91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - тема 2

• 108 853
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
  • столицата
Русалке, ще те информираме /намигване/

# 121
  • София
Mерси, Галимар Simple Smile Ама аз имах предвид осмокласниците, които тази година бяха зайци, а от утре ще са 9 клас.  Ако я имаше програмата, нямаше да се налага да питаме ЗаСлон при кои преподаватели по БЕЛ и мат е било детето й и тя съответно да се притеснява да сподели имена.

# 122
Излезли са списъците, за съжаление моята дъщеря не е ходила, но момче от групата им, което е отишло е публикувало снимки Wink

# 123
julika, в коя група? Ние нямаме възможност да отидем до училището, а снимки още не сме намерили.

# 124
julika, в коя група? Ние нямаме възможност да отидем до училището, а снимки още не сме намерили.
Децата имат група във ФБ, мисля че се казва нещо от сорта на "Зайци НЕГ 2017/2018" или нещо подобно и детето ги е публикувало там. Така дъщеря ми, разбра, че е и сега пак ще е Б клас - дано да е на късмет Simple Smile

# 125
Късмет на дъщеря ти. Simple Smile На нас обаче ни трябват снимки на списъците за 11 клас. Все още не разбирам защо ги качват в последния момент...

# 126
Късмет на дъщеря ти. Simple Smile На нас обаче ни трябват снимки на списъците за 11 клас. Все още не разбирам защо ги качват в последния момент...

Не знам дали е в тази група са публикувани списъци за 11 клас Simple Smile но аз мисля след работа (след 18:30) да мина все пак оттам и ако няма вече качени списъци тук, ще кача ... и за зайци и за по-големи .... Simple Smile

# 127
  • София
В 16:20 бяхме там с малката, но охраната ни върна, щели да ги качат след 17 часа на сайта... Ха дано, аз уж на шега, ама си му го казах в очите, че не му вярвам. На сайта естествено още нищо няма. Та ще се радвам ако някой качи списъци тук... Ние тръпнем за осми клас (поръчали сме си буква В, че досега винаги е била така, та ще видим).

# 128
Качиха списък с осмокласниците на сайта. Сега чакаме и по-големите.

# 129
Къде точно са го качили? Не можах преди 10 минути да го намеря. Благодаря предварително!!!

# 130
Децата имат група във ФБ, мисля че се казва нещо от сорта на "Зайци НЕГ 2017/2018" или нещо подобно и детето ги е публикувало там. Така дъщеря ми, разбра, че е и сега пак ще е Б клас - дано да е на късмет Simple Smile
Може ли името на групата? Дъщеря ми не можа да я намери.

# 131
Къде точно са го качили? Не можах преди 10 минути да го намеря. Благодаря предварително!!!
http://91neg.bg/2017/09/razpredelenie-po-paralelki-na-uchenicite … -20172018-godina/

В новини го има разпределението.

# 132
  • София
Е, дано да качат и списъците за 7-те паралелки на 9 клас и за 5-те на 11 клас.

# 133
Някой може ли да даде мнение за Олга Делийска ?

# 134
А да знаете коя класна на кой клас ще е или това утре ще го разберем?

Общи условия

Активация на акаунт