми да изберат своята професия.Насоки и окуражаване-да, но натиск, щото аз съм решила, че трябва-не. Peace
Днес е ден за релакс.Плажче, разходки, четене на книга.Ей такива готини нещица.
Не обичах да чета по списъка с книги и при сина ми е така.

# 621
Боулинг и дартс не ме привличат, но определено съм мераклийка да се науча да стрелям. Laughing

Цвети, много е яко Simple Smile. Но и дартсът помага като тренировка.

# 622
 Down, Hug
Той моя маникюр отдавна замина. CrazyДобре,че нокътната ми плочка е голяма и хубава,та като изпадна в лакова еуфория има къде да мажа! Wink
Аа,на стрелба бях много добра.Научена съм от малка,родът ни е ловджийски.Но аз мразя лов  #Cussing out

# 623
О, ловът и аз не го понасям. Просто искам да мога да стрелям, да гърмя по нещо. Laughing Със сигурност те отпуска по някакъв начин, разтоварваш напрежението. Пък и ми е интересно дали имам точно око и ръка. Rolling Eyes

Даун, със сигурност е добра тренировка дартсът. Не съм опитвала, признавам. Но не ми се вижда лесно, поне докато не свикнеш.

# 624
Изчакай да те ядоса я мъж, а свекърва, я шеф, залепи една снимка и на 20тата минута ще можеш да уцелваш по желание ляво или дясно око  Mr. Green.

# 625
Изчакай да те ядоса я мъж, а свекърва, я шеф, залепи една снимка и на 20тата минута ще можеш да уцелваш по желание ляво или дясно око  Mr. Green.

Laughing

Добра идея. Само стрелички трябва да си набавя.

# 626
  • постоянно
Гледам "Търси се " С кафе в ръката . Рядко ми се случва такова спокойствие и ми харесва.
Играя дартс в отбор  , стрелям с Райфъл поне 2 пъти в годината , обичам и стрелбата с лък . Казват ми че имам "точно око " 

# 627

Laughing

Добра идея. Само стрелички трябва да си набавя.
Става и с подвъчни маТРиали като домати, череши и маслини  Joy. Въпроса е да се ориентираш в разстоянието, а после вече с пистолет ще трябва да прецениш и отката, но не е сложно.

# 628
  • На брега на реката
Дартс не съм пробвала, но на стрелба с малокалибрена пушка бях много добра. Като ученичка в 8-ми клас, станах окръжен вицешампион /моята приятелка стана първа/. За съжаление не отидохме на републиканско, защото така и не ни се обадиха, а директно са изпратили участници от областния град /тогава окръжен/. Ние двечките бяхме от село и явно са решили, че не може някакво си село да представлява областния град. Сега се изявявам само по стрелбищата на селските събори  Mr. Green.

# 629
Ей, лоши хора, едната вика живей, другата умната  Mr. Green. Жаки, покажи роклята, къде я поръчвахте, знаеш, че и аз съм на тази вълна

Общи условия

Активация на акаунт