Априлчета 2017 - Тема 3

• 41 563
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Знаех си, че има нещо не в ред. И аз очаквах миналата седмица, но няма нищо. ПИК нямам, не съм си вадила, не ми се е налагало до сега. Ще звъня в работата.

# 676
Аз родих на 26.04, болничния изтече на 28.07. миналия вторник ми преведоха цялата сума и даже вече е изхарчена за ново кожено яке с яка от лисица за мама Joy ММ щеше да припадне като разбра, но му казах, че миналата зима бях бременна и неможах да си купя, но тази година ще съм с ново яке Grinning

# 677
Тези бели точки на венеца мисля, че са слюнчести жлези. Ние вече сме с пробили две долни зъбчета...нощите са кошмар, буди се на всеки час и хубаво, че си имам баба, че се редуваме коя да става да го успокоява.
Белинда, и моите парички са преведени, а аз родих на 4.05.
И аз наскоро се сдобих с раничкa Тула фрий ту гроу...Тула стандарт ни е голяма, а фрий ту гроу може да се оразмерява според бебчето. За сега съм носила малечко само вкъщи, но честно казано след 10 мин. в раницата започва да плаче, а уж правилно съм нагласила всичко. Ще му дам още малко време да посвикне с нея.

# 678
Белинда то и аз се шегувах за набутването на пюретата Grinning но съм напълно съгласна че ще има плюене докато се научи да яде, но всичко с времето си. Не сме стигнали до там още. Просто мама изтрещява от време на време и ми идва да си търся лесното Blush
Нелегална да 4 месец и на мен ми се струва раничко за смяна на коша. Нека да и е удобно на детето да спинка спокойна. 
Пате евала Simple Smile ей така се прави. Hands Thumbsup аз мисля другия месец да се поглезя. Имам повод, пък и как си казвахме и мама е човек нали така Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Аз му викам на това фонд И мама е човек!
Тединка, слагай го в раничката, когато не е гладен и не му се спи и като го сложиш, излизайте навън, за да се разсейва. Може и да му е било топло.

# 680
  • София
От работата ми всичко е изпратено още юли месец, дадоха ми входящия номер. Писах мейл, да видим...
Аз смених кошовете😊 Изведох го за малко за проба- много му хареса! На около 45 градуса е седалката, с голям кеф си гледкаше😆 На мен обаче ми е адски непривично-едно такова незащитено ми изглежда бебенцето, брули го вятъра😁 Какво нещо е навикът- с батковците изобщо не съм имала кош за новородено, пък оцеляха някак! Оглеждам седалката обаче и се чудя как ще стане работата с чувал, къде отиват коланите? Някой ако има, да каже.

# 681
Белинда аз мисля да купя ей това.
https://www.olx.bg/i2/ad/universalno-pokrivalo-za-kracheta-za-be … .html#:9236fae455
Понеже гледам по бебешките магазини като цяло са скъпи, а това не е точно чувал а се облича количката. (Ако не стане поне няма да ме е яд )
А като ги гледам чувалите са за марки, за моята количка няма.

# 682
  • Враца
http://www.visvitalisbg.com/bg/product/anmar-bebeshka-kombiniran … -2v1-poland/19936 ето това е моята количка и също съм с покривало. Аз мисля, че и зимата ще ни става кошът за новородено, което е добре, защото пази повече завед. Една приятелка е започнала захранването, утре навършват 6 месеца и каза, че меша пюрето със мляко и го дава в шише. Ние утре сме на консултация и мама я хваща параноята от сега за ваксините.

# 683
Ние пък сме вдругиден... Confused още не съм се паникьосала, но сигурно пак ще рева в кабинета Grinning тая лекарка ще ме помисли за някоя лигла, но ми се къса сърцето като гледам как плаче и нищо немога да направя Cry
Ние сега сме на вълна "пръцкане" с уста, то голямо хвърчене на лиги и физиономии Joy

# 684
  • София
Да, старата ми количка беше с покривало, не ща сега, нещо по-изолирано ми се иска...
Не виждам никакъв смисъл в даването на пюре с шише. Може би само ако детето не го иска под никаква друга форма и вече е абсолютно наложително да яде...иначе не бих.

# 685
  • Враца
Ами тя каза, че я е страх да не се задави, че още не сядало самичко бебето. Аз по принцип знам, че се разрежда пюрето с малко мляко, чела съм за каша да се пие, но и на мен ми е странно така, нали все пак трябва да се учи да се храни, то така и по късно ще свикне с непасираната храна, но всеки си решава.
Пате и ние яко бръмчим с устата и са лиги навсякъде, днес си хвана крачето и за малко да си го пъхне в устата
Белинда а тези космонавтчета тип торба не вършат ли работа, ама както казваш къде ще се закопчае колана

# 686
  • София
Не знам, и аз ще проучвам тепърва, но ммого ми се иска чувалче, понеже ни се ще.да го водим тази зима на ски, а ще му измръзне гъзинката само с покривало в планината😀

# 687
Покривалото не топли ли??
Че аз идея си нямам. Значи да си търся чувал а? Ох като няма за моята количка какъв да взема, наистина с  коланите как ще е? Ще я мисля и аз.
А за захранването и аз си мисля че идеята да се научи да яде с лъжица. То иначе му го наливаш в гърлото Thinking

# 688
  • София
Топли бе, как да не топли. С космонавт и покривало за разходка в града си е идеално. Ама за по-дълъг престой на открито според мен по-добре чувалче. Не знам, така си мисля, без да имам опит. Както казах, тепърва ще гледам, все пак още е лято😁

# 689
Здравейте,
как сте мамчета? Отдавна не съм влизала тук. Ние сме добре, Катрин расте и хубавее.Вече е 7100, 65 см. От месец сме само на АМ:-(, кърмата ми спря за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт