Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 367
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
 Тиф, костваше ми много усилия да намеря къде е тази титанична грешка, а то едон име сбъркано* ooooh!. Редактирах я, готово- АМа като ми казват че съм  "дал на късо" и очаквам  нещо  което е толкова сериозно, че едва ли не срещу законите на природата съм застанал. ooooh!

*При това и Дани и Церсей съм ги споменал на 5-6 места и не можах веднага да открия тази "велика" грешка дори с показване. Толкова е била и значима значи, щом се затрудних да я открия., в толкова кратък текст

# 391
  • Вестерос
На две места беше писах Церсей вместо Дани...

Има слухове, че hbo са го хакнали и е изтекъл целия сезон Grinning

# 392
  • HH
Няма ли да го редактираш поне?

Хора, вие не разбрахте ли за толкоз време, че на Джони мисълта му тече по друг начин! Какво се впрягате  Joy Joy

Относно въпросът за отношенията между Церсей и Тирион
Скрит текст:
той може да не е убил Джофри, но уби дъртия Ланистър. Тя така ще извърти нещата. А Цецка толкова изтрещя, че ако Тивин беше още жив, сигурно в един момент тя щеше да му види сметката.

Бран много несъобразителен, можеше да докаже способностите си със 1000 други примера, защо точно този си избра newsm78

Липсваха ми кучето и Аря, сигурно в следващият епизод ще съберат и тях.

И съм доволна, че Сив червей е на майната си, защото не ми се гледат вече той и Мисандей...

# 393
... не ми се гледат вече той и Мисандей...[/spoiler]
Но нека има Мисандей с произволни хора  Mr. Green

# 394
За Джони имам предположение, че е Димитър Пенев който се подвизава тайно тук и си пише на воля Simple Smile

Церсей си е по речите, обича да се прави на велика. И на септа Унела и дръпна една реч.
А дано изтекат тия епизоди, че не се издържа Simple Smile

# 395
  • HH
За Джони имам предположение, че е Димитър Пенев който се подвизава тайно тук и си пише на воля Simple Smile
А аз , че Игрид има право с култовата реплика  Mr. Green
Церсей си е по речите, обича да се прави на велика. И на септа Унела и дръпна една реч.
А дано изтекат тия епизоди, че не се издържа Simple Smile
Ако се случи още тази вечер ще е чудно, от утре няма къде да гледам  ooooh!

# 396
на мен ми липсваха
Скрит текст:
вълка на Джон,  и АРя. Но пък в този епизод гледахме Бран, в следващия сигурно и АРя ще довтаса. Обаче истински се чуди кога най-накрая Сам ще се прибере при Джон? то остават само четири епизода до края на този сезон, а той не дава признаци, да напуска Цитаделата? надеждите ми бяха да напусне с Джора, но явно има още работа за вършене.
Възмутен съм че имат пари за три дракона, а нямат пари за един бял вълк.

Балерионе, благодаря ти, много,
Скрит текст:
че ме сложи толокова нависоко - до един от най-големите ни корифеи. Той откри за спорта Стоичков, Балъков, Костадинов, Лечков, Бербатов, Стилян Петров, Мартин Петров. Какво от това това че се изразява простовато, когато е много честен  и прям човек,с набито око и големи успехи. Нима трябва да сме мазни и са се изразяваме засукано като Местан, за да сме умни? Щом другите ни разбират какъв е проблемът? формализъм  и буквоядство - ето какъв. Но накрая ще се ядосам и аз самият ще започна да следя като инспектор, кой какви грешки прави.

# 397
Пишем ли още в скрит текст? Тези, които гледат в момента, няма да висят тук Simple Smile

Сцената между Денерис и Джон ми напомни на сватбена церемония и настъпването - показваха си отсега кой ще командва вкъщи  Laughing Laughing Laughing Единият отгоре, ама и другият отгоре. Аз на тебе, ти на мене  Laughing Посмяхме се доста Simple Smile

Сцената между Олена и Джайм ми напълни душата. До последно не се даде бабето. Много ще ми липсва. Можеха да очеткат Сансата вместо нея. Дразни ме.

Надявах се пристигналият да е Аря, но... надявам се и това да стане следващата серия. Започнаха да се събират Старките. Нямам търпение да ги видя четиримата отново заедно.

Три епизода, а все още 'нямат бюджет' за Дух ....  newsm78

О, и още нещо. В предния епизод забелязах Райчо Василев на корабите на Юрон. Знаете го - участва в сериала "Спартак", в "Под прикритие", "Херкулес". Проверих и се оказа, че още от 2015-та си играе в Троновете, основно като статист. Но - все пак, имаме си бг участие Simple Smile

http://www.imdb.com/name/nm0890501/?ref_=ttfc_fc_cl_t45

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 21:29 от Змимка

# 398
  • Вестерос
A мега тъпо беше , че банката е замесена на пазара на роби!

# 399
Явно някои взимат заеми за да купуват роби. Сега няма роби за купуване, няма и кой да иска заеми. Банката е замесена навсякъде къдеро има пари. Тва по скоро го казаха да стопи ледовете.

# 400
т'ва Gods of the arena дано да съм го гледал. не знаех че има 2 Спартакус-а, които на практика са си 1.

# 401
Следихме цялата поредица с мъжа ми. Единствено последния сезон изгледахме до половината - стана дразнещ, новият актьор така и не успя да се впише....

# 402
най-якия си беше тоя дето си спечели свободата (и май беше е*ал на черния жената) Laughing

трябва да съм го гледал. не вярвам някак да е минал под радара. gods of the arena е излязло първо?

# 403
Не, той хронологично беше втори, но реално беше предисторията на Пясъците. Трети сезон беше всъщност втори....Малко объркано го обясних.
Но ти всъщност говориш точно за Ганик от Боговете...Явно си го гледал.

# 404
Мел събра сладката двойка, но и каза нещо интересно на Варис за бъдещата им смърт.

Общи условия

Активация на акаунт