20 години брак и после???

• 26 585
  • 188
  •   1
Отговори
# 135
Бих посъветвала авторката да уреди децата да стоят половината време при него - седмица за седмица. Така той ще се принуди да си вземе жилище в близост и ще участва активно в отглеждането на децата си. И авторката ще има свободно време за себе си - да срещне друг човек. Животът продължава - остават й поне 30 години, които трябва да изживее на макс. Ипотекираният апартамент се продава и това решава много проблеми.
Но доколкото познавам българската жена - ще се гърби да плаща сама великият ипотекиран апартамент, ще се гърби да гледа сама деца, ще си трощи нервите за издръжки и леки кални номерца и ще остарее неудовлетворена и сама. Дано да греша!

# 136
dayana_didi ,Скорпион ли си?/извинявам се на авторката,много изместихме центъра на темата Hug/

не , везни съм , а мъжът ми е рак - скучен и обича да спи много , може би заради това не е изневерил досега , защото на жените им е скучен

И ние сме такава зодиакални комбинация, мъжът ми обаче не е скучен на другите жени. Направо си е харесван.

# 137
  • при късмета
Бих посъветвала авторката да уреди децата да стоят половината време при него - седмица за седмица. Така той ще се принуди да си вземе жилище в близост и ще участва активно в отглеждането на децата си. И авторката ще има свободно време за себе си - да срещне друг човек. Животът продължава - остават й поне 30 години, които трябва да изживее на макс. Ипотекираният апартамент се продава и това решава много проблеми.
Но доколкото познавам българската жена - ще се гърби да плаща сама великият ипотекиран апартамент, ще се гърби да гледа сама деца, ще си трощи нервите за издръжки и леки кални номерца и ще остарее неудовлетворена и сама. Дано да греша!
И мъжа ѝ като хукне в чужбина, щом новата е там, как да го осъществи? Не може да си прави сметки, като решенията зависят и от друг човек. Може да вземе решение как да действа само за себе си. По този начин взима решение и какво да прави и мъжа ѝ и после хич няма да е чудно, ако не ѝ се получи

# 138
Няма какво да урежда. Чисто и просто взима малко багаж на децата, отива в новото му жилище и му ги връчва с краткото обяснение, че е заета за седмица примерно и да ги гледа. След което казва чао и да се оправя.
Надявам се авторката да има и свои доходи и да не е много зависима. Но въпроса с ипотеката и апартамента трябва веднага да започне да урежда. На първо време да се консултира с адвокат.
Иначе има вероятност той да не подаде молба за развод веднага и просто след известно време да се опита да се прибере със свита опашка. Но дали авторката ще го приеме е друг въпрос. Не би трябвало.

# 139
Много лесно звучи отстрани. На практика, 90% от българските мъже имат здрави и прави майки, ако ще и престарели да са, децата се връчват на тях. Няма начин сам мъж да се нагърби с гледане на деца при наличие на баба и майка за тях. Подписвам се както щете.

# 140
Много лесно звучи отстрани. На практика, 90% от българските мъже имат здрави и прави майки, ако ще и престарели да са, децата се връчват на тях. Няма начин сам мъж да се нагърби с гледане на деца при наличие на баба и майка за тях. Подписвам се както щете.

Е, може мъжът да няма майка, примерно. Да е починала. Тогава на кой? Нека пък приемем, че има, но тя може да живее далеч, как ще и ги връчи? Може и да не иска, да е болна или нещо друго.
Иначе явно мъжът в случая няма никаква емоционална връзка с децата, щом така лесно изчезва и е способен да ги травмира. Егоист, хич не мисли. За това и авторката може би има вина. Сигурно в старанието си е поела всякакви грижи и за къщата и за децата.

# 141
  • при късмета
Ако той сам не иска да гледа децата, няма сила на земята, която да го накара. Или ще ги връчва на някого или дори той да ги гледа от такова родителство може да има само вреда, вместо полза. За децата де, за какво им е някой който просто присъства физически и така или иначе не го интересува нито какво правят тези деца, нито какво чувстват, гладни ли са и т.н., оставени да се оправят сами.
Ако сам не се съгласи на споделено родителство и съда няма да го отсъди, дори да е в молбата. Та нали затова е съда да определи режим, ако страните имат различно виждане по въпроса. А и двата уикенда, които ще определят няма да спазва, ако сам не иска. И другия родител няма механизъм да противодейства.
Така, че тя не може да взима решения от името на двамата, а само от свое.

# 142
Засега е примерен , прибира се веднага след работа , грижи се за мен и детето , не му звънят жени , нито чати с такива , но само при едно съмнения и ще яде бой и шут в гъза , ще излети набързо през прозореца и той си го знае , предупредила съм го да внимава , че изневери ли веднъж няма прошка , даже ще му почерня живота на такова говедо , никаква прошка

Aко аз ти бях мъж (хипотетично де Sunglasses), и ме заплашат така директно и грубо, бих те зарязал още преди да ти стана мъж Mr. Green

# 143
Стига с тази виртуална любов бе хора!
Естествено,че са правили секс и са се виждали! Пожелавам на авторката да се събере някакси заради децата и да продължи напред! Задължително уреди сносни издръжки за децата и се консултирай с добър адвокат още сега, докато мъжът ти не те изпревари! Ще се справиш-нямаш избор!

# 144
  • Насред хаоса
Издислав не се тормозя въобще
ще си живея живота с него и детето  , докато не изневери и тогава ще го смажа без никаква милост  Peace
Joy
Нали каза, че всички изневеряват, че и до един се крият като мишоци, гадовете, та жените им не знаят и не подозират. Как ще разбереш, че е изневерил, та да го смажеш?

# 145
Няма нужда да разбира, защото всички изневеряват. Така че превантивно трябва още тия дни да го смаже  Mr. Green

# 146
dayana_didi ,Скорпион ли си?/извинявам се на авторката,много изместихме центъра на темата Hug/

не , везни съм , а мъжът ми е рак - скучен и обича да спи много , може би заради това не е изневерил досега , защото на жените им е скучен
моят мъж е зодия рак

# 147
Зелено мохито ,а къде ще живеем с децата,ако апартамента се продаде.На квартира ли.Заем се изплаща,наем не.

# 148
взе ми думите от устата

# 149

Е, може мъжът да няма майка, примерно. Да е починала. Тогава на кой? Нека пък приемем, че има, но тя може да живее далеч, как ще и ги връчи? Може и да не иска, да е болна или нещо друго.
Иначе явно мъжът в случая няма никаква емоционална връзка с децата, щом така лесно изчезва и е способен да ги травмира. Егоист, хич не мисли. За това и авторката може би има вина. Сигурно в старанието си е поела всякакви грижи и за къщата и за децата.
вина за това ,че бащата няма емоционална връзка с децата си нямам.за него винаги работата е била приоритет преди всички и всичко и даже сега като се замисля не точно работата му,а той самият.Държанието му в момента за мен е пълно безумство от гледна точка на родителството.Това с любовта към другата ,ще го преживея,но за бащинството наполовина баща не може да си.Така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт