Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 983
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, смятам че ще ви е мн. полезна тази книжка. За мен това е като професионална "библия". Най-накрая я има в електронен вариант

https://chitanka.info/search?q=%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … D0%B7%D0%B8%D0%BA

# 136
Оеси, честит Светлин! Жив и здрав да ти е, да расте весел и щастлив! Голямо бебе, браво!!! ❤

Клиър, стискай кълки още малко, момиче, герой си!

Ливче, тъкмо идвам с новини от днес........ Два мъжа и девойка! 😄 Почти със сигурност. Големи емоции бяха, и аз съм много щастливааа.......
Всичко останало е наред, естествено. Дребнички вървят, но това си е нормално. Имах някакво слузесто течение тия дни, но не било проблем и сега вече ми е спокойно на душата. Simple Smile

# 137
Има, викаш, една девойка за цвят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
Олив, страхотни новини ! Ха сега да видим кои орисници познаха Laughing
Ливче, бързо да се оправят нещата и вече всичко да е наред занапред и до края ! Hug
Нандин, благодаря за книгата, утре ще я захващам Wink

# 139
Ехеее, Олив - браво познах! Значи добра вещица се оказах. На това казвам аз прекрасни новини.

# 140
Точно за цвят, Кристи! Ама много цвят ще внесе, наистина. Всички деца в нашата рода все момчета се раждат. Ама до едно! Simple Smile
Браво на позналите орисници! Аз не си познах даже, хаха... Simple Smile

# 141
Олив, страхотни новини!  Peace Ще си имате и от двата пола, което е страхотно! Хайде сега една спокойна бременност до края!  Praynig

# 142
  • Сливен
Благодаря ,момичета за милите думи.

# 143
Oesi, честита рожба! Само да те радва малкия юнак и да е здрав.

Oliv, добро е разпределението -  и момиче и момчета, радвам се за теб много.

Liv, оправяй се, дано бързо да премине инфекцията.

Книгата я свалям веднага на електронната читанка.

# 144
  • Пловдив
Олив, браво! Много се радвам ще си имате и момченца и момиченце и моето предположение се оказа правилно 😄😘
А девойката определвно ще бъде обгрижвана отвсякъде с толкова много мъже.
Нандин, благодаря за книгата!

# 145
Oesi, честит малък принц ylinfant Да е много здрав и гордостта на мама Hug
Ехе и аз познах за Олив Flutter

# 146
  • От Луната
Оеси, честито щастие!
Олив, честита принцеса... Ще е такава със сигурност! Момичета еднояйчни ли са?

# 147
Здравейте момичета, бременна съм с близнаци във 22 седмица като на долното близначе плацентата е ниска. Прокървих и лежах в болница 7 дни, прибрах се у дома съответно само лежане и ядене, и ето...4 дни след болницата аз отново кървя...искам да попитам мамите, които и те са били така в коя седмица родихте, къде лежахте в болница....,че съм много притеснена....

# 148
Олив, страхотни новини! Не, аз съм герой, ти си героят! Какви препоръки ти дадоха? 🤗 (това би трябвало да е прегръдка... Много странна тази версия на форума)
А аз цяла нощ се въртях и ми се присънваха кошмари как трябва да избера дата за секцио и не искам, и се бунтувам и моля док той да избере, за да не ми тежи, че съм им определила съдбата! Чудя се дали да не прочета нещичко за датите. Някъде, някой беше написал, че 08.08 бил кармично натоварен. Изобщо не вярвам на такива глупости, обаче хайде де... бременелски мозък за сламка се хваща. 😂 😂😂
Иска ми се те да си решат кога ще излязат и изобщо да не се занимавам с дати и крайни срокове. 😆

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 13:11 от Clear

# 149
Виж коя дата ще е свободна и готово Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт