Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 981
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Точно така, Нандинче. Браво на докторката. А скрининга в Надежда ще го правиш, нали? А коя е докторката ти в МД? Няколко човека вече ме карат да раждам в МД! По-добри били, неонатологията била по-добра....

# 571
  • София
Ми то май ще имам 2 скрининга.
Че ме викат на 17 в МД. А на 24 съм в Надежда при д-р Георгиев.
Аз да не се мина хахаахах
За докторите писах в поста преди твоя Simple Smile

# 572
  • София
Писали сме едновременно явно. Сега го видях предишния ти пост. Пардон

# 573
  • София
Момичета, имам един въпрос. Миналата седмица ми изписаха Малтофер х2 на ден. Същият ден изпих едно само, към 18 ч и два часа по-късно започнаха едни ужасни спазми и после цяла нощ повръщане. Накрая вече нямаше нищо, но напъните продължаваха. (Извинявам се за цветущото описание) Оттогава не смея да го пия отново, а желязото ми е много ниско. Питах док. Според него не е от лекарството. Но аз не виждам от какво друго може да е. Същият ден съм яла две сварени яйца сутринта. Само от тях може да е или от Малтофер-а. Някоя мама имала ли е подобни изживявания? Чета, че железните препарати създават този проблем. Но аз, ако ще го повръщам, има ли смисъл да го пия! И сега се чудя какво да правя. Thinking

# 574
Две яйце и малтофер си натоварила жлъчката.

# 575
Момичета, и аз се интересувам къде раждат мамите с близнаци. Аз се следя в Щерев и там бих искала да родя, след 36та г.с. обаче. Иначе, ако тръгнат по-рано, МД май е най-добре. Макар че там си е кофти отношение и база...

# 576
  • София
Две яйце и малтофер си натоварила жлъчката.

Да се надявам ли тогава, че мога да си пия хапчето без този кошмар да се повтори?

# 577
Момичета, и аз се интересувам къде раждат мамите с близнаци. Аз се следя в Щерев и там бих искала да родя, след 36та г.с. обаче. Иначе, ако тръгнат по-рано, МД май е най-добре. Макар че там си е кофти отношение и база...
Токуда.

# 578
  • Сливен
Аз пих малтофер почти 2 месеца и не съм имала такъв проблем,но първите няколко дни ме изби на разстройство после нещага се нормализираха.

# 579
Нандин, сакън😝 Никакво отделение. В болница на термин. 😘

# 580
Ех пак се включвам и чета пак хубави новини, Нандин честито, живи здрави и до термин, през цялата бременност да си без болежки.

Аз също имам хубави новини, в понеделник бях на ФМ и лекаря направи фетална ехокардиография. Всичко е наред, очакваме мома, така че ми слагайте розовите гащи.

Скрит текст:
Той гледа всичко на спокойствие и на края ни каза, че е видял хиперехогенен фокус (white spot) в лявата камера, сърцето ми спря за минута, докато обясни на спокоиствие. Става на въпрос за допълнителна тъкан, страшни неща няма, козметичен е проблема, ако може да се нарече проблем. Такъв хиперехогенен фокус може да е един вид показател (softmarker) за хромозомно заболяване, но само ако има и други показатели, самостоятелно не може да бъде интерпретиран като рисков фактор. Принципно с развитието изчезва. Аз нали не вярвам на успокояващи думи и от понеделник чета научни изследвания. Сега се поуспокоих и ви пиша, хем да информирам, ако някое момиче има същите страхове, хем да питам дали сте чували за този феномен.

# 581
Направи фетална ехокардиография. Маринов го препоръчвам с две ръце.

# 582
Ехх, Нандин много се радвам Hug Всичко по вода този път да  Praynig
Ама как се наредихте с Дънди заедно Heart Eyes Нали хубаво ви урочасахме Blush
keitihope, твърде вероято е да от железния препарат и отделно с някоя храна да се е засилил ефекта. Това май е доста често срещан проблем. При мен също имаше неразположения със стомаха първите ден-два като започнах сорбифер-а. Дори го спрях за кратко и мислех да мина на нещо друго, но после упорито го продължих и повече нямах проблем. Освен разбира се в другата крайност на по-късен етап, но това пак си е масов проблем Rolling Eyes

# 583
  • София
Блингче, все така да урочасвате  bouquet

# 584
Блингче, истински вълшебници се оказахте в тази тема. 😘😜😍

Общи условия

Активация на акаунт