91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - тема 2

• 108 976
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Офф, вярно. Броихме само момчетата. Т.е. 21 момчета и 32 момичета.

# 706
  • столицата
А в ДСД-тата ще има повече момчета. Уха!

# 707
  • София
С 11 повече, но предполагам предходните години пак е било така.

# 708
  • София
Здравейте момичета.
Пресъединяваме се и ние с моя юнак към вашите редици.Ще се върна назад да чета ,но ми стана любопитно как правят разделението в паралелки,бала ли е критерият.

# 709
  • София
Здравейте момичета.
Пресъединяваме се и ние с моя юнак към вашите редици.Ще се върна назад да чета ,но ми стана любопитно как правят разделението в паралелки,бала ли е критерият.
Добре дошли! Писано е назад, на теория карат по схемата: 1-во момче по бал в А, второ в Б, трето във В и така до Ж, след което пак ги завъртат. Така и при момичетата. Но на практика винаги има  разминавания заради близнаци, заради приети деца на учители и т.н.

Някой има ли яснота дали на мястото на тръгналите си двама германци (КП и ЛЩ) има новоназначени за идната учебна година? И предвид това, че тръгналата си след изтичане на договора дама беше координатор на ДСД, кой ще изпълнява сега тази функция?

# 710
  • София
Да, и аз вече официално мога да се присъединя Hug Днес записах младежа. Шомче, да, прочети темата назад, доста информативна е, за разлика от темите за повечето други гимназии. Ще разбереш и как се формират паралелките. Аз сега започвам мощно палцестискане да се падне при точната класна в подготве Hands Pray
Русалке, как беше онова за котела врящ и какво още там...Или чакай, това беше от творчеството на Дидева Joy

Не съм вярвала, че ще се присъединя точно към тази тема. До преди само няколко месеца положението беше - "Първа?!?! Никога!!!" Това пуберът не е като хората...

# 711
  • София
А, не знам , Белинда, нищо за котел...
Но виж други неща знам, например, че някои избират гимназията заради единия Рамщайн, железен довод.. Това забравих да го напиша в онзи роман, а е много "важно". Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:27 от пенсионирана русалка

# 712
Здравейте!
И моята дъщеря днес се записа в 1 НЕГ. Нека всички новозаписали се деца да имат късмет и  попътен вятър!
И аз попрочетох това'-онова. Силно се надявам да има късмет с класния и да попадне в паралелка с мотивирани и добри деца.
Аз питах днес как се разпределят децата. Отговорът беше: на случаен принцип.

# 713
  • София
Може пък да са сменили нещо с подредбата по паралелки...Наблюдават се и други новости, разбрах от седмокласната тема, че вече не се попълва за ориентир втори език при записването. И така е по-редно, така или иначе после има опции за смяна на заявеното, а и деца отиват в лайстунг, където руският може да е само СИП.

# 714
  • София
Благодаря момичета.Стискайте палци да се паднем при добра госпожа,че споменахте назад в темата за " Б" клас и леко се притеснявам.
Младежът е супер  нахъсан и мотивиран.Никога до сега не е учил немски и му трябва учител,който да  положи добра основа.

# 715
  • София
Благодаря момичета.Стискайте палци да се паднем при добра госпожа,че споменахте назад в темата за " Б" клас и леко се притеснявам.
Младежът е супер  нахъсан и мотивиран.Никога до сега не е учил немски и му трябва учител,който да  положи добра основа.
Как така ще стискаме палци нечие дете да попадне при добра госпожа? Ами моето и на другите ако са при Георгиева? Що за искане? Стискайте си палци сами или си търсете връзки. Тука толкова се изписа, имайте малко уважение!

# 716
  • София
Хайде  да не си показваме ноктите пред новодошлите Simple Smile
Истината е, че дамата от една страна  изказа на глас онова, за което всеки  от нас се моли  да не стане с детето му, а именно да  се срещне трайно в 8 клас с конкретната учителка.
От друга страна и ЗаСлон е права, защото винаги ще има едни 26 деца, които ще бъдат за жалост при тази учителка, и е нередно да стискаме палци за едни, а за други - както дойде. Няма по-заслужили и по-незаслужили, всички са се преборили за приема си.
Въобще не би трябвало да има повод за стискане на палци, но за жалост такава е родната действителност в образованието ( а и не само). В тази връзка - стана ли нещо с подетата инициатива от родители с деца в Б клас?
И не на последно място - нека запазим добрия тон  в темата.

# 717
  • София
Нека запазим добрия тон в темата, така е! Затова го и написах както си е! Добрият тон не е форма на изказ, а грижа за всички деца.

# 718
  • София
Добре, за моето си може ли да стискам Laughing
Да кажа, че на отворените врати се запознах с едно дете от въпросната "куца" паралелка. Ми няма такова интелигентно, добро и честно дете. То ми напълни душата. За такива съученици одма преглъщам кофти учител. Та, ако трябва да съм сериозна, ще стискам палци повечето съученици да са от тази порода, другото се решава някак си.

# 719
  • На планетата Земя
Точно така, Белинда! Съучениците са ТОЛКОВА важен елемент, не се съмнявам, че ще се съберат страхотни деца.  Hug Вчера девойката ме попита дали онова момче е избрало НЕГ. Да. Супер!  Mr. Green

Не виждам проблем в изказаното на клавиатура от Шомче, ясно е какво е в главата на всеки един родител. Надали някой иска целенасочено на набута други деца някъде си.

Баща и дъщеря отиват днес на записване. Шегувах се с госпожицата вчера, ще мога да се разтърся из старите гардероби на майка ми за едно червено сако и пепитена пола  hahaha Ако иска, да иде с тях на 15.9. Емоционално хубаво си е всичкото, кой знае какви нови готини учителски екземпляри ще им се паднат. Някои още си ги споменаваме с разните им странности. Например една Карин Стефанова, която замлъкваше изведнъж за по 30 минути в час, без да знаем защо, накрая се оказваше, че някой дъвче дъвка или друг се kippelt на стола си (възмутително  Joy ). Или картите на Грегъри, които са ми се забили в мозъка така, че ги виждам със затворени очи и до днес, все едно съм се взирала в електрожен  Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт