Забременели след ин витро - Tема 37

• 51 061
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Аз от Дундьо съм много доволна. Какви разправии имахте? :O

# 361
  • София
Дунди-права си. Усвоявам фолиевата частично -хетерозиготен носител съм, за Б 12 не знам -пусках основен панел,но предполагам че има проблем. Фраксипарина и аспирина го спряха след 3 месец-като спрях естрофема и кринона /след прокървявания/. Имам час при Сигридов след седмица /мислех да го пропусна този път, но.../ -ще видим какво ще каже и тогава ще преценя при Паскалева ще ходя ли. Не ме притесняват ниските нива на Б12, но ако заради него ми пада хемоглобина постоянно -искам да взема мерки за да не стигна до анемия.
? Или първо при Паскалева да отида -кой е по добрия вариант?

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 16:24 от kiksito

# 362
Здравейте!
Искам да питам, вие как си запазвате час за професор Паскалева. Днес звъннах на регистратурата и ми казаха, че всички часове за август са заети. За първи път ще ходя при нея и й нямам координати.  Ако отида на място и чакам, дали ще ме приеме без час?

# 363
Киксито, Дънди съм. Smiley Ако ме питаш мен си мини през проф. Паскалева, за да ти види състоянието за кръвосъсирване - ще ти пусне и хомоцестеин, фибриноген, д-димер и занеси си и изследванията на витамин В12 и хемоглобина. Предполагам правиш редовно проследяване на кръвотока към бебетата, така е знаеш каква е ситуацията там, защото заедно с това и посещението при Паскалева ще получиш ясна представа. А за Сигридов не ти пречи пак да си отидеш на преглед, ако имаш такъв.

# 364
Олив, кураж, момиче!  Hug Ще издържиш, няма къде да ходиш, всички тук сме с теб. Нормално е да ти понатежава и да имаш някакви неразположения, все пак носиш 3 бебчета. Вече си преполовила Б, има-няма още 4 месеца.  Peace

Добре дошли на новите момичета, палчета за леки Б и живи и здрави бебчета по термин!  Praynig

# 365
  • София
Дънди, извинявай за грешката. Кръвотока засега е добре - следим го на всеки преглед. Имам час при Сигридов, но не знам  дали всичко при него е наред.

При Паскалева съм записвала веднъж час - през регистратурата беше, но беше с около две седмици изчакване - сега явно в отпускарския сезон си е чакане.

# 366
  • От Луната
Олив, кураж мила. Направо не знам какво ти е ... Почивай и пазарувай онлайн.

Кикси, Сигридов и Паскалева не мелят брашно заедно. По-добре виж доц Русев или само при Сигридов. Той ще ти назначи терапия със сигурност.

# 367
Киксито, щом кръвотока е добре не се притеснявай. Иначе при Паскалева спокойно можеш да отидеш и да чакаш пред кабинета съмнявам се да те върне.Hearts
Олив, стискай кълки. Ще мине - още малко остана. Сигурно не ти е лесно, но душичките имат нужда от теб, така че ще се справиш - сигурна съм.

# 368
  • София
Благодаря ви момичета.  Подредих си малко мислите в главата, че с този хемоглобин направо се побърквам.

# 369
Olive, силно те прегръщам и ти давам малко от останалите ми сили, но пък от сърце! Като знам колко боли с 2, поне мен ме боли доста, защото корема ми е супер стегнат и сравнително малък за близнаци, даже не мога да си представя как е с 3. Единственото успокоително, което мога да споделя, е че при мен беше на периоди, явно когато се разтяга матката и корема. Болеше и тежеше всеки месец за около 3-4 дена, но после като че ли свиквах и така до новия период. Е, в първите дни на 9 месец вече ме боли постоянно - 9 МЕСЕЦ! УАУ!
Всичко ще бъде наред! ❤❤❤

# 370
Ехеее, Клиърче - избута - супер.... браво на теб и девойките. Още малко остана и при теб. Gift Heart

# 371
Дънди, започвам вече мноого да се "надувам"! На пук на мен успях! 😂
Жана, същото като мен. Може да е било нещо моментно. Наливам се като жабка вече и се надявам и след раждането да ми остане този хубав навик!

# 372
Дънди, започвам вече мноого да се "надувам"! На пук на мен успях! 😂
Жана, същото като мен. Може да е било нещо моментно. Наливам се като жабка вече и се надявам и след раждането да ми остане този хубав навик!

Stuck Out TongueSweat SmileSweat Smile Още малко ще потърпиш и всичко ще си дойде на място. Каква колича купихте за бебките, че съм пропуснала? И как планирате в началото в едно легло или в две отделни?

# 373
Момичета,здравейте,по-назад четох,че за гадене сте пиели вода със сода. Колко често може да се пие такава вода,защото моето гадене е ежедневно и е много неприятно?

# 374
Жана, същото като мен. Може да е било нещо моментно.
Силно се надявам да е така Hug

Общи условия

Активация на акаунт