Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 362
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Мел събра сладката двойка, но и каза нещо интересно на Варис за бъдещата им смърт.
Да и Варис беше потресен Grinning Grinning Дани ще му види сметката най-вероятно.

Разбрахте ли сега, че Юрон е бил с малко кораби като нападна Аша и Змиите, останалите са чакали да направят засада на  Неопетнените при КС. А неопетнените с на Тирел ли корабите бяха?
Възможно ли е някой да ги е предал - Варис например, изглежда така сякаш Церси, Юрон и Джейми са знаели за плана им.

# 421
  • Разпиляна във въображението
Някой от вас беше казал, че ще се опита да спечели любовта на народа, като отиде да го защитава от бродници.

Извън хората от Севера, надолу никой не вярва за бродниците. Дори не знаят за тях.

Трябваше боят да е при бабата, а на Скалата онези да се промъкнат и да не заварят никого. Laughing

По-горе имаше възмущение на възмущението заради спойлер за Дани и Джон.
Скрит текст:
Дори и да е очевадно, все пак е спойлер от източник доказал се като 100% верен. Затова нека си остава спойлер.

# 422
Това, че знаят в подробности плановете им е притеснително. И аз мисля за Варис или Мелисандра? Имат предател в групата, въпросът е кой.

От няколко сезона си мисля, че за Денерис е най-добре първо да помогне с White walkers, и след това, като спасителка, а не като завоевателка, да се качи на железния трон. Изглежда, че натам вървят нещата, не и остана избор. Тя остана само с драконите си и с дотраките.

Понеже unsullied са обргадени и ще гладуват, а армията на Ланистър ще се връща към тях най-вероятно, не им остава друго, освен да тръгнат на север. Сега на Денерис наистина ще и трябва Джон, за да ги приеме, а за Джон ще е добре дошла помощ срещу армията на мъртвите.

# 423
Варис по скоро се ужаси, от това което каза Мел. Все някога ще умре. А така казано от нея е доста ужасяващо за него, като знаем каква "любов" изпитва към тия работи Simple Smile

# 424
Възможно ли е някой да ги е предал - Варис например, изглежда така сякаш Церси, Юрон и Джейми са знаели за плана им.

Не вярвам. Това беше единствения им ход. Церсей обеща да върне дълговете до две седмици, а единственото място, от където може да вземе пари е от Тирелите.

# 425
  • Вестерос
Като преди това ошушка СК.

Между другото кой спомена, че Тарли е бил с Джайм?? Аз такова нещо не видях, много малка ми се стори войската да е и на двамата, а Тарли нали каза на Церсей, че няма да тръгне срещу гаранта си-Тирел.

# 426
  • Разпиляна във въображението
Това, че знаят в подробности плановете им е притеснително. И аз мисля за Варис или Мелисандра? Имат предател в групата, въпросът е кой.

Мелисандра не е. Целта й беше да събере огъня и леда и го постигна.

Мисля да не би някоя от заловените да не е пропяла?

# 427
  • Вестерос
Заловените са само Елария и едната змия, другите умряха, а Аша е с Юрон.

# 428
  • Сидни
Аз не мисля, че имат предател, просто трябва малко по-равностойни да станат с Церсей, иначе няма интрига.

# 429
  • Вестерос
Тъпото е,че тя няма толкова акъл да надвие Тирион, а не показват дали има съвет и кой е в него.

# 430

Не вярвам. Това беше единствения им ход. Церсей обеща да върне дълговете до две седмици, а единственото място, от където може да вземе пари е от Тирелите.
Не става въпрос само за Тирелите. Юрон поразително добре знаеше къде и как да нападне флота на Елария и Яра. После тъкмо навреме отиде на КС. Или Юрон е гений или и той е чел спойлери Simple Smile

# 431
Цитат
Не става въпрос само за Тирелите. Юрон поразително добре знаеше къде и как да нападне флота на Елария и Яра. После тъкмо навреме отиде на КС. Или Юрон е гений или и той е чел спойлери Smile

Много логичен въпрос. На това даже в спойлерите не намирам отговор  Simple Smile

Освен ако не е станало следното - флотата на Денерис се раздели на две - едновременно тръгнаха /или може би първо грейджоите, те плаваха през нощта, докато за неопетнените се споменаваше, че отплават утре/ едните за Дорн, другите за КР. Юрон да е нападнал грейджоите и след това да е последвал неопетнените? Възможно. Като гледам картата и едните, и другите трябва да са отплавали на юг. Дорн е на юг, а КР е на западното крайбрежие. Няма как от север да стигнат там, пак от юг се заобикаля.

# 432
Ми то в тоя сезон дотук всички са на телепорт. Дават ги като пристигнат някъде и това е.

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 11:01 от Bradley Cooper

# 433
  • Вестерос
Никъде не е казано, че Юрон е с корабите си след неопетнените. Според мен си е разделил флота и той, все пак 1000 кораба Grinning

# 434
Ми то в тоя сезон дотук всички са на телепорт. Дават ги като пристигнат някъде и това е.

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy

Хахаха, да наистина, а както каза някой и от битката в Планински рай спестиха. Ако не беше питала Олена дали са се били добре, хич нямаше и да разберем, че е имало битка. Малко ми става смътна при това положение ролята на Тарли - каква армия има той, каква ще оглави сега като гарант на Юга...

Общи условия

Активация на акаунт