Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 001
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • София
и аз така избирах дати, че март са събрани много почивки, а не искам в почивен ден да е.
не исках 8 март че е момче.
накрая определихме дата, един ден преди термина, че нямаше какво да чакаме.
обаче момчето други планове си е правело.
на 8 март взе да напира да излиза, та се правих на шут там да се пазаря с лекарите, една акушерка ме разпозна скоро заради тогавашните случки  Mr. Green
така че и да определите дата не е съвсем сигурно че ще я спазите.

# 151
Най-добре така! Имат позволението на мама те да си изберат дата след 1ви август. Хи хи хи

# 152
Здравейте момичета, нова съм в темата с вече положителен кръвен тест след ИКСИ и тъй като виждам че има много мами Ви моля за малко информация относно усещанията в началото на бременността. Мислите ли, че е нормално да имам болки като по време на цикъл почти по цял ден? Спират само ако легна. Другата седмица съм на консултация със АГ и ще го разпитам но тъй като съм след един аборт в 22 седмица и сега съм малко притеснена относно всяка болка. Ще съм Ви много благодарна ако споделите случвало ли Ви се е? В момента се водя 4 г.с +0 и съм на терапия утрогестан 2*3, естрофем 3*1, фраксипарин 0.4 и аспирин протект през ден.

# 153
И аз имах такива болки още от самото начало и въпреки приеманите 3х2 ношпа и 3х2 бусколизин си ме болеше.
При мен спряха чак в 16-17 г.с. когато ми изписаха магнерот.
Иначе съм питала много пъти лекарят ми и ми е казвал, че не трябва да имам болки. Да, ама имах и то доста силни. Най-добре сподели с лекарят ти.

# 154
Ще му кажа със сигурност, на 21.07 имам час. Проблема при мен е че при миналата бременност явно развих някаква непоносимост към но шпа, и аз незнам как стана това, и се скъсвах от повръщане. Установих го при първото ми влизане в болница, щом минах на инжекции повръщането спря. Тествахме също и папаверин но и при него реакцията на организма ми е същата. И сега даже няма какво да пия за спазмите. Доколкото разбрах моя лекар е против магнезиевите препарати и става още по сложно. Worried

# 155
Ами бусколизин тогава е другият вариант. Също имах изписани свещички Волтарен 50, които слагах при най-силните болки.
Това, разбира се, трябва да обсъдиш с лекаря, той ще прецени какво ще ти изпише, за да те облекчи.
Желая ти лека бременност и до финал този път 😆

# 156
Добре дошли на новите мами Simple Smile
Боби, много жени са били като теб и всичко е завършило успешно. Не се тревожи излишно и почивай много.
Олив, много хубаво, че ще има и една принцеса Simple Smile Толкова много мъже на ръце трябва да ви носят и двете Wink
И моето момче само си избра датата, ако може така да се каже, че не знам защо ми изтекоха водите - дали заради инфекция, или той си реши, че иска да излиза. Нищо чудно и да е искал - без храна кой ще иска да стои вътре.
Аз съм имала много често чувство като при цикъл, но не бяха болки, а тежест и знаех, че е нормално. Понякога имах чувството, че всеки момент ще ми дойде Crazy Към 6-ти месец някъде изчезна.

# 157
Ами бусколизин тогава е другият вариант. Също имах изписани свещички Волтарен 50, които слагах при най-силните болки.
Това, разбира се, трябва да обсъдиш с лекаря, той ще прецени какво ще ти изпише, за да те облекчи.
Желая ти лека бременност и до финал този път 😆

Благодаря Жана, дай боже всеки да избута до финала Heart

# 158
В DM утре и в петък -20% на всичко! Бегом за памперси и мокри кърпи! 😂

# 159
Аз бях с пмс до пети месец, но си пиех но-шпа.

# 160
Здравейте момичета, бременна съм с близнаци във 22 седмица като на долното близначе плацентата е ниска. Прокървих и лежах в болница 7 дни, прибрах се у дома съответно само лежане и ядене, и ето...4 дни след болницата аз отново кървя...искам да попитам мамите, които и те са били така в коя седмица родихте, къде лежахте в болница....,че съм много притеснена....

Здравей и добре дошла. Дано всичко се размине и с лежане избуташ до безопасна седмица. Много е неприятно, всичко което ти се случва. Мисля че има тема с лежащи мами и дори ако не се лъжа има мама тази теза, но от по-старите с близнаци, която избута, ако не се лъжа до 28-29 седмица с лежане в болница, ако не се лъжа. Стискам ти силно палци.

# 161
Olive, супер новини!
Клиър, аз съм на принципа,  човек не трябвс да се натоварва с такива неща за лоши карми, баячки, уроки и всякакви суеверия. Понякога и на мен ми е трудно да ги подмина, но се старая.Но все пак има шанс госпожиците сами да си изберат датата и то голям.

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 19:15 от bananarama

# 162
  • Сливен
Момичета някоя от вас по време на бременността да е имала болки в бъбреците (леки ) .Да уточня че аз по принцип си имам проблеми с бъбреците все правя цистити пилонефрити имах също и хидронефроза 2-3 степен.Преди месех и нещо ходих профилактично на нефролог вс беше ок  тогава ми предписа цистиклийн профилактично.От два дни леко ме набяват и като ходя до таолетна имам лека болка дали сега мога да го пия ( гинеколога когато ми го изписа нефроложката каза че може да го преимам -та сега няма да има проблем си мисля).Сега съм в 18 с а тогава мисля че бях даже към 12-13с

# 163
  • От Луната
Аз пих неуренал сп, но последните два месеца. За по-ранните седмици не знам.

# 164
Fair wind, аз съм с цистит от малка и изпитвах ужас да не се случи нещо по време на бременността. Около 20-23с. имах леки болки в бъбреците, но нищо притеснително, по-скоро се дължеше на притискането и изместването им от бебетата. Пия много вода и урокомфорт.
Бананче, пу-пу, бягам с двеста от баячки, гледачки, че даже астролози и номеролози! Преди известно време в темата на Токуда едно момиче с риск за бебето се беше запънала, че иска да роди на еди коя си дата и доктора виждаш ли се държал грубо, защото не зачитал искането и. Ей, колко мами полудяха, вкл и аз да бъда честна!

Общи условия

Активация на акаунт