Априлки 2018

• 66 714
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Момичета,моля за помощ!! Дайте съвет как да успокоя това отвратително гадене,което ме мъчи по цял ден! В 9г.с.,а това гадене така и не отшумява! Някъде по-рано една мама сподели,че до 8г.с. и след това понамалява,но при мен още като отворя очи...и се започва,а за храна да не говорим повечето от любимите ми неща които много обичах да ям...вече не са ми от така желаната храна,защото всички те..са върнати поръчки от бебо Sad   
С какво се храните,за да преодолявате гаденето и повръщаншто и какви позволени лекарства взимате(ако пиете)?
Прекрасен ден скъпи мамчета и леко бременеене!! KissFlowers Hibiscus

Привет,

Гаденето ужасното беше от 5та до 9та седмица. От отваряне на очите докато заспя. Изчезва точно в края на 9та седмица, когато се оформя плацентата окончателно. Не ми предписаха нищо, тъй като аз не повръщах, или не се оставях на рефлекса за повръщане да ме победи, бяха адски жеги и пиех ( и сега пия) газирана вода с лимон. Сега съм в 13, гаденето е само от време на време и е от миризми, които ме дразнят. Така че споко, ще мине.

# 301
Запис и от мен! Утре съм на лекар, за да видим плодното сакче, стескайте палци всичко да е наред Simple Smile
Има ли мами априлки от Добрич?

При кой лекар си?
Д-р Ивайло Петев

# 302
Запис и от мен! Утре съм на лекар, за да видим плодното сакче, стескайте палци всичко да е наред Simple Smile

При кой лекар си?
Д-р Ивайло Петев

Аз ще се запиша на ЖК при Стоилов. Живеем във Варна, но там апаратурата е много добра.

# 303

При кой лекар си?
Д-р Ивайло Петев

Аз ще се запиша на ЖК при Стоилов. Живеем във Варна, но там апаратурата е много добра.

И аз съм при Петев. Предишната бременност ходих на 3D при Стоилов. Миже би сега ще направя пак така

# 304
Здравейте момичета!
В петък видяхме сърчицето на бебока и се успокоих малко 🤗 На 8.09. съм отново на преглед, а на 15ти за регистрация. Можете ли и мен да ме добавите във ФБ, моля - juliadimitrowa@abv.bg

# 305

При кой лекар си?
Д-р Ивайло Петев

И аз съм при Петев. Предишната бременност ходих на 3D при Стоилов. Миже би сега ще направя пак така
Аз също мисля само за 3D да съм при Стоилов

# 306
sweet_baby_ , за кога ти е термина?

# 307
Така и не попитах вчера 😁 Но по калкулатори те ми излиза 12-13 април

# 308
  • София
Привет момичета!  Hug
Да дам отчет аз Simple Smile Бях на преглед. В 6 г.с. и 4 дни плодното сакче е 2.31 см. и вече имаме ембрионче 1 см., което има сърдечна дейност. Сладко туптящо сърчице!  Kissing Heart Чух го и ми го показа как се оцветява на монитора. Отговаря си на седмицата.  Heart Eyes На 18-21 пак съм на преглед и ще пускам ПКК и урина. А началото на октомври на биохимичен скрининг Simple Smile
Ето го мъничето Simple Smile
Скрит текст:

Зацапването при мен спря към момента. Продължавам си с хапчетата.

# 309
Здравейте и от мен ,днес бях на преглед видяхме бебо 2 см в 8 ма седмица е чухме и сърцето . На 28 септември сме на преглед да ме регистрират. Всичко е наред като изключим гаденето и отпадналостта. Очакван термин 10 или 11 април там някъде.

# 310
Здравейте и от мен ! Аз също съм от априлските мами -живот и здраве! В 6та седмица съм и днес чух сърцето на бебето Simple Smile     Можете ли и мен да ме добавите във ФБ, моля - iskra_88@mail.bg

# 311
Привет от мен отново! След вчерашния преглед имам ембрионче в 5 г.с. На преглед съм след две седмици, за да чуем сърчицето Simple Smile

# 312
  • Пловдив
Здравейте, казвам се Милена! Записвам се и аз при вас! Втора бременност с термин 17.04, 7с и 2 дни. С първата бременност пак бях с термин 17.04.2012. Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички! Първи преглед на 14.08, сега на 04.09 пак за сърдечна дейност! Ако може и мен да добавите към фейсбук mpapukova@abv. bg

# 313
Здравейте, аз в петък съм на преглед и тогава ще съм 6 г. и 4 дни. Чудя се дали ще се види сърчице или трябваше да изчакам още поне  5-6 дни ?

# 314
Би трябвало да се види сякаш. Моят преглед за сърчице също е насрочен за 6 г.с. +5

Общи условия

Активация на акаунт