Да изчезнеш като дух/ghosting

• 32 580
  • 169
  •   2
Отговори
# 105
Винаги се намира някоя малко по-красива, по-перверзна в леглото или водеща по точки в някоя друга категория.
Човек винаги има опцията да се осере или да не се осере. И това в никакъв случай не опира до красавиците и красавците навън. Малко по-страхлив,  малко по-нищожен, малко по-мухльо... Чуждото по-красотно, по-перверзно или по-окомуш такъв няма как да облагороди...

# 106
Винаги се намира някоя малко по-красива, по-перверзна в леглото или водеща по точки в някоя друга категория.

Това важи и за обратния случай. И какво, дай да скачаме през месец от мъж на мъж, защото ВИНАГИ има по-добър? Баси тъпото изказване!  ooooh!

Не. Изводът е, че трябва правиш всичко по-възможностите си да останеш красавицата, която си била когато те е взел (ако си красива де)

# 107
Тоя пък! Да съм си останела красавицата, която съм била. Пффффффффффф! Че аз от ден на ден ставам все по-хубава. Как пък няма да тъпча на едно място!  Crossing Arms

# 108
Ето, това е правилното отношение.

# 109

Това важи и за обратния случай. И какво, дай да скачаме през месец от мъж на мъж, защото ВИНАГИ има по-добър? Баси тъпото изказване!  ooooh!

Не. Изводът е, че трябва правиш всичко по-възможностите си да останеш красавицата, която си била когато те е взел (ако си красива де)

Да вземе той да си остане както съм го взела преди 6 год, викам аз, че отдолу знаеш ли какви котенца идат?

Уиши, на теб и метлата ти става все по-хубава  Laughing

# 110
Какво му се връзвате на този човек, който 1 нормална жена не може да завърти около себе си...

# 111
Какво му се връзвате на този човек, който 1 нормална жена не може да завърти около себе си...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Права е Белла - Първо мъжът да си остане какъвто си е били, после ние!

# 112
Само да вметна, нещо което преди малко научих..... Видях, че бившият на моята позната се сгодил. Този, който остави 25-годишно момиче да се чуди защо е блокирано, се събира с около 50-годишна жена Явно той самия нещо не е наред. Или тя е била голяма первезница... Много искам да кача снимка, да я видите, но ....

# 113
А той на колко е?

# 114
  • град-държава
😂😂😂
Ти не беше ли този с оскубаните вежди?

# 115
😂😂😂
Ти не беше ли този с оскубаните вежди?

Задаваш важните въпроси. Joy

# 116
Да, същият. Онзи ден бях на козметик.

# 117
  • град-държава
Чудесно, много кино има в историята ти, помисли върху това.

qrye, истински ме забавлява. 😂

# 118
Разбира се, че има. Иначе няма да е история.

# 119
  • град-държава
Да, една интригуваща история за козметик и красива мацка. 😉

Общи условия

Активация на акаунт