бъдещият ми съпруг "поддържа" друга жена

• 29 905
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бих искала да ви помоля за съвет какво да правя. Ще се омъжвам, а бъдещият ми съпруг е давал по една заплата на една никаквица, която си има и мъж и 3 деца. Тя го е омайвала да ги поддържа финасово. Той твърди, че той от добро християско сърце го прави, обаче сега ОНАЯ! го съветва да направим брачен договор, в който каквито и пари да ми даде, ако потрябват за мой заем, - те да са заем, който се олихвява. А той й е дал колкото за 3 стаен апартамент в София в рамките на 7 години, в които е поддържал от християнско милосърдие семейството й, и е плащал заемите и на нея и на съпругът й. "Давал" бил пък то щяло "да му се върне" по някакъв начин, и те "обещали" да му ги върнат, ама когато могат, ако могат.

Той е станал "вярващ християнин" след като е започнал да й дава, а тя е станала вярваща по същото време. И сега, този новоизлюпен "вярващ християнин" иска в брачният договор той да няма нищо общо със заеми към имотите ми, (но да остане наследник на тях) той няма никакви, иска да сме разделно имуществео, да не плаща издръжка на децата ако имаме, да не плаща издръжка на мен, ако се разведем и искам да си стоя вкъщи да гледам нашите деца. И всичките тия "умни" акъли идват от ЕЙ ТАЯ Пловдивска селянка, на която все някой й е длъжен, все някой на нея нещо не й дал, пък сега не можела да започне работа, щото ако почне работа няма да може да взима помощи, пък така с помощите било добре.

Това, което ви моля е - МОЛЯ, дайте ми съвет как да я изгоня тая от бъдещето ми семейство. КАК да я огранича тая да мъти главата а бъдещият ми съпруг. На мен ми е пределно ясно, че той е жестоко манипулиран в продължение на години и не вижда нещата ясно, а те са пределно ясни: ОНАЯ я третира като съпругата, тази, която има нужда, тази, на която ще дава пари за семейството (й), а мен, бъдещата му съпруга - като любовица. Аз така се чувствам.

Но сега се жени за мен и е време да остави това семейство да се оправя с живота ако може, а ако не може - да не го завлича него в пропастта. Той след някой и друг ден ще си има свое семейство и НЕ е християнско и НЕ е морално ТАЯ да продължава да ми манипулира мъжът. Как да я откъсна? Посъветвайте ме моля.

Ти, в ред ли си? newsm78
Какво изключително предимство има този човек, та си готова с любовницата му да те правят за смях?ко си отпуска и
И наистина ли вярваш, че отношенията им са " християнско- платонични", пък той е толкова глупав колкото ти се представя?
Ако си отпуска и скучаеш, та ни пускаш по пързалката, евалла- по- безумна ситуация не бях срещала!

# 76
Айде, бе... хич не го вярвам тва!
Ако все пак е истина - не виждам как ще си щастлива с този мъж, не е нормално това.  #Crazy

# 77
Авторката, бягай и се спасявай от този "добър самарянин"... или някое от трите деца е негово, или въпросната "вярваща" е хитра и обиграна гореща любовница на твоя бъдещ мъж. За чий х?й ти е да се обвързваш с очевидно ВЕЧЕ обвързан мъж? А начина, по който се държи, показва точно това.

# 78
  иска в брачният договор той да няма нищо общо със заеми към имотите ми, (но да остане наследник на тях) той няма никакви, иска да сме разделно имуществео, да не плаща издръжка на децата ако имаме, да не плаща издръжка на мен, ако се разведем и искам да си стоя вкъщи да гледам нашите деца. 

Imp
Тоя иска ДОГОВОР, че няма да плаща издръжка на СОБСТВЕНИТЕ си деца, ако се наложи? Дори да не обичаш себе си,  с какво са виновни тези бъдещи деца, че да им нахендриш подобно нещо за родител?

# 79
Звучи ми като член на евангелистка църква и жена на пастор.  Laughing Какъвто и да е случаят, ако е истински, трябва да си доста изтрещяла, за да го вземеш тоя. "ММ не е глупав", само че действията му показват точно обратното.

# 80
  • Tам през Атлантическия океан
Браво на жената, ще кажа аз Simple Smile В тоя труден живот - мъж и три деца, и пари от бъдещия ти съпруг успяла да докопа. Ще ме уморите от смях Simple Smile Вярващи били...

Може да са негови децата (зелено хилещо човече)

# 81
  • София
Ти, в ред ли си? newsm78
Какво изключително предимство има този човек, та си готова с любовницата му да те правят за смях?ко си отпуска и
И наистина ли вярваш, че отношенията им са " християнско- платонични", пък той е толкова глупав колкото ти се представя?
Ако си отпуска и скучаеш, та ни пускаш по пързалката, евалла- по- безумна ситуация не бях срещала!

Хората са се забъркали в някаква секта, и както по-нагоре някой спомена - авторката и тя е на път да се забърка. Не е шега работа това. Промиват им мозъците, та стой та гледай.

# 82
Ти, в ред ли си? newsm78

Хората са се забъркали в някаква секта, и както по-нагоре някой спомена - авторката и тя е на път да се забърка. Не е шега работа това. Промиват им мозъците, та стой та гледай.
Авторката е вече с двата крака вътре. Хем знае за изцепките на човека, хем не се отказва да го коронова като "бъдещ съпруг", че даже и мисли за бъдещите им деца... Sick

# 83
Прочети темаите на Натака и ще разбереш какво те чака в бъдеще с такъв мъж.
Не разбрах какво толкова има този мъж, че да се държи така с теб, а ти да се натискаш да създаваш семейство с него?

# 84
Леле, колко качествени станали пързалките напоследък!
Не мога да не проследя тази история.

# 85
На мен ми звучат ОК нещата в предбрачния договор. Не ми звучи ОК да държиш сметка на кого колко е давал, още по-малко пък на хората, на които е давал. Изкарал ги е, имал, искал, дал. След като може да сключи брак с теб без разрешение от попечител, значи си е дееспособен пълнолетен човек. Такъв си си го избрала.

# 86
  • Tам през Атлантическия океан
А бРе я оставете хахавите да си се събират , намерили са се Sparkling HeartHeart DecorationKiss  тамън са си ( ау какви цганьорски емотикони ( търкаляща се , смееща се глава ))))

# 87
  • Варна

Това, което ви моля е - МОЛЯ, дайте ми съвет как да я изгоня тая от бъдещето ми семейство. КАК да я огранича тая да мъти главата а бъдещият ми съпруг.

Изгони бъдещия си мъж. Няма какво повече да се каже.

# 88
  • Countryside
Аз нещо не схванах: той дава пари и иска предбрачен договор, същевременно няма имоти и активи? Принципно тогава ти си защитена с предбрачен договор.
От друга страна не разбирам защо искаш да се омъжиш за този, хм ако мога да го нарека човек? Изобщо не вярвам да има такива балъци, вкл. и авторката, темата е бъзик на някой с много свободно време.
Ако все пак има нещо вярно, няма какво да разкарваш "оная", защото ако не е тя ще е друга, за най-сигурно зарежи мъжлето, насила хубост не става.

# 89
Много ви благодаря за мненията. Не, не е пързалка тази тема. Съвсем истинска си е. По принцип тези пари, които ги е давал на тази жена не биха ме интересували въобще:
1. ако той не искаше в брачият договор да има клауза
- той каквото и да стане да няма общо с моите заеми, и
- ако все пак той трябва да покрие и една вноска - това да се счита за заем,
За тази жена той е изплащал и заемите и твърди, че ако може, тя ще му ги върне, ако не може - здраве да е.
2. ако той не отказваше да има финансова защита на мен и децата ни в случай на ранен развод поради изцепка от негова страна.
Странно ми е - как така той дава ли дава с години на някоя, която не му е никаква, а към мен коренно противоположно отношеие.

Иска ми се да го разбера, че има много страхове. Все пак не е теглил и един заем в живота си, обаче - към тази жена и нейното семейство проявява такова благородство и такова великодушие, каквито не иска да засвидетелства към мен в предбрачния договор. Нито съм колекторска фирма, нито чуждите пари са ми потрябвали, но ако тези пари, които той е давал назаем са наистина помощ и наистина назаем, то не би трябвало да има проблем тази жена да се съгласи в писмен вид да му ги върне: чисти сметки - добри приятели.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 14:20 от Mandosiel

Общи условия

Активация на акаунт