НПМГ - 2

• 108 610
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Изчкайте си учебниците, които ще кажат преподавателите. Не се набутвайте предварително.

# 616
  • София
мента 13,
В училище учат предмет, който включва химия. Освен това има батко, който учи Молекулярна биология с генетика в Шотландия и двамата много си говорят. Баткото от години коментира с него по достъпен начин разни неща и малкия се " зариби". Ще видим, до края на учебната година има много вода да изтече. Ако му дойде друг акъл ще действаме според ситуацията. Simple Smile

# 617
  • София
Дали има шанс за РС преди 15.09.?
В едната пералня са обявили на 11.09., а ни е сме планирали закриване на морския сезон.

# 618
Дали има шанс за РС преди 15.09.?
В едната пералня са обявили на 11.09., а ни е сме планирали закриване на морския сезон.

Не Simple Smile в НПМГ първата родителска среща е винаги през октомври.

# 619
  • София
Супер, благодаря.

# 620
И аз питах за РС  при записването, дали да следя зорко сайта до 15.09, но казаха, че ако има ще  е след това.

# 621
  • BG
Привет, има вероятност съпругът ми да го преместят в София (работа). Дъщеря ни учи в провинцията в ППМГ, паралелка Биология и ЗО, уч.  план е същият като в НПМГ. Дали ще мога да я преместя в НПМГ?

# 622
Привет, има вероятност съпругът ми да го преместят в София (работа). Дъщеря ни учи в провинцията в ППМГ, паралелка Биология и ЗО, уч.  план е същият като в НПМГ. Дали ще мога да я преместя в НПМГ?

Да, децата от природо-математически гимназии в провинцията се приемат без приравнителни изпити Simple Smile

# 623
  • София
Предполагам, че трябва да има и още едно условие-да има места, затова най-добре да се разговаря с директора на училището.

# 624
ПРОТОКОЛ ЗА КЛАСИРАНЕ НА УЧЕНИЦИТЕ, ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ЧЕТВЪРТИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ
Протокол

График за провеждане на изпитите за определяне на годишни оценки за завършване на клас на ученици в самостоятелна форма на обучение
График

# 625
  • София
Дидева, благодаря!
Беше ми любопитно до къде ще падне бала на математиката.
Много кандидати, много нещо. Може би заради дългите срокове....

# 626
Моят хубавец го записах в частно, подписах договора и платих. Сега ме е яд, можеше да го запиша тук, ма много ме е яд. За сестра му ще следя темат.

# 627
  • София
Мента 13, постовете ти не са особено информативни. Защо не спреш да спамиш темата!!!

# 628
В темата съм, за да бъда аз информиран, и аз да получавам информация, не да информирам някого.

Горният пост е отличен пример за спам. Извинявам се, ако съм досадил на някого.

# 629
В темата съм, за да бъда аз информиран, и аз да получавам информация, не да информирам някого.
За целта е достатъчно просто да четеш или да зададеш конкретен въпрос, свързан с НПМГ.

Общи условия

Активация на акаунт