Обяснението е следното: човекът е пилот, т.е.само 1-2 пъти седмично в нашия град, през останалото време навсякъде по земното кълбо, т.е. трудно можех да го издиря на "работното му място". Знаех разбира се къде жuвee, но и там нямаше как да се кротна пред входа мy като не му знам наизуст графика. А и не исках да се превръщам в столкър...
ако съфорумката чувства мистична връзка, значи има мистична връзка. Ако това е нейният начин да си намери гадже и съпруг, супер. Ако действа, да сподели, а ако не - имам няколко приятелски съвета за това как да не изпада в ситуации на изоставяне.
Имаше проблеми в семейството и наистина изпитваше страх от любовта. А аз като неотказваща се лесно, доста опити направих да го търся и намеря знаейки телефон, местожителство и месторабота. Докато не осъзнах и възприех, че се е влюбил и няма да го видя никога повече. И до ден днешен минавайки по Графа оглеждам сергиите с плодове и зеленчуци. Ще ми се да го мерна и разбера какво се случва с неговия живот. Но с цялото си сърце му желая здраве и щастие! Дано е намерил и любовта, която не го плаши
Въпреки , че не е там отдавна.Просто се чудя какво би се случило, ако..знам къде е , всичко, обаче избягвам контакт.По ирония вчера се чухме служебно.Аз бях весела, но той не очакваше мен и си глътна граматиката направо.Няма за какво да звъни, трябваше да е отдавна в чужбина...тъпо ми е.Но му желая всичко най- хубаво!Просто понякога се връща онова чувство.. Препоръчани теми