Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-18

• 78 524
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Да, благодаря ти, намерих го аз снощи, но ще изчакам да се появи и сайт/обява от строителя. То още няма разрешение за строеж на тези къщички, но брокерите здраво продават. Стана масова практика това. Close
Къде точно е този затворен комплекс ?

# 76
  • In transit
Да, благодаря ти, намерих го аз снощи, но ще изчакам да се появи и сайт/обява от строителя. То още няма разрешение за строеж на тези къщички, но брокерите здраво продават. Стана масова практика това. Close
Къде точно е този затворен комплекс ?
Ами не е ясно още. Според ММ ще е или над Лидл-а или на поляната под у-ще Н.Вапцаров, то няма много място във Възраждане 2, където да построят 10-ти къщички. Като излезе разрешително им ще ви кажа.

# 77
Където е цирка в момента има място.

# 78
  • In transit
Къде има цирк построен? Simple Smile

# 79
Пак старите приказки,покрив се оправя,говедото си остава говедо,не можеш да го "оправиш"
Просто се закачам към този отговор

Не знаете, какво е в 06.00 да се изведе лаещо куче на разходка.
Просто всички в радиус от поне 80 м вече са събудени.
Не знаете и какво е всеки ден, ежедневно по 10 часа откат отворят очи, да се чува от съседите само "майката" "п.т..та"
Цензурирано естествено.

Иначе кОлтурни хора.
Част от фамилията излиза редовно в тв медиите

# 80
Къде има цирк построен? Simple Smile
Срещу новата дупка, дето ще е кооперация на Лъки, точно до лидъл май се пада.

# 81
  • In transit
То там не е Виста парк? Ако не лъжат брокерите и наистина е Възраждане 2, то е заключено в карето между бул.3-ти март, бул.Република и бул. Цар Освободител. Лъки къде строят?

# 82
Тези къщички страшно много ми харесват. Не познавам Варна , ама бих си купила и цената е направо супер. Нещо такова ми е мечтата , разбира е крайните бих взеха , но не откъм паркинга. Че и малка градинка символична , но... мечта е направо , поне по проекта. Виждам, че спалните са различни на втория етаж. Но...много евтино ми се струва , остава да е близо и до транспорт и търговски обекти. В София защо не правят нещо такова, толкова са хубави и самостоятелно почти, пък и цената ме устройва(((

# 83
Мики що не звъннеш да питаш къде ще е този комплекс, да не се чудиш, имаше тел.за връзка.

# 84
  • In transit
Утре ще питам и споделя.

# 85
То там не е Виста парк? Ако не лъжат брокерите и наистина е Възраждане 2, то е заключено в карето между бул.3-ти март, бул.Република и бул. Цар Освободител. Лъки къде строят?
Видях дупка от страната на дерето, срещу лидъл се пада но малко по нагоре, почти до новия светофар, на табелата пише че е проект на Лъки, тези дето строиха евро сити.
Къщичките в проект са супер и като цена, и като замисъл.

# 86
Много са готини тези къщички! И цената е добра.

# 87
  • In transit
Да, къщичките изглеждат много готини, обаче са наврени някъде във м.Кочмар ( над Възраждане 2).
Фрейда, Лъки, обадих се, брокерът твърди, че са започнати да се строят, но в сайта на общината аз разрешение не видях, нито от тази, нито от миналата година. Нещо ме метна, не вярвам инвеститора да ги продава само чрез брокерска фирма. Както писах по-горе ми каза, че са на около 100 метра над бул. 3-ти Март. Обходих целия район, не видях такова нещо. Ако ми остане време тия дни може да ида до офиса им да говорим.
Иначе видях къде е цирка, срещу него е сградата на Виста парк(под автомивката), вече има дупка изкопана. Имаше някакъв изкоп като за сграда и точно над цирка на пътя, но не видях табели.

# 88
Мерси за отговора.
Щом е над бул 3-ти март, значи е някъде из лозята нагоре, поне така мисля. На брокери много вяра нямам.

# 89
  • In transit
Точно там някъде е. Но на нивото над пътя всичко е застроено, така, че това ще е нагоре. И аз хич им нямам вяра, а той беше много уклончив, т.е едва ли само те ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт