Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 117
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
На мен ми изглежда от кадъра, че Нимерия ще се срещне с ББЗ и Хрътката и ще тръгне с тях към ЗХ. Там вече ще се срещнат с Аря. Самата Аря пък ще се срещне с Джендри в КЧ и ще го замъкне на Север.
Това са мои спекулации, а не прочетено някъде.

Хексе,според спойлерите няма да се случи така (тези,които чета,досега са 100% верни и много подробни.
Скрит текст:
Аря ще се види с Нимерия,но вълчицата няма да тръгне  с нея. Sad Джендри ще помогне на Тирион и Давос да се измъкнат от Чертога,след като са ходили на тайна среща с Джайм.После Джендри ще в бандата на Джон за отвъд Вала.

# 106
  • Варна
Най-вероятно.

# 107
  • София
А къде бяха белите бродници досега?

# 108
Нищо изненадващо в новата серия.

Скрит текст:
Твърде много екранно време за Мисандей и Сив червей и прекалено малко Нимерия.  #2gunfire

# 109
  • Варна
Промото на трети епизод:

# 110
  • Варна

ми, Веско, мен са ме стискали за гушата и аз съм ги затварял за миг очите си, от страх (доста якичък беше другият). много генерални изводи правиш.  нямало хора, които да си затварят очите.

Доста якичък бил ... защо не си признаеш, че е някоя колежка от този форум!:)))

Просто мисля, че човек си затваря очите когато приема неизбежното, а не при някакво сплашване...

А за Аря мисля, че тя ще отпрати Нимерия ... отново.

# 111

Вместо да мислиш, гледай. Излезе преди няколко часа.  Mr. Green

# 112

Зад Вала, в къщи. Не са имали повод да нападат.

# 113
  • Варна

Зад Вала, в къщи. Не са имали повод да нападат.

Или ... са чакали Чичо да издаде Ветровете, за да видят какво точно се очаква от тях...Simple Smile))

Вместо да мислиш, гледай. Излезе преди няколко часа.  Mr. Green

Ще ми се наложи да изчакам до довечера ....Sad

# 114
  • Сидни
За мен епизода беше доста скучен. Много пълнеж, ама много, нищо по същество.

# 115
И на мен не ми хареса особено
средна работа

# 116

ми, Веско, мен са ме стискали за гушата и аз съм ги затварял за миг очите си, от страх (доста якичък беше другият). много генерални изводи правиш.  нямало хора, които да си затварят очите.

Доста якичък бил ... защо не си признаеш, че е някоя колежка от този форум!:)))

Просто мисля, че човек си затваря очите когато приема неизбежното, а не при някакво сплашване...

Веско
Скрит текст:
смяташ ли, че едно момиче може да ме уплаши?  сериозно??? newsm78 случката беше в шести класа бих се с побойника в класа - един Иван (сигурно тежеше поне  85-90 кила, а аз не повече от 60, ) и той така ме стисна за гушата (около минута -две ме стиска), че изпаднах в бесъзнание. и после ме свестяваха. Та малко преди това за миг си затворих очите, защото много здраво ме стисакаше и се стреснах, но нито за миг не съм приемал "неизбежното", защото и аз го тръгнах да го стискам за гушата и дори вярвах, че ще се се  отакже  от безсмислената схватка. сега доволен ли си?
ти какво приемаш, не значи че света се подчинява на твоите правила!

понеже не всички имаме НВО, някой ще пуска ли спойлери или е забранено?

# 117
Без спойлер кът, защото не спойлвам нищо съществено, просто да си излея всичко
ААААААААААА, Данка как ме изнервя с всяка серия все повече и повече. Нищо не знае, нищо не може, всичките и планове и ги прави някой друг, а тя само обикаля напред-назад с bitch-face и фъфли I'm the queen, bend the knee, I'll burn you alive, hurr-durr...

И сега спойлер за 3 серия. Спойлерът за втора се оказа верен до последната дума, затова вярвам, че и тук всичко е напълно реално, така че влизайте на собствен риск.  Накратно най-важното.
Скрит текст:
Джон и Давос пристигат при Денерис, Мелисандра не иска да им се мярка пред очите, защото я е страх, че ще яде бой.
5 минути рецитал на титли. Джон обяснява за бродниците, Денерис се тръшка, че иска Джон да преклони коляно. Джон не иска, почва детска свада, която разтървава както винаги Давос, но без да се стигне до реално решение на проблема.
Ланистърите нападат Хайгардън, печелят. Олена признава на Джайм, че е отровила Джофри и сама след това пие отрова.
Неопетнените нападат Кастърли Рок, но там няма почти никой, защото по-голямата част от Ланистър са в Хайгардън. Става мазало, временно печелят (предположително докато останалите не се приберат обратно)
Юрон води змиярника на Церсей. Церсей ги убива. След това прави секс с Джайм, като пуска прислужница да влезе през това време. Джайм е бесен, че всички ще разберат,  на Церсей не и пука.
Бран се прибира (възможно е това да е в 4 серия обаче), не иска да управлява. Мийра се прибира вкъщи. Санса е тъжна (кадъра в трейлъра и тийзърите) защото Бран е постоянно в гората на  боговете и само гледа телевизия...
Джора е излекуван, мейстерите са бесни на Сам. Джора тръгва при Денерис, след като Сам му казва последното желание на баща му.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 09:55 от Нервен_Хамстер

# 118

понеже не всички имаме НВО, някой ще пуска ли спойлери или е забранено?

До 21 ч. в скрит текст, след това открито.

То и няма кой знае какво, малко скучна и предвидима серия.

# 119
Без спойлер кът, защото не спойлвам нищо съществено, просто да си излея всичко
ААААААААААА, Данка как ме изнервя с всяка серия все повече и повече. Нищо не знае, нищо не може, всичките и планове и ги прави някой друг, а тя само обикаля напред-назад с bitch-face и фъфли I'm the queen, bend the knee, I'll burn you alive, hurr-durr...

Мда, и мене ме дразни  Mr. Green
стана и тя големото добрутру

Общи условия

Активация на акаунт