НПМГ - 2

• 108 626
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Слънчоглед,
Не, няма. Мисля от миналата няма, явно са прекратили подготовката за износ на доктори за Германия Joy

# 601
Момичета, немога да се ориентирам добре...
има ли паралелка Биология с немски? макар и в комбинация с друг предмет
Тази година няма, всичко е с АЕ.За другата може и да има отново.

# 602
  • София
Има Природни науки с НЕ (физика, химия, биология с НЕ)

# 603
  • София
Alexova, Desem, благодаря за споделената информация. Ще купим сборници и ще действаме. Госпожата по химия в училище не я интересува особено как се развиват децата, ще трябва да се спасяваме сами. Може би уроци... Ще видим. Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 604
МариДи, не ми е ясно как детето има ориентация по химия, след като в шести клас нищо не учат, дори не се казва химия. Моята дъщеря също има амбиция за медицина, но като и кажа химия и биология, ме гледа на парцали. Тази година ще я видя как ще тръгне с тия предмети, и ще стане ясно. От СМГ и езиковите с немски, също излизат медици. Лошата слава на НПМГ продължава да се носи в пространството. Аз лично много я харесвам и симпатизирам. Кога са олимпиадите по Х и Б.

# 605
  • София
Лошата слава на НПМГ продължава да се носи в пространството. Аз лично много я харесвам и симпатизирам. Кога са олимпиадите по Х и Б.
Каква е лошата слава? Не е стигнала до мен...

# 606
  • София
Мента, календара със състезанията май още не е излязъл.

# 607
Мента, календара със състезанията май още не е излязъл.
Ще следя темата. За негативите, ще се въздържа, да не разлайвам кучетата.

# 608
Мисля, че идеята ти е точно да ги разлаеш.

# 609
Мисля, че идеята ти е точно да ги разлаеш.
Не, грешиш. Искам да съм наясно със ситуацията. Да си издумкам и двете деца там, и да се налага да ги местя, определено ще ми създаде главоболия. Е, не чак, но поне второто да си спестя. Ще следя под лупа тази година работата на новия шеф.Мнението на нашата частна е, че мястото на дъщеря ми не е там. За СМГ няма да и стигнат силите, а за езикова, аз съм против. Е, в Бузема, цветарство ли да ходи.

# 610
# 611
  • София
мента 13,
не е точно така с "не ми е ясно как детето има ориентация по химия, след като в шести клас нищо не учат, дори не се казва химия" - по ЧП учат Химия, Физика и Биология. Набутано е всички в един учебник, но могат да се отделят отделните предмети. Безумни неща има някои от дяловете, особено във Физиката, обясненията са кът. Моят младеж още в 6 клас се беше ориентирал към Химията.

Лошата слава на НПМГ продължава да се носи в пространството. Аз лично много я харесвам и симпатизирам. - чак лоша слава, не съм чула трагично по въпроса, за всяко училище може да се каже нещо неприятно.

Кога са олимпиадите по Х и Б. - ориентир могат да ти бъдат миналите години.

# 612
  • София
Мента, а на мен ми стана интересно, какво е специфичното на детето или на училището, че не си подхождат?

Да попитам, за ИИЧЕ - АЕ, по кои учебници учат и кое ниво покриват в края на 8ми клас?

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 10:39 от Слънчевата

# 613
  • София
Слънчева,
https://npmg.org/препоръчани-учебници/,
На мен обаче нищо не ми говорят.

# 614
  • София
Аз точно защото ги видях, за това питам.
Учебниците са на различни издателства, на няколко части са съответно (това са заглавията на поредиците) и покриват различни нива.

Общи условия

Активация на акаунт